Kazinotë më të mira online me Betdigital 2023

E themeluar në vitin 2011, Betdigital është një zhvillues softuerësh lojrash që specializohet në krijimin e përmbajtjes për faqet e lojërave në internet. Kompania është e vendosur në Oksford, MB, dhe është pjesë e grupit të famshëm NYX. Ai siguron përmbajtje lojrash të pajtueshme si me desktop ashtu edhe me pajisjet mobile. Të gjitha lojërat nga kompania kanë teknologji HTML, që do të thotë se ato nuk janë specifike për pajisjen.

Ndërsa kompania furnizon një bollëk lojërash dixhitale, ajo ka një fokus të veçantë në lojëra elektronike video, të cilat në fakt janë lopa e saj e parave. Disa nga produktet më të njohura të Betdigital përfshijnë lojëra elektronike, të tilla si City of Gold, Valhalla, Royal Gens, Big Money Bingo dhe Bon Bon Bonanza.