Kazinotë më të mira online me Crazy Tooth Studio 2023

Pas themelimit të kompanisë si një studio e zhvillimit të lojërave për kazinotë në internet, Crazy Tooth Studio vazhdoi të zhvillonte kornizën më të avancuar të zhvillimit INCISOR.

INCISOR lejon ekipet të krijojnë përvoja të pashembullta përmes përdorimit të një softueri të lehtë për t'u kuptuar, të ushqyer me inovacion, i cili është ndërtuar duke përdorur njohuritë e kombinuara të zhvilluesve në studio. Garanton stabilitet për kazinotë në internet, si dhe siguron që i gjithë procesi i krijimit të lojës të jetë i qetë, lehtësisht i menaxhueshëm dhe gjithnjë në zhvillim në lartësi të reja.

Në vend që t'u përmbahemi të njëjtave mënyra të vjetra të lojës me të cilat përdoruesit janë mësuar tashmë kur luajnë kazino online, INCISOR lejon risi dhe zhvillim të plotë, duke lejuar krijimin e mënyrave të reja.