Më e mira YakoCasino Affiliates Kazino Në Internet

Programet e filialeve të kazinove në internet janë një strategji marketingu e vendosur nga kazinotë për të promovuar biznesin e tyre (kazinove). Dhe me peizazhin e kazinosë në internet që është bërë i ndërlikuar (po, i ndërlikuar sepse është kaq konkurrues), asnjë kazino nuk dëshiron të lihet pas. YakoCasino është një nga ato kazinotë në internet me mendje të mprehta pas operacioneve të tyre.

Operatorët e kësaj kazinoje vendosën të krijojnë atë që njihet si Affiliates YakoCasino, një program që lejon klientët e kazinosë të fitojnë para ose duke referuar lojtarë të rinj ose duke promovuar kazinonë në faqet dhe bloget e tyre. Sipas këtij programi, lojtarët kanë të drejtë deri në 40% të pjesës së të ardhurave, në muaj.