Më e mira Metal Casino Affiliates Kazino Në Internet

Metal Casino Affiliates është programi i filialeve të kazinosë për një kazino në internet me të njëjtin emër. Metal Casino ka lojëra kazino nga disa prej ofruesve më të mirë të softuerit. Programi i filialeve është gjithashtu i licencuar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës dhe Komisioni i Lojërave të Fatit në Mbretërinë e Bashkuar.

Ata kanë një plan normal të ndarjes së të ardhurave bazuar në një përqindje të të ardhurave të lojtarëve të krijuara çdo muaj në kazino. Nuk ka bartje negative që do të thotë se fitimet negative pastrohen përpara fillimit të një muaji të ri. Gjithashtu, Metal Casino Affiliates ka disa softuer të shkëlqyer për të hyrë në statistikat më të fundit dhe raporte të tjera. Kjo e bën të lehtë krijimin e fushatave të ardhshme dhe mbajtjen e lojtarëve.