Më e mira Plain Partners Kazino Në Internet

Plain Partners është një program shoqërues i besueshëm i përdorur nga lojtarët e kazinove në internet. Ai përmban lojëra të nivelit të lartë dhe pa bartje negative. Gjuha që ofron është vietnameze. Vendet e përjashtuara janë Hong Kongu, Kina, Malajzia, Franca dhe Hong Kongu.

Hyrja në programin e filialeve është e lehtë dhe shpërblyese. Si partner i saj filial, mund të mbështeteni në komisione konkurruese dhe të ardhura të larta. Komisionet e filialeve nuk janë caktuar. Në vend të kësaj, shuma e këtyre komisioneve varet nga të ardhurat mujore të krijuara nga referimet tuaja. Veçanërisht, ju keni të drejtë për një komision referimi prej 25% (ose më shumë, deri në 50%) nëse të ardhurat mujore të referimeve tuaja nuk janë më shumë se 5000 €.