Kazinotë më të mira online me Amaya (Chartwell) 2023

Amaya Chartwell është një ofrues me cilësi të lartë i lojërave në internet dhe zgjidhjeve të kazinove në tregun e kazinove në internet. Kompania është e vendosur në Calgary, Alberta dhe u lançua në vitin 1998. Që atëherë, ajo ka kaluar nëpër transformime të konsiderueshme, më i rëndësishmi prej të cilëve ishte blerja nga Amaya në 2011.

Amaya është e orientuar drejt shërbimit ndaj klientit dhe krenohet me një përzgjedhje të madhe të lojërave origjinale dhe të palëve të treta. Të gjitha lojërat e tyre përbëhen nga grafika të ndritshme, moderne që tërheqin klientët të luajnë dhe janë të disponueshme në një sërë monedhash dhe gjuhësh. Kompania është një veterane e tregut të lojërave të kazinove në internet dhe për këtë arsye është e përkushtuar të ofrojë tregtarët më të mirë të mundshëm dhe lojëra slot.