Më e mira LeoVegas Affiliate Kazino Në Internet

Programi LeoVegas Affiliate ka një ekip të përkushtuar stafi me njohuri rreth industrisë së kazinove në internet. Programi vazhdon të forcohet dhe ka fituar terren që nga fillimi në 2012. Çfarë mund të prisni?

Ju mund të prisni shumë rrjedha të të ardhurave nga një kompjuter portativ, aplikacion dhe uebsajt celular. LeoVegas Affiliate do t'ju lejojë gjithashtu të regjistroheni për produktet e ndarjes së të ardhurave, CPA dhe CPL. Për më tepër, ju jep disa fleksibilitet dhe alternativa jashtë produkteve normale që ofrohen nga LeoVegas. Statistikat dhe informacionet në kohë reale mund të aksesohen në desktopin, celularin dhe tabletin tuaj në çdo kohë të ditës.