Play Million Rishikimi 2024 - Affiliate Program

Play MillionResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus 100 dollarë
Bisedë drejtpërdrejt 24/7
Panairi i provuar nga iTech Labs
Vip Lounge në dispozicion
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Bisedë drejtpërdrejt 24/7
Panairi i provuar nga iTech Labs
Vip Lounge në dispozicion
Play Million is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Faqja kryesore e PlayMillion Partners ju lejon të krijoni me lehtësi një llogari të re dhe të filloni të fitoni një komision. Do t'ju duhet të kurseni vetëm disa minuta dhe të ndani disa informacione të nevojshme me kazinonë për të krijuar llogarinë tuaj të re.

Varet nga ju se sa do të fitoni sapo të bashkoheni në programin e filialeve. Si rregull i përgjithshëm, sa më shumë lojtarë të sillni, aq më shumë do të fitoni. Këtu është një listë e klientëve të rinj dhe përqindja e ndarjes së të ardhurave që mund të fitoni.

  • Kur sillni nga 0 deri në 5 lojtarë të rinj, do të fitoni një pjesë të të ardhurave prej 20%.
  • Kur sillni midis 6 dhe 10 lojtarë të rinj, do të fitoni një pjesë të të ardhurave prej 25%.
  • Kur sillni midis 11 dhe 15 lojtarë të rinj, do të fitoni një pjesë të të ardhurave prej 30%.
  • Kur sillni midis 26 dhe 50 lojtarë të rinj, do të fitoni një pjesë të të ardhurave prej 35%.
  • Kur sillni më shumë se 50 lojtarë të rinj, do të fitoni një pjesë të të ardhurave prej 40%.

Ekzistojnë dy forma kryesore të komisionit, Kostoja për blerje (CPA) dhe Ndarja e të Ardhurave midis 20 dhe 40%.

Kur regjistroheni për herë të parë në PlayMillion Partners, do të vendoseni në një model të ndarjes së të ardhurave. Ju do të merrni një komision që është i përshtatshëm për të ardhurat neto që dërgoni në kazino nga lojtarët e referuar. Pra, shuma e komisionit që mund të fitoni si filial është potencialisht e pakufizuar, dhe gjithashtu tarifa e paguar mund të rritet bazuar në performancën e filialit.

Lajmi i mirë është se ky model i ndarjes së të ardhurave nuk ka bartje negative. Pasi ta keni marrë atë, mund të kërkoni të vendoseni në një plan alternativ, si CPA është ose një strukturë hibride që do të kombinojë si ndarjen e të ardhurave ashtu edhe CPA.

Këto plane do të ofrojnë pagesa një herë për çdo lojtar të ri depozitues që plotëson kriteret.

Nën-përkatësia

Jeni të inkurajuar t'i referoni të tjerët në program dhe për këtë, do të merrni komisione të paguara nën-affiliate. Komisioni bazohet në një përqindje fikse të të gjitha fitimeve të filialeve.

Cili është programi i filialeve të PlayMilion Casino?

Mund të gjeni programin e filialeve të PlayMilion Casino nën emrin Play Million Partners. Markat e tjera që janë pjesë e këtij programi të filialeve janë Royale 500, Lucky Louis dhe Play Million.