Kazinotë më të mira online me Barcrest Games 2023

Barcrest është një koleksion softuerësh lojërash emocionues nën kompanitë SG Gaming dhe SG Digital. Kjo markë ka ofruar argëtim lojërash për më shumë se pesëdhjetë vjet. Barcrest njihet për prodhimin e lojërave të tilla si Top Spot, Ooh Aah Dracula dhe Jewel in the Crown. Barcrest është gjithashtu i përfshirë shumë në industrinë e bingos.