Më e mira Kindred Affiliates Kazino Në Internet

Filialet e afërm ju japin akses në disa nga markat më të mëdha të basteve në treg, si Unibet dhe dhjetë marka të tjera të kazinove. Fokusi i kompanisë është në tregjet skandinave dhe evropiane. Programi i tyre i filialeve filloi në 1997 dhe madje është i licencuar nga qeveria malteze.

Programi ofron një plan promovues që funksionon për çdo biznes ose faqe interneti. Programi i tyre më popullor është plani Revshare. Partnerët marrin një pjesë të të ardhurave neto me këtë program. Megjithatë, ata ofrojnë gjithashtu programe të tjera të quajtura modelet CPA dhe Hybrid. Programi më i mirë i filialeve Kindred do të varet nga arbitrazhi ose fokusi në SEO dhe ndarjen e të ardhurave.