Kazinotë më të mira online me Black Pudding Games 2023

E themeluar në vitin 2018, lojtarët mund të thonë vetëm me emrin e saj se Black Pudding Games i bën gjërat pak më ndryshe. Në përputhje me mantrën e saj se "nuk është thjesht një tjetër fabrikë salçiçesh të përgjakshme", Black Pudding Games ofron disa lojëra vërtet unike të kazinosë në internet që janë të dallueshme dhe shumë argëtuese.

Duke qenë kaq i ri në kazinotë në internet, ai është ende i kufizuar në lojërat elektronike që ofron. Megjithatë, kombinimi i tij i lojës së tingullit, grafika shumëngjyrëshe dhe aftësia për të menduar jashtë kutisë do të thotë se ata që ofron do të pëlqehen nga lojtarët e kazinove në internet.

Lojërat e njohura përfshijnë Bun in the Oven, Slice and Dice dhe Three Blind Mice.