Booongo Gaming

September 3, 2021

Përmirësimi i dizajnit UI/UX i Booongo Rolls Out

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser

Booongo, një Zhvilluesi i lojërave të kazinosë në internet, ka përditësuar dhe përmirësuar softuerin e tij të ndërfaqes së përdoruesit Promo me qëllim që të ndërtojë një lidhje më të fortë midis lojës kryesore të secilës prej lojërave të saj dhe veçorive të saj të gamifikuara.

Përmirësimi i dizajnit UI/UX i Booongo Rolls Out

Përmirësimet e Promo UI 2.0 do të zbatohen në tre faza, sipas biznesit. Fillimisht do të prezantojë një sistem të ri miniaplikacionesh që do të mbulojë të gjithë elementët e tij promovues, duke përfshirë turnetë jashtëzakonisht të njohura HYPE, Prize Drops, Cashbacks dhe ofertën e Jackpot-ve që do të publikohen së shpejti.

Karakteristikat e përmirësuara

Nën një buton të ri të ikonës së ndërfaqes Promo, do të gjeni miniaplikacionet e reja të palosshme dhe të zgjerueshme. Të gjithë ata janë krijuar për të përmirësuar përvojën e lojtarëve në portofolin gjithnjë në zgjerim të lojërave elektronike të Booongo-s.

Pop-up-et në lojë të studios, të cilat zbulojnë informacione jetike si sinjalizimet promo, bastet falas dhe stimuj të tjerë të paraqitur për lojtarët, përditësohen në fazën e dytë.

Hapi i fundit i përmirësimit do të shfaqë një ridizajnim të të gjitha ndërfaqeve të lojërave, duke e bërë më të lehtë për lojtarët të kuptojnë termat dhe kushtet e programeve të vazhdueshme promovuese, të tilla si tabelat e liderëve të turneut dhe grupet e çmimeve.

Booongo deklaroi në një deklaratë për shtyp që përshkruan të rejat në Promo UI 2.0 se përmirësimet janë akorduar për pajisjet celulare dhe tabletët ku hapësira është e kufizuar për të garantuar që miniaplikacionet të mos ndërhyjnë rëndë në lojën kryesore të çdo slot.

Përmirësimet për të siguruar një përvojë pozitive të përdoruesit

Debutimi i ndërfaqes së re të përmirësuar Promo vjen pas ndryshimeve të fundit të UI dhe UX në portofolin e lojërave të Booongo. Këto përmirësime, sipas kompanisë, demonstrojnë përkushtimin e saj për të ofruar "një përvojë shumë zhytëse të lojërave" për bazën e saj gjithnjë në rritje të lojtarëve.

Yuriy Muratov, Shefi i Menaxhimit të Llogarive dhe Zhvillimit të Biznesit të Booongo, vuri në dukje se "mjetet e gamifikimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme në industrinë e sotme" dhe se përmirësimet e reja të dizajnit të prezantuara nga kompania janë një hap i rëndësishëm drejt "dhënies së një përvoje të qetë të përdoruesit në të gjitha kanalet". Z. Muratov theksoi se lojërat e tyre tani janë të mbushura me mjete promovuese falë miniaplikacioneve të reja të palosshme dhe të zgjerueshme, të cilat "nuk krijojnë shumë ndërprerje në lojën kryesore, që në fund të fundit është apeli kryesor për lojtarët."

Ndërsa zgjeron praninë e saj në tregje të shumta, Booongo ka bërë përmirësime në ofertën e saj. Nëpërmjet partneriteteve me operatorë të mëdhenj vendas si DoradoBet dhe Sellatuparley, ndër të tjera, kompania ka forcuar pozicionin e saj në Amerikën Latine, një rajon që kohët e fundit ka bërë bujë. Ajo gjithashtu nënshkroi një marrëveshje për furnizim me përmbajtje me CatCasino të sapoardhur në industri, duke i dhënë akses në të gjithë portofolin e sloteve të këtij të fundit. Evropa Lindore, rajoni skandinav, Rusia, Zelanda e Re dhe Kanadaja janë të gjitha tregje për të cilat Booongo është i interesuar dhe vendi i ri i lojërave dixhitale, i cili u krijua vetëm në fillim të këtij viti, është i përqendruar në to.

Të rejat e fundit

Optimizimi i performancës së lojës dhe përmirësimi i përvojave të përdoruesit: Udhëtimi i SuperScale në industrinë e lojrave
2023-11-15

Optimizimi i performancës së lojës dhe përmirësimi i përvojave të përdoruesit: Udhëtimi i SuperScale në industrinë e lojrave

Lajme