Më e mira EnergyPartners Kazino Në Internet

Energy Partners (Affiliates) është një program shoqërues që bashkëpunon me shumë marka të industrisë së kazinove dhe lojërave. Programet e tyre kanë ekzistuar që nga viti 2015, dhe ata kanë një licencë nga Malta. Anëtarët regjistrohen dhe zgjedhin nga shumë opsione të ndryshme për të promovuar kazinotë dhe faqet e tjera të internetit.

Partnerët e Energjisë (Affiliates) gjithashtu ofrojnë lidhje, banderola dhe mënyra të tjera për të fituar të ardhura. Mbështetja e klientit është vazhdimisht e disponueshme dhe anëtarët mund të kontrollojnë statistikat e tyre ose informacione shtesë domethënëse brenda pak minutash. Së fundi, ky program shoqërues ofron stimuj për ndarjen e të ardhurave, koston për veprim (CPA) ose koston për plumb (CPL). Mësoni rreth Partnerëve të Energjisë (Affiliates) tani.