Kazinotë më të mira online me Booongo Gaming 2023

Booongo është një zhvillues softuerësh i specializuar në prodhimin e lojërave slot. Theksi i tyre është te lojërat HTML, të dizajnuara me grafikë mbresëlënëse, që me siguri do të tërheqin vëmendjen e çdo entuziastësh të lojërave elektronike. Përvoja e lojtarit është përparësia për këtë kompani. Disa nga lojërat për të cilat ata njihen përfshijnë Star Gems, God's Temple Deluxe dhe 88 Dragon.

Të rejat e fundit

Përmirësimi i dizajnit UI/UX i Booongo Rolls Out
2021-09-03

Përmirësimi i dizajnit UI/UX i Booongo Rolls Out

Booongo, një Zhvilluesi i lojërave të kazinosë në internet, ka përditësuar dhe përmirësuar softuerin e tij të ndërfaqes së përdoruesit Promo me qëllim që të ndërtojë një lidhje më të fortë midis lojës kryesore të secilës prej lojërave të saj dhe veçorive të saj të gamifikuara.