Më e mira Alpha Affiliates Kazino Në Internet

Si lojërat e fatit në internet industria vazhdon të rritet me një ritëm më të shpejtë, kazinotë në internet duhet të jenë inovative në mënyrë që të mbijetojnë mes konkurrencës së ashpër. Pikërisht për këtë arsye janë formuluar programet e filialeve, dhe Alpha Affiliates është një prej tyre. Programi ka lindur në vitin 2012 dhe ofron skema të gjithanshme pagese dhe shpërblimi. Filialet këtu gëzojnë një RevShare bruto që varion nga 25% në 50% në muaj, gjë që e bën programin një nga më të mirët për tregtarët që kërkojnë të fitojnë të ardhura të mira shtesë. Programi ofron materiale marketingu, duke përfshirë banderola, dhe ka mundësi të shumta pagese. Asnjë bartje negative gjithashtu.