Më e mira Ultra Partners Kazino Në Internet

Ultra Partners është padyshim një nga programet më të mira të filialeve që ekzistojnë sot. Ajo i lidh njerëzit me kazinotë më të mira në internet, duke ofruar ofertat më të mira si për lojtarët në hyrje ashtu edhe për filialet. Lojtarët janë në gjendje të luajnë në më të zhvilluarit lojra kazino ndërsa bashkëpunëtorët fitojnë nga referimet që bëjnë.

Gjëja më e mirë për Ultra Partners është se ata nuk i kufizojnë fitimet e filialeve. Filialet vazhdojnë të fitojnë për aq kohë sa janë në gjendje të sjellin lojtarë të rinj. Pagesat rrjedhin nga tre veprime: Kosto-për-Veprim (CPA, fikse për depozitimin për herë të parë), komisioni i filialeve (nga të ardhurat e referimeve) dhe Ndarja e të Ardhurave (të fituara nga depozitat e bëra nga referimet).