Më e mira Uffiliates Kazino Në Internet

Duke u nisur në vitin 1997, Kazino 888 është një nga ata qentë e vjetër në skenën e lojërave të fatit në internet; vetëm disa firma të lojërave në internet kanë ekzistuar për aq kohë sa 888 Casino, të themi të vërtetën. Kompania ka një program shoqërues të njohur si 888 Affiliates, i njohur gjithashtu si Uffiliates.

Dhe ndërsa ka shumë programe shoqëruese nga shumë kazino në internet, kjo e veçantë vjen me një dimension të ndryshëm që çdokush do të kishte vështirësi ta gjente diku tjetër. Disa nga veçoritë që e bëjnë programin Uffiliates të shkëlqyeshëm përfshijnë materiale të gjera marketingu dhe një gamë të gjerë sistemesh pagese. Ai gjithashtu vjen me një program nën-affiliate, i cili garanton deri në 20 $ CPA ose deri në 5% të të ardhurave.