Më e mira Dafabet Affiliates Kazino Në Internet

Dafabet Affiliates është një program shoqërues ku lojtarët e kazinosë në internet mund të regjistrohen lehtësisht. Qëllimi i programit është të drejtojë trafikun në një libër sportiv dhe kazino të fuqizuar nga Playtech, në faqen e internetit të lojërave të fatit Dafabet. Për shkak të selisë së saj në Makati, Filipine, faqja e internetit Dafabet është një kazino e njohur në internet, veçanërisht në vendet aziatike.

Nga qeveria e Filipineve, ajo ka një licencë për të operuar dhe ofron komisione të besueshme me një program nën-shoqërues. Ai përdor një zgjidhje të fuqishme softuerike, NetRefer. Softueri ka mjete të shkëlqyera që mund të ndihmojnë me analitikën dhe raportimin. Ai gjithashtu u ofron bashkëpunëtorëve mundësinë për të personalizuar panelet e tyre siç e shohin të arsyeshme.