Më e mira Buffalo Partners Kazino Në Internet

Buffalo Partners, i licencuar nga qeveria e MB, është një program filial që promovon një grup kazinosh Microgaming të disponueshme për lojtarët në shumicën e pjesëve të botës. Me 15 vjet përvojë në industrinë e lojërave, Buffalo Partners ofrojnë lojëra kazino me cilësi të lartë, emocionuese, për të cilat lojtarët do të duan gjithmonë të bastojnë. Filialet pranohen të bashkohen me programin nga kudo në botë.

Pas regjistrimit në faqen zyrtare të internetit, filialet vendosen në planin e ndarjes së të ardhurave, duke i lejuar ata të fitojnë një pjesë të të ardhurave neto të lojtarëve të tyre të referuar. Marrëveshja standarde e komisionit të Buffalo fillon me 25% të të ardhurave dhe shkon deri në 40% pa një bartje negative.