Më e mira Supr Affiliates Kazino Në Internet

Supr Affiliates është një program marketingu që përfaqëson një pjesë të vogël të kazinove në internet si NYSpins. Është krijuar për ata që duan të fitojnë një rrjedhë shtesë të ardhurash. Thjesht duhet të regjistroheni në sitin përpara se të filloni. Promovoni markat dhe bëni disa fitime në një kohë relativisht të shpejtë përmes programit.

Për më tepër, partnerët do të marrin gjurmim dhe kreativitete pas regjistrimit. Gjithashtu, ju mund të shikoni performancën e statistikave të faqes suaj në lidhje me Affiliates Supr dhe partnerët e saj. Merrni deri në 40% pjesë të të ardhurave dhe asnjë bartje negative. Shikoni këtë program shoqërues dhe shikoni se si mund të përmirësojë faqen tuaj në lidhje me kazinotë e tjera në internet tani.