Më e mira NetoPartners Kazino Në Internet

NetoPartners është një program shoqërues që lejon anëtarët të promovojnë lojëra të ndryshme kazino në faqen e tyre për një komision. Ata themeluan programin në vitin 2008 dhe ofrojnë faqe uljeje ose forma të tjera reklamimi. Ata gjithashtu u ofrojnë anëtarëve gypa dhe shumë forma të tjera marketingu.

Partnerët mbështeten nga mbështetja 24/7 dhe statistikat mund të gjurmohen për të kuptuar fitimet dhe fushatat e ardhshme. Pjesa e tyre e të ardhurave varion gjithashtu nga 25% në 45% bazuar në nivele të ndryshme që duhet të arrihen. NetoPartners ka mbi dhjetë vjet përvojë dhe është një program bashkëpunëtor i besueshëm. Reputacioni i tyre dhe struktura e komisionit ia vlen të shikohen.