Më e mira Genesis Affiliates Kazino Në Internet

Genesis Affiliates mirëpret webmasterët në mbarë botën në produktin e saj të shumtë programi i filialeve të kazinosë. Me këtë program, bashkëpunëtorët mund të fillojnë të fitojnë shumë në tre hapa të thjeshtë - bashkohuni, promovoni dhe fitoni. Procesi i konfigurimit të llogarisë është i lehtë dhe bashkëpunëtorët mund të gjurmojnë suksesin e tyre në referimet e lojtarëve. Pastaj puna e madhe - fitimi i parave në çast.

Me 50 vjet përvojë në industrinë e lojërave, Genesis Affiliates kujdeset aq shumë për filialet e saj sa që ofrojnë një pjesë minimale të të ardhurave prej 35% dhe një komision të përjetshëm prej 2,5%. Markat e kazinove Genesis kanë iniciativa fitimprurëse me norma të larta konvertimi. Në përgjithësi, më e mira, bashkëpunëtorët marrin pagesa të shpejta çdo muaj pa bartje negative.