Kazinotë më të mira online me Ainsworth Gaming Technology 2023

Që nga themelimi i saj në 1995, Ainsworth Gaming Technology ka bërë përparime si një ofruesi i zgjidhjeve në industrinë e lojrave. Me bazë në Australi, kompania furnizon produktet e saj të lojrave për operatorët në Evropë, Amerikën Latine, Amerikën e Veriut dhe Australazi. Në vitin 2013, Ainsworth hyri në skenën e kazinosë online. Fokusi i tij është në softuerin e lojërave të fatit për lojëra elektronike video, shumë prej të cilave kanë raunde bonusi, bobina të ndryshme dhe linja të shumta pagese. Gjithashtu, loja e ndershme sigurohet me një gjenerues numrash të rastësishëm.

Tifozët e lojërave elektronike të cilët luani në kazinotë online mund të ketë hasur në disa nga lojërat e njohura të videove të Ainsworth, si Mega Shot, Pan Chang, Lucky Break dhe Electric Cash.

Për cilat lojëra kazino është më e njohur teknologjia e lojërave Ainsworth?

Të rejat e fundit

Mjellma mbretërore e Ainsworth Gaming: Një përmbledhje e plotë
2021-09-19

Mjellma mbretërore e Ainsworth Gaming: Një përmbledhje e plotë

Historia e një princeshe që mund të shndërrohet në një mjellmë të bukur është frymëzimi për të të Ainsworth Mjellma mbretërore. Nga estetika te rrotullimet falas, tema është endur gjatë gjithë lojës. Mjedisi ka një ndjenjë mbretërore për të, dhe kolona zanore orkestrale dhe efektet magjepsëse zanore ndihmojnë për të kompletuar pamjen.