Kazinotë më të mira online me Asia Live Tech 2023

Asia Live Tech u themelua në vitin 2011 dhe është i dukshëm për të qenë ofruesi i parë i softuerit Bitcoin iGaming në rajon. Siç sugjeron emri i tij, ai është i bazuar në Azi. Ai ofron disa lojëra tavoline të drejtpërdrejta të kazinove në internet si baccarat, Fan Tan, Dragon Tiger dhe lojëra të tjera online të njohura në kazinotë aziatike.

Portofoli i tij i gjerë përfshin gjithashtu rreth 40 lojëra elektronike në internet, përsëri me tema gjerësisht aziatike dhe që përfshijnë kulturën popullore aziatike, mite dhe pika referimi. Për më tepër, ai ofron llotari aziatike dhe lojëra keno dhe baste sportive.

Lojërat e njohura të kazinosë përfshijnë Bali, Zombie Party dhe Kinez Perandori.