Më e mira Betchan Affiliates Kazino Në Internet

Betchan Affiliates është programi i filialeve për Kazino Betchan. Faqja e tyre është e njohur për shumë lloje të lojërave elektronike dhe lojëra të tjera kazino. Lojërat e tyre janë krijuar nga disa prej krijuesve më të mirë të softuerëve në industri. Betchan Affiliates u themelua në vitin 2015 dhe është i licencuar në Curacao. Ai përdor skemën standarde të ndarjes së të ardhurave.

Filialet mund të presin me padurim asnjë bartje negative. Kjo do të thotë që muajt negativ nuk do të sfidojnë bashkëpunëtorët e rinj kur të filloni. Nën-përkatësia e tyre rrit fitimet duke referuar filialet e tjera në program. Affiliates Betchan duhet të shkojnë në faqen e internetit të kazinosë për t'u regjistruar dhe gjurmuar statistikat e tyre aktuale të marketingut dhe informacione të tjera të rëndësishme.