Më e mira Casumo Affiliates Kazino Në Internet

Nisur në vitin 2012, Kazumo Programi i Filialeve është regjistruar si një nga programet e filialeve me rritje më të shpejtë në internet. Programi fokusohet ekskluzivisht në promovimin e Casumo Casino, jo ndonjë kazino tjetër në internet atje. Pasi një person i bashkohet programit, ai fiton të drejtën për 25% deri në 45% të të ardhurave.

Kjo varet nga sasia dhe cilësia e trafikut që filiali është në gjendje të drejtojë në faqen e internetit të Casumo Casino. Përveç kësaj pjese konkurruese të të ardhurave, avantazhe të tjera përfshijnë mungesën e bartjes negative dhe disponueshmërinë e CPA (sipas kërkesës). Programi është gjithashtu i disponueshëm në shumë gjuhë, duke përfshirë anglisht, gjermanisht, finlandisht, norvegjeze dhe suedisht.