Kazinotë më të mira online me Bulletproof Games 2023

Lojërat kundër plumbave i ndan përpjekjet e veta midis krijimit të lojërave elektronike të veta në internet dhe punës në bazë kontraktuale për të prodhuar lojëra për ofrues të tjerë.

Me bazë në Angli, Bulletproof Games u themelua në vitin 2015. Ofertat e veta të kazinove në internet janë mishërimi i lojërave klasike të lojërave elektronike, por në një format modern. Animacionet janë të larmishme dhe të detajuara, ka shumë veçori të veçanta dhe një shumëllojshmëri të këndshme temash. Çdo lojë në portofolin e lojërave antiplumb ndihet unike dhe qëndron shumë në këmbët e veta, që do të thotë se ka diçka për t'u tërhequr për çdo lojtar të kazinosë në internet.

Lojërat e njohura të kazinosë përfshijnë Diamond Symphony, Blackbeard dhe Dragon Lore.

Të rejat e fundit

Yggdrasil Gaming publikon Symphony Diamond DoubleMax
2023-06-22

Yggdrasil Gaming publikon Symphony Diamond DoubleMax

Yggdrasil, një ofrues i shquar iGaming, ka bashkuar forcat me të Lojëra antiplumb për të krijuar një kryevepër muzikore në Diamond Symphony DoubleMax. Është një slot automat me 5 rrotulla dhe 20 linja pagese që ofron një kolonë zanore gjithëpërfshirëse dhe pamje vizuale të mbështetura nga "Game Engagement Mechanic" (GEM) DoubleMax. Kjo veçori i lejon lojtarët të fitojnë deri në 20,000 herë të aksioneve gjatë bonusit të rrotullimeve falas dhe veçorisë Cascade+.