Më e mira Campeon Gaming Partners Kazino Në Internet

Duke kërkuar për të fituar para me një programi i filialeve të kazinosë që është ndërtuar nga një ekip pasionant, krijues? Campeon Gaming Partners është lider në këtë fushë. Ka marka të kazinove që ofrojnë një bollëk lojërash magjepsëse, angazhim të lojtarëve dhe dizajn modern. Campeon Gaming u ofron bashkëpunëtorëve të saj mjete fushate me konvertim të lartë, raportim të detajuar dhe të ardhura pa kufi.

Komisioni i filialeve për referimet e lojtarëve fillon me 35% pjesë të të ardhurave deri në 55% e më shumë, për aq kohë sa të ardhurat neto të lojtarëve të referuar vazhdojnë të rriten. Campeon Gaming siguron që të gjithë bashkëpunëtorët e saj të marrin kujdesin më të mirë duke çrrënjosur bartjen negative në çdo fund muaji.