Më e mira Mr Affiliate Kazino Në Internet

Z. Affiliate përdor një pjesë të të ardhurave deri në 45% dhe është një rrjedhë fitimi afatgjatë për ata që dëshirojnë të regjistrohen për programin e tyre. Ata ofrojnë shumë mbështetje për anëtarët e tyre dhe ka shumë mënyra për të promovuar faqet e tyre të kazinove dhe librave sportiv. Për më tepër, është e mundur të zgjidhni banderola dhe lidhje brenda pak minutash për një rrjedhë të menjëhershme të të ardhurave.

Për më tepër, Z. Affiliate nuk ka komisione për paketim ose jetëgjatësi, është gjithashtu e lehtë për të hyrë në statistika ose tregues të tjerë. Për më tepër, filialet për herë të parë do të jenë të lumtur të dinë se Z. Affiliate ka një politikë negative të bartjes për të minimizuar humbjet kur fillon. Shikoni më shumë tani.