Më e mira iAffiliates Kazino Në Internet

iAffiliates është një program filial i kazinosë në internet me shumë partnerë kazino dhe lojërash. Programi i tyre i filialeve u riemërua në 2012 dhe vazhdon të optimizojë fushatat e tij të marketingut të filialeve. Për të filluar, filialet duhet të regjistrohen në modelin e ndarjes së të ardhurave.

Anëtarët më pas marrin 20% deri në 40% të të ardhurave neto të mbledhura nga reklamat e tyre. Ata gjithashtu kanë një politikë pa ndryshim negativ. Për më tepër, programi është ideal për ata që ndihen të shqetësuar për fitimet fillestare nga përpjekjet e tyre. Gjithashtu, është e mundur që bashkëpunëtorët të shikojnë statistikat e tyre dhe treguesit e tjerë në çdo kohë të ditës. Ata gjithashtu kanë një licencë nga Gjibraltari.