Më e mira Ellmount Gaming Affiliates Kazino Në Internet

Ellmount Gaming Affiliates u krijua në 2006. Ekipi i tyre është plot me njerëz me performancë të lartë me njohuri të shkëlqyera të industrisë së lojrave. Ata gjithashtu kanë një eksperiencë shumëvjeçare në tregun e lojërave dhe hapësirën reklamuese. Ellmount Gaming Affiliates ka disa veçori të shkëlqyera për klientët e tyre.

Kjo përfshin asnjë bartje negative, asnjë grup, pa tarifa administratori dhe më shumë. Strukturat e komisioneve të tyre përfshijnë CPA, Hybrid dhe komisione fikse. Ata gjithashtu kanë një program nën-shoqërues. Filialet mund të kontrollojnë përparimin e tyre përmes softuerit që gjurmon të ardhurat dhe fushatat 24./7. Ellmount rekomandohet për ata që kërkojnë një program shoqërues që i shtyn kufijtë. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për përdoruesit e faqes në internet për të fituar para shtesë.