10 Kazinotë në internet më të vlerësuarat që pranojnë Samsung Pay

Samsung Pay është një aplikacion për pajisjet Samsung që lejon lojtarët të ruajnë kartat e kreditit dhe debitit në një portofol dixhital të sigurt dhe lehtësisht të aksesueshëm në pajisjet celulare të përputhshme.

Kjo mënyrë e përshtatshme pagese u lejon vizitorëve dhe lojtarëve besnikë në kazinotë në internet të marrin fitime dhe të paguajnë depozita për lojëra.

Aplikacioni Samsung Pay në telefonat, tabletët dhe orët e përputhshme i kthen pajisjet e zgjedhura Samsung në një zgjidhje të gjitha-në-një pagesash celulare për transaksione në dyqan, në dyqan dhe në internet.

Samsung Pay funksionon pothuajse kudo që pranon karta debiti të zgjedhura Visa, karta krediti dhe karta të tjera pagese.

Bashkëpunimi i saj me Visa, një nga markat më të besuara në botë në sektorin e bankave ose institucioneve financiare, do të thotë se portofoli celular lidhet drejtpërdrejt me bankat pjesëmarrëse.

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Çfarë është Samsung Pay?

2015 pa lançimin e Samsung Pay. Megjithatë, ky version dixhital i një portofoli fillimisht ishte i disponueshëm vetëm në pajisjet kualifikuese Samsung në Korenë e Jugut dhe Shtetet e Bashkuara.

Vetëm dy vjet përpara se të lansohej kjo portofol i përshtatshëm dixhital, Visa dhe Samsung ranë dakord të punonin së bashku. Marrëveshja e vitit 2013 midis dy kompanive nënkuptonte se përdoruesit mund të ruanin informacionin e pagesës dhe detajet e kartës për të zgjedhur pajisje dhe të lidheshin me Shërbimin e Sigurimit të Mobile Visa për pagesa të sigurta.

Me selinë e Samsung në Seul, Korenë e Jugut dhe selinë e Samsung Pay të vendosur në Burlington, Massachusetts, në Shtetet e Bashkuara, opsioni i pagesës në internet është tashmë i disponueshëm në 29 vende në mbarë botën, ka 16.3 milionë përdorues globalë dhe mbështet mbi 1000 banka dhe kredi. sindikatave.

Sot, Samsung Pay është një mjet që është pjesë e Samsung Wallet. Portofoli Samsung është një aplikacion pa datë i ndërtuar mbi teknologjinë NFC të Samsung Pay që ofron mbrojtje me karta dhe transaksione për blerësit në internet dhe lojtarët e kazinosë.

Me një telefon të përputhshëm Samsung dhe pajisje të zgjedhura galaxy, lojtarët e rinj dhe me përvojë në internet mund të lidhin një llogari Samsung Pay me një kartë fizike dhe të lidhen drejtpërdrejt me një llogari bankare.

Ai gjithashtu ofron shërbime të portofolit elektronik brenda aplikacionit për ta bërë pagesën në internet të lehtë dhe të sigurt nga një pajisje celulare. Plus, mënyra e pagesës funksionon kudo ku mund të rrëshqitni një kartë Visa, që do të thotë se është e pranuar gjerësisht.

Depozitimi me aplikacionin Samsung Pay në Kazino

Lojtarët mund të lidhen shumë lehtë me një llogari bankare dhe bëni depozita në kazinotë më të mira në internet dhe faqet e lojërave të basteve duke përdorur një telefon Samsung me Samsung Pay.

Megjithatë, pagesat e Samsung janë të përputhshme vetëm me karta të zgjedhura dhe institucione financiare, prandaj është më mirë të krijoni karta dhe banka të përshtatshme në vendin ose rajonin tuaj.

Aplikacioni Samsung Pay nuk i kufizon përdoruesit në kufizime mujore ose ditore. Por, Samsung Pay kërkon një lidhje aktive në internet për të përpunuar depozitat.

Nevoja për një lidhje interneti për të përpunuar pagesat në internet do të thotë që kufijtë e depozitave ditore të aplikacionit mund të ndryshojnë sipas kufijve të rrjetit celular celular.

Rrjetet celulare lokale mund të kufizojnë sa shpesh funksionon Samsung Pay, në varësi të kritereve të ndryshme, si p.sh. madhësia e transaksionit ose llojet e transaksioneve. Disa përdorues të aplikacionit, për shembull, marrin një kufi ditor prej vetëm dhjetë transaksionesh kur nuk kanë akses në internet.

Masat e sigurisë për parandalimin e mashtrimit dhe kufijtë e shitësve janë elementë që mund të përcaktojnë kufijtë e depozitave dhe transaksioneve të pagesës celulare.

Faktorë të tjerë që mund të ndikojnë në kufijtë e depozitave të Samsung Pay për përdorues përfshijnë moshën e një llogarie, përdorimin tipik dhe numrin e zakonshëm të transaksioneve ditore që bën llogaria.

Si të bëni depozita me Samsung Pay

Aplikacioni bën të mundura pagesa të sigurta dhe të shpejta celulare me karta pagese të ruajtura dhe të verifikuara në vetëm pesë hapa të thjeshtë.

 1. Lidhni një llogari bankare. Zgjidhni opsionin e Kartës së Pagesës në menynë e aplikacionit Samsung Wallet për të shtuar një llogari bankare. Shtoni manualisht një kartë debiti ose krediti të lidhur me llogarinë tuaj bankare ose prekni një kartë të aktivizuar me NFC për të ngarkuar informacionin në çast.
 2. Gjeni një kazino kryesore Samsung Pay. Pasi Samsung Pay të ketë të gjitha informacionet e pagesës që i nevojiten, mundeni zgjidhni kazinonë tuaj të preferuar në internet nga lista jonë dhe regjistrohu.
 3. Zgjidhni një opsion depozitimi. Kërkoni për Visa ose logon Samsung Pay për opsionet e disponueshme të pagesës, zgjidhni atë dhe vazhdoni procesin e pagesës në llogarinë tuaj Samsung.
 4. Zgjidhni një kartë të preferuar. Kartat e ruajtura të debitit ose të kreditit do të shfaqen në ekran për të zgjedhur. Nëse ofrohen disa karta nga Samsung Pay, mund të rrëshqitni mes tyre për të ndërruar mënyrat e preferuara të pagesës.
 5. Mirato pagesën. Samsung Pay përdor vërtetimin biometrik Samsung Knox për të ndaluar transaksionet e paautorizuara. Për të autorizuar shpejt një pagesë, përdorni njohjen e fytyrës, një gjurmë gishti, një skanim të irisit ose një numër pin me katër shifra.

Si të bëni një tërheqje me Samsung Pay?

Falë partneritetit Visa dhe Samsung Pay, aplikacioni i pagesave celulare u ofron adhuruesve të Samsung mënyra për të paguar depozitat dhe tërhiqni fitimet nga shumica e sajteve, duke u lejuar lojtarëve qasje të shpejtë në pagesa.

Me aplikacionin, fituesit mund të tërheqin para në aplikacionin e tyre Samsung Pay dhe drejtpërdrejt në çdo llogari të verifikuar të kartës së debitit ose kreditit në disa hapa të thjeshtë.

 1. Hapni aplikacionin në pajisjen tuaj. Hapni aplikacionin Samsung Wallet nga ekrani bazë dhe identifikohuni.
 2. Tërhiquni nga faqja juaj e preferuar e kazinosë. Zgjidhni ikonën Samsung Pay ose Visa si metodë e preferuar e tërheqjes. Aplikacioni do të futë automatikisht numrin e kartës suaj, numrin e llogarisë dixhitale dhe të gjitha informacionet e tjera të nevojshme për një transaksion të suksesshëm dhe të sigurt.
 3. Shtoni shumën tuaj të tërheqjes. Sigurohuni që të dhënat tuaja bankare të jenë të sakta dhe shtoni shumën që dëshironi të tërhiqni.
 4. Merrni fitimet tuaja brenda pak ditësh. Tërheqjet mund të duhen disa ditë pune për t'u pasqyruar në llogarinë tuaj. Kazinotë duhet të përpunojnë pagesën e ndjekur nga ofruesi i shërbimit bankar. Mund të duhen një deri në pesë ditë pune pasi bankat në rajone të ndryshme kanë kohë të ndryshme përpunimi për fondet hyrëse.

Tërheqjet nga celulari që përdorin vërtetimin biometrik të Samsung Pay nuk kanë një kufi ditor dhe kazinotë kryesore shpesh lejojnë mbi 5000 dollarë në një transaksion të vetëm.

