Platinum Play Rishikimi 2024 - Support

Platinum PlayResponsible Gambling
CASINORANK
7.19/10
BonusBonus 800 dollarë
Argëtim elegant
ECogra certifikuar
Dizajni bazë
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Argëtim elegant
ECogra certifikuar
Dizajni bazë
Platinum Play is not available in your country. Please try:
Support

Support

Të gjitha pyetjet dhe pyetjet tuaja mund t'i drejtohen ekipit mbështetës përmes Live Chat, që është mënyra më e përshtatshme për shumicën e lojtarëve, ose përmes emailit. Ekipi i Mbështetjes së Klientit është i disponueshëm 24/7, kështu që sa herë që keni nevojë të kontaktoni me ta, mund të kontaktoni lehtësisht me një nga agjentët e tyre të trajnuar mirë.

Ju gjithashtu mund të dërgoni një email te Platinum Pay në [email protected]. Kur ju kontaktoni kazinonë përmes Live Chat, shumica e agjentëve të tyre mund t'ju ndihmojnë në shumë gjuhë të njohura, duke përfshirë:

 • gjermanisht
 • frëngjisht
 • Spanjisht
 • norvegjeze
 • anglisht

Për më tepër, mund të shkoni te faqja FAQ e cila është gjithashtu një burim shumë i mirë informacioni. Ju mund të gjeni një listë me pyetje dhe përgjigje për disa nga problemet e zakonshme me të cilat përballen lojtarët gjatë lojës në kazino.

Kazinoja ka gjithashtu një numër telefoni të cilin mund ta përdorni për t'i telefonuar nëse keni nevojë për ndihmë të menjëhershme. Këta janë numrat e mëposhtëm ku mund t'i kontaktoni:

 • Greqi Telefoni: 800-127-304
 • Gjermani Telefon: 08000003370
 • Francë Telefoni: 0-805-108218
 • Telefoni i Qipros: 357-800-773-15
 • Telefoni i Kanadasë: 18667452416
 • Austri Telefoni: 0800005080
 • Itali Telefoni: 800-986-542
 • Telefoni i Holandës: 0-800-0204-703
 • Portugali Telefoni: 800-815386
 • Spanja Telefoni: 800-300-087
 • Mbretëria e Bashkuar Telefoni: 0-808-2386055
 • Telefoni i SHBA: 1-866-745-2415

Nëse keni ndonjë pyetje, çështje ose mendime që dëshironi të ndani me kazinonë, mund t'i dërgoni një email tek ai [email protected].

Platinum Play kujdeset për klientët e tij, kështu që ata janë vënë në dispozicion në mënyra të ndryshme. Për më tepër, ju mund t'i kontaktoni edhe përmes Skype, dhe mund t'i gjeni me emrin e tyre të përdoruesit fortune.lounge. Dhe nëse jeni duke përdorur Whatsapp, mund ta gjeni Platinum Play në numrin e mëposhtëm +27 76 073 9635.