10 Kazinotë në internet më të vlerësuarat që pranojnë Volt

Volt është një korporatë private që ofron platforma pagesash dixhitale në internet. Tom Greenwood krijoi kompaninë në vitin 2019, dhe aktualisht ndodhet në Mbretërinë e Bashkuar. Ai trajton pagesat e transfertave bankare në një mënyrë pa rrezik, të sigurt dhe të sigurt.

Në Evropë, Volt ofron akses në pagesat e Open Banking. Platforma inteligjente e Volt-it interpreton dhe funksionalizon infrastrukturën e pagesave në kohë reale. Infrastruktura rezulton në zgjidhje shumë të adaptueshme dhe të shkallëzueshme. Këto zgjidhje u ofrojnë tregtarëve dhe ofruesve të shërbimeve të pagesave një përvojë të unifikuar. Mbi 5000 banka në MB dhe BE janë të lidhura përmes platformës së tyre.

Si të bëni një depozitë me voltSi të tërhiqeni me volt
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Si të bëni një depozitë me volt

Për të depozituar në kazinonë online, një lojtar zgjedh Pay by Bank Direct i mundësuar nga Volt. Pas kësaj, ata do të shkruajnë adresën e tyre të hyrjes ose emailin. Depozita kërkohet duke përdorur aplikacionin e bankingut celular. Lojtarët marrin një njoftim pasi të jetë dhënë leja për të bërë një pagesë në llogarinë e kazinosë në internet.

Kjo mënyrë pagese ka avantazhet e shpejtësisë dhe lehtësisë. Monedhat e lejes janë të përdorshme për seanca të ndryshme dhe përdoruesi i pagesës nuk duhet të miratojë çdo transaksion çdo herë. Lojtari i kazinosë zgjedh shumën, shpeshtësinë dhe afatin për urdhërpagesën e përsëritur dhe procesi i lejes është i njëjtë si më parë.

Pagesat e hapura bankare të Volt janë shpesh më të sigurta se transaksionet me kartë. Nuk ka mashtrime të lojërave të fatit me karta krediti ose debiti dhe asnjë informacion i kartës nuk transmetohet ose ekspozohet ndonjëherë. Për shkak të këtyre përfitimeve, Volt është një nga zgjidhjet bankare dixhitale më të njohura në shumë kazino të besueshme në internet.

Volt nuk vendos asnjë tarifë për klientët kur ata hapin dhe mbajnë një llogari me ta. Megjithatë, ata mund të jenë subjekt i tarifave për transaksionet e kryera në llogarinë e tyre ose duke përdorur një kartë debiti. Përdoruesit duhet të lexojnë gjithmonë kushtet e llogarisë për të parë nëse ndonjë kosto duhet të paguhet në juridiksionin e tyre.

Si të tërhiqeni me volt

Procedura për tërheqjen e parave nga një kazino në internet duke përdorur Volt është e thjeshtë. Tërheqja e fondeve do të jetë një fllad për lojtarët për sa kohë që është teknika e përdorur për depozitat. Hyni në llogarinë e kazinosë në internet dhe sigurohuni që të keni të paktën shumën minimale të tërheqjes në dispozicion. Pas kësaj, lojtari do të zgjedhë kartën e tij Volt nga mundësitë e disponueshme. Depozitat në llogarinë Votl përfundojnë pas konfirmimit të transaksionit.

Ofruesi i tyre i shërbimit të rrjetit mund të tarifojë lojtarët nëse përdorin pajisje teknologjike për të hyrë në llogaritë e tyre. Ata janë plotësisht përgjegjës për këto akuza. Si rezultat, ata duhet t'i bëjnë ofruesit të shërbimit të rrjetit çdo pyetje në lidhje me tarifat. Ata mund të kenë nevojë për vërtetim me dy faktorë për gjëra të ndryshme që klientët bëjnë me ta për të mbajtur llogarinë e tyre volt të sigurt.

Kufijtë kur përdorni volt

Volt i lejon përdoruesit të tërheqin ose transferojnë deri në 20,000 dollarë në ditë nëpër llogaritë, me deri në 5,000 dollarë në ditë që janë jashtë NPP. Kufiri ditor i tërheqjes nuk zbatohet për transfertat përmes llogarive Volt.

Disa nga përfitimet kryesore të këtij shërbimi përfshijnë cikle shumë më të shkurtra të parave për shkak të pagesave të shpejta që ofrojnë fluks të menjëhershëm të parave dhe konvertime të hiperoptimizuara, të cilat natyrisht rezultojnë në më shumë të ardhura dhe më pak braktisje. Për shkak të këtyre avantazheve, Volt është një nga zgjedhjet e mirënjohura të pagesave të kazinove në internet, shumë të aprovuara bankare dixhitale.

Cilat janë kohët e përpunimit?

Transaksionet volt përpunohen në çast. Megjithatë, aksesi në llogarinë Volt mund të ndërpritet ndonjëherë. Këto mund të jenë për shkak të mirëmbajtjes së rregullt. Ata rrallë kanë një çështje sigurie që kërkon një hetim. Volt shpesh i njofton konsumatorët e tij për mirëmbajtjen e planifikuar me email, SMS, aplikacionin Volt ose aplikacionin Volt Partner. Megjithatë, ata mund të mos jenë në gjendje të japin njoftim paraprak për riparimet emergjente.

Përdoruesit janë të detyruar të raportojnë çdo pagesë të gabuar sa më shpejt të jetë e mundur pasi të jenë të vetëdijshëm për gabimin. Sa më shpejt të dorëzohet raporti, aq më të mëdha janë shanset për një rikuperim të suksesshëm. Nëse një përdorues raporton një pagesë të pasaktë, kompania do ta shqyrtojë atë menjëherë. Megjithatë, duke vepruar kështu, përdoruesi pranon ta ndajë këtë informacion me institucionet e tjera financiare për të marrë një rimbursim. Volt nuk do të ndërmarrë veprime të mëtejshme nëse duket se pagesa nuk është bërë gabimisht ose nuk ka ndodhur. Nëse duket se pagesa ka qenë e gabuar, ata do t'i kërkojnë bankës ose një institucioni tjetër financiar që t'i kthejë paratë.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi