Kazinotë më të mira online me Concept Gaming 2023

Concept Gaming është një zhvillues i softuerit të vogël të kazinosë i themeluar në vitin 2010 dhe me qendër në Mbretërinë e Bashkuar. Kompania është e specializuar kryesisht në prodhimin e lojërave celulare dhe online për operatorët e librave sportiv, pokerit, bingos dhe kazinove online.

Duke bashkëpunuar me Microgame, Concept Gaming ka prodhuar tituj lojërash emocionues. Është gjithashtu i njohur për platformën e tij të fuqishme dhe dinamike të softuerit që mund të integrohet lehtësisht në një gamë të gjerë faqesh lojrash. Ofruesi ka zhvilluar mbi 50 lojëra duke përdorur teknologjinë CSS5, Flash AS2/3 dhe HTML, duke i bërë lojërat lehtësisht të aksesueshme në një shfletues si për mënyrat e luajtjes së menjëhershme ashtu edhe për shkarkimin.