Megjithatë, kazinotë dhe ofruesi i shërbimit financiar të një lojtari mund të vendosin kufijtë minimalë dhe maksimalë që zbatohen për llogaritë e tyre.

Tarifat dhe kohët e përpunimit të pagesave të Samsung

Ngjashëm me një kartë fizike me teknologjinë Magnetic Secure Transmission (MST), lexuesi i kartave do të përpunojë pagesat menjëherë nëse klientët përdorin Samsung Pay në një terminal pagese. Transferimet gjithashtu do të përpunohen menjëherë kur përdoren në një simbol pa kontakt në dyqan.

Nga ana tjetër, pagesat NFC nga një llogari Samsung zakonisht marrin një deri në dy ditë pune për t'u përpunuar.

Kohët e përpunimit të transferimit të aplikacionit ndryshojnë për shkak të elementëve të ndryshëm që ndikojnë në shpejtësinë e përpunimit. Këta faktorë përfshijnë ofruesit e bankës së lojtarit, vendndodhjen, shkëmbimin e monedhës dhe biznesin që merr pagesën.

Ashtu si përpunimi i pagesave nga Samsung, proceset e tërheqjes ndryshojnë në varësi të kazinosë që bën pagesën dhe sistemit të përpunimit të ofruesit të shërbimit financiar të lojtarit.

Aspekte të tjera që ndikojnë në përpunimin e tërheqjes janë nevoja për konvertim të monedhës dhe vendndodhja e paguesit dhe përfituesit.

Krijimi i një llogarie për Samsung Wallet and Pay është falas dhe aplikacionet nuk paguajnë tarifa përdorimi. Nuk ka tarifa të mbitërheqjes, menaxhimit të llogarisë ose komoditetit për t'u shqetësuar.

Politika e saj e mos tarifave të ATM-ve në rrjet do të thotë gjithashtu që lojtarët mund të tërheqin 55,000 ATM në mbarë botën.

Tarifat e vetme që zbatohen për aplikacionet e pagesave të Samsung janë tarifat e të dhënave të rrjetit celular, sepse aplikacionet kërkojnë një lidhje interneti për të funksionuar Samsung Pay.

Ku pranohet Samsung Pay?

Samsung Pay funksionon pothuajse kudo ku mund të rrëshqitni ose përdorni Visa, American Express, MasterCard, kartat Discover dhe kuletat dixhitale.

I vetmi kufizim që zbatohet për Samsung Pay është se aplikacioni nuk do të funksionojë drejtpërdrejt në pompat e stacioneve të karburantit. Por, përdoruesit mund të përdorin teknologjinë e tij të pagesave NFC dhe një lexues kartash për të paguar në pikat e karburantit.

Kjo metodë pagese është më e popullarizuar në mesin e përdoruesve të Samsung në Korenë e Jugut dhe 9% e përdoruesve të pagesave dixhitale në Mbretërinë e Bashkuar thonë se preferojnë Samsung Pay.

29 shtete mund të përdorin Samsung Pay për të bërë pagesa në internet dhe në dyqan në mbarë botën, dhe aplikacioni mbështet 25 monedha globale.

Vendet dhe rajonet e mbështetura:

 • Shtetet e Bashkuara
 • Mbretëria e Bashkuar
 • Australia
 • Bjellorusia
 • Brazili
 • Kanadaja
 • Kinë
 • Franca
 • Gjermania
 • Hong Kongu
 • Indi
 • Indonezia
 • Italia
 • Kazakistani
 • Kuvajti
 • Malajzia
 • Meksika
 • Porto Riko
 • Rusia
 • Singapor
 • Afrika e Jugut
 • Korea e jugut
 • Spanja
 • Suedia
 • Zvicra
 • Tajvani
 • Tajlandë
 • Emiratet e Bashkuara Arabe
 • Vietnami

Monedhat e mbështetura:

 • Dollar i Shteteve të Bashkuara USD
 • Pound Sterling GBP
 • Dollar Australian AUD
 • Rubla Bjelloruse BYN
 • Real Brazilian BRL
 • Dollari kanadez CAD
 • Juan kinez CNY
 • euro euro
 • Dollari i Hong Kongut HKD
 • Rupia indiane INR
 • Rupiah indonezian IDR
 • Kazakistani Tenge KZT
 • Dinar Kuvajtit KWD
 • Ringgit MYR malajziane
 • Peso meksikan MXN
 • Rubla ruse RUB
 • Dollar Singapori SGD
 • Rand i Afrikës së Jugut ZAR
 • Won e Koresë së Jugut KRW
 • Krona suedeze SEK
 • Franga zvicerane CHF
 • Dollari i ri i Tajvanit TWD
 • Baht Thai THB
 • Dirham i Emirateve të Bashkuara Arabe AED
 • Vietnamese Dong VND

Bonuset kryesore të lojtarëve të rinj me Samsung Pay

Kazinotë online dhe faqet e lojërave të fatit ofrojnë shumë lloje të ndryshme bonusesh për lojtarët që përdorin Samsung Pay.

Bonuset më të njohura të lëshuara për lojtarët janë bonuset e lojtarit të ri ose të mirëseardhjes. Kazinotë u japin këto bonuse lojtarëve për hapjen e një llogarie dhe pagesën e depozitës së tyre të parë me Samsung Pay.

Në fund, QueenVegas Casino, lojtarët me llogari të reja kualifikohen për të kërkuar një bonus mirëseardhjeje. Ky Bonus Mirëseardhjeje lejon 100% rrotullime bonus në lojërat e zgjedhura për çdo 1 € të depozituar.

Oferta e mirëseardhjes Loki Casino jep lojtarë të rinj 100% para bonus, deri në 100 dollarë për depozitën e tyre të parë.

Pocket Play ofron gjithashtu një paketë mirëseardhjeje me një përputhje depozitash dhe rrotullime falas në lojërat e zgjedhura pasi lojtarët bëjnë depozitën e tyre të parë.

Bonusi i lojtarit të ri të 1xBet aktivizon herën e parë që një lojtar krijon një llogari dhe i jep atij një bonus 100% në depozitën e tij të parë, i cili mund të shkojë deri në 130 dollarë.

Me Casino.com, lojtarët e rinj marrin 20 patate të skuqura të arta në momentin kur regjistrohen. Lojtarët mund të kërkojnë bonuse të tjera duke bërë një depozitë prej $20 dhe duke përdorur kodin e bonusit TABELA.

Lojtarët për herë të parë plotësoni një depozitë në Mansion Casino, kazinoja online do të përputhet me depozitën deri në 500 dollarë. Për depozitat mbi 1000 dollarë, bonusi i ndeshjes është 50% deri në vlerën 5000 dollarë.

Luaj Ojo është një tjetër kazino në internet që jep një bonus rrotullimesh falas për lojtarët e rinj, 80 rrotullime pa bast dhe një rrotullim falas në Prize Twister.

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Lojtarët e rinj dhe me përvojë të kazinosë në mbarë botën përdorin Samsung Pay sepse partneriteti i tij me American Express, Visa, MasterCard dhe Discover e bëjnë aplikacionin një metodë pagese të pranuar gjerësisht.

Veçoritë e sigurisë Samsung Knox ofrojnë gjithashtu paqe mendore. Nëpërmjet mbrojtjes me përgjegjësi zero të Samsung dhe mbrojtjes nga mashtrimet 24/7, aplikacioni siguron që informacioni i kartës dhe të dhënat e përdoruesit të jenë të sigurta brenda aplikacionit.

Pavarësisht partneriteteve dhe veçorive të sigurisë, Samsung Pay është i disponueshëm vetëm për disa dhe funksionon vetëm në pajisje të zgjedhura. Lojtarët duhet të marrin parasysh të mirat dhe të këqijat e aplikacionit përpara se ta zgjedhin atë si një metodë të preferuar pagese ose tërheqjeje në kazinotë në internet.

Të mirat dhe të këqijat e Samsung Pay

Të mirat:

 • Ai përdor teknologjinë e pagesave NFC dhe MST.
 • Aplikacioni bën pagesa pa kontakt.
 • Samsung Pay mund të lidhet me PayPal dhe llogaritë bankare pjesëmarrëse.
 • E përputhshme me orët inteligjente Samsung.
 • Përdoruesit marrin çmime Cash Back.
 • Fjalëkalimet, numrat e kartës, adresat dhe informacioni i pagesës janë të sigurta.
 • Është e lehtë për t'u përdorur për pagesa në internet dhe në dyqan.
 • Përdoruesit mund të ngarkojnë dhe përdorin asete kripto.
 • Nuk ka tarifa të llogarisë.
 • Pagesat dhe depozitat e kazinosë janë të sigurta.
 • Përdoruesit marrin ekskluzive Samsung.com zbritje.
 • Kërkon vërtetim biometrik me çdo transaksion të sigurt.

Disavantazhet:

 • Ai është i pajtueshëm vetëm me karta të zgjedhura Visa, MasterCard, American Express dhe Discover nga bankat pjesëmarrëse.
 • Aplikacioni funksionon vetëm në telefonat, orët dhe tabletët Samsung të kualifikuar.
 • Aplikacioni kërkon një lidhje aktive interneti për regjistrimin, aktivizimin dhe transaksionet e kartës.
 • Zbatohen tarifat e përdorimit të të dhënave.
 • Tërheqjet janë më të ngadalta se metodat e tjera bankare të disponueshme.
 • Aktivizimi i llogarisë mund të jetë i ngadaltë.
 • Verifikimi i kartës mund të zgjasë deri në 5 minuta ose më shumë.
 • Vetëm 25 monedha globale janë në dispozicion.
 • Mënyra e pagesës nuk do të funksionojë në pompat e stacioneve të karburantit.
 • Samsung Pay kërkon që përdoruesit të mbajnë mend një kod pin.
 • Veçoritë dhe përmbajtja ndryshojnë sipas modelit të pajisjes, operatorëve dhe versionit të firmuerit dhe në vende dhe rajone të ndryshme.

Procesi i hapjes së llogarisë Samsung Pay

Për të hapur llogaritë Samsung Pay, përdoruesit duhet të jenë mbi 18 vjeç. Përdoruesit duhet të kenë një pajisje të pajtueshme me Samsung Wallet, karta krediti ose debiti nga një bankë ose institucion financiar pjesëmarrës dhe një lidhje aktive në internet.

Gjithashtu kërkon që lojtarët të kenë një llogari bankare me një institucion financiar pjesëmarrës për të krijuar një llogari kazino. Pa një llogari bankare nga rrjeti i specifikuar i Samsung, Samsung Pay nuk do të verifikojë ose aktivizojë një kartë në sistemin e tij.

 1. Shkarkoni aplikacionin.

Së pari, duhet të shkarkoni aplikacionin Samsung Wallet në telefonin ose orën tuaj.

 1. Hapni një llogari Samsung.

Zgjidhni Krijo llogari në cilësimet e aplikacionit ose në faqen e internetit të llogarisë Samsung. Pajtohuni me termat dhe kushtet. Më pas dërgoni një adresë emaili, emrin, mbiemrin dhe datën e lindjes. Ju gjithashtu do të duhet të krijoni një fjalëkalim.

 1. Konfiguro Samsung Pay.

Hapni Samsung Pay dhe zgjidhni Filloni. Futni një numër të ri pin dhe konfirmoni pinin. Aplikacioni mund t'ju kërkojë t'i jepni lejet e telefonit të nevojshme për të ekzekutuar Samsung Pay. Zgjidhni Lejo për çdo leje të detyrueshme.

 1. Shtoni një kartë në Samsung Pay.

Klikoni mbi kartat në meny për të shtuar kartat tuaja të preferuara të debitit ose kartat e kreditit. Ndiqni udhëzimet brenda aplikacionit për të regjistruar një kartë dhe për të rënë dakord me termat dhe kushtet e kartës.

Siguria dhe siguria duke përdorur Samsung Pay

Grupi Samsung është i mirënjohur për kornizën e tij të sigurisë dhe menaxhimit të pronarit, Samsung Knox.

Samsung Knox vjen i para-instaluar në shumicën e pajisjeve mobile Samsung, parandalon aksesin në të dhënat e ruajtura dhe është pjesë e mbrojtjes së tij nga mashtrimet e brendshme.

Me të gjitha transaksionet që kërkojnë autorizim të gjurmëve të gishtave ose PIN-it, aplikacioni u ofron përdoruesve veçori sigurie për të mbrojtur informacionin e tyre bankar dhe të dhënat personale.

Mjetet shtesë të vërtetimit me 2 hapa parandalojnë aksesin e paautorizuar në platformën e pagesave. Përdoruesit e aplikacionit mund të përdorin kamerën e një telefoni për të aktivizuar dhe paraqitur njohjen e fytyrës ose një skanim të irisit për siguri më të madhe.

Aplikacioni kyçet automatikisht kur është pajisja ku funksionon. Përdoruesit gjithashtu mund të kyçin ose fshijnë nga distanca llogarinë e tyre me Find My Mobile nëse një telefon ose orë inteligjente humbet ose vidhet.

Pajisjet e pajisura me teknologjinë e komunikimit të fushës së afërt (NFC) transmetojnë versione të tokenizuara të kredencialeve të një karte debiti ose krediti. Tokenizimi siguron që numrat e kartës, detajet e llogarisë ose informacioni i paguesit të mos jenë të aksesueshëm ose të përdoren për transaksione.

Gjërat që përdoruesit e Samsung Pay duhet të kenë parasysh janë përditësimet e softuerit që mund të kërkojnë riinstalimin e aplikacionit, por nuk do të ndikojnë në konfigurimin e llogarive ose në mënyrat e verifikuara të pagesës.

Disa përditësime të softuerit gjithashtu mund të shkaktojnë rrëzimin e aplikacionit, por një rinisje e thjeshtë e pajisjes mund ta rregullojë këtë gabim.

Zbuloni depozita të tjera për pajisjet Samsung

PayPal

Ky gjigant i transfertave ka mbi 20 vjet përvojë në treg dhe është një nga kuletat elektronike më të njohura në botë. PayPal është ideal për kazinotë online pasi është pranuar në 32 vende të botës.

Neteller

I specializuar në transaksionet drejt dhe nga kazinotë në internet, Neteller është një portofol elektronik kryesor me një sërë përfitimesh për lojtarët në internet, duke përfshirë depozita të lehta, pagesa të shpejta dhe siguri të besueshme.

ecoPayz

Ky portofol elektronik është një mënyrë pagese më e fundit që u ofron lojtarëve online depozita të shpejta në 45 monedha të ndryshme. ecoPayz është një metodë depozitimi e pranuar në faqet e lojërave të fatit në mbarë botën dhe ofron siguri të shtuar.

Paguani me telefon

Me një numër telefoni celular dhe "Paguaj me telefon", lojtarët në internet mund t'i lejojnë kazinotë në internet të ngarkojnë tarifa direkt në faturën celulare të klientit. Pay By Phone i ndihmon lojtarët në 32 vende të mbrojnë të gjitha informacionet e tyre financiare dhe të kenë akses në lojëra menjëherë.

Viza

Si një nga kartat e kreditit më të famshme në botë, Visa është një mënyrë pagese e besueshme për pagesat online. Ai u ofron lojtarëve siguri dhe komoditet. Plus, qindra kazino online pranojnë Visa si një mënyrë pagese.

MasterCard

Si një nga lëshuesit më të mëdhenj në botë të kartave të kreditit dhe debitit, MasterCard lidhet me mbi 25,000 banka dhe institucione financiare në mbarë botën. MasterCard është një zgjedhje e përkryer për lojtarët e kazinove në internet që duan të bëjnë depozita dhe të tërheqin sepse përpunon transfertat online shpejt dhe në mënyrë të sigurt.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është Samsung Pay?

Samsung Pay është një portofol dixhital që i kthen pajisjet elektronike të pajtueshme Samsung në një metodë pagese të sigurt dhe të aksesueshme. Me aplikacionin, përdoruesit e Samsung mund të lidhen me llogaritë bankare dhe PayPal, të paguajnë depozita në kazino në internet, të marrin pagesa dhe të përdorin teknologjinë NCF për të rrëshqitur pajisjet e tyre si një kartë debiti fizike ose krediti.

A mund t'i besoj Samsung Pay?

Po. Pajisjet Samsung Wallet kanë Samsung Knox të para-instaluar dhe të pajisur. Teknologjia e sigurisë e aplikacionit ofron një sërë veçorish, si vërtetimi biometrik për transaksionet, kodet PIN, mbyllja në distancë, kriptimi i të dhënave dhe tokenizimi për të parandaluar aksesin në të dhëna të rëndësishme. Samsung Knox gjithashtu monitoron dhe mbron vazhdimisht pajisjet nga malware dhe kërcënimet me qëllim të keq.

A funksionon Samsung Pay vetëm në Samsung Electronics?

Po. Aplikacioni