Kazinotë më të mira online me Asylum Labs 2024

Asylum Labs me bazë në Kaliforni u themelua në vitin 2013 dhe ka lënë mjaft përshtypje në tregun e lojërave sociale, nëpërmjet platformës së saj Universale ArcLight.

Lojërat e saj sociale dhe lojërat elektronike të stilit të kazinosë në internet ndajnë shumë të njëjtat atribute, ato janë dizajni shumëngjyrësh dhe shumë veçori të lojës që e bëjnë këdo që luan të ndihet shumë i përfshirë. Lojërat e saj sociale kanë mbledhur një numër të madh ndjekësish, të njohura për inovacionin e tyre dhe veçoritë e bazuara në komunitet. Lojërat e saj të kazinosë në internet janë më të vogla në numër, por janë të mbushura plot me veçori dhe shpërblime, dhe janë ndërtuar sërish drejt qëllimit të Asylum Lab për të krijuar një komunitet të lojërave të kazinove në internet.

Lojërat e njohura të kazinosë përfshijnë Beauty and the Beast, Congo Bongo dhe Paywire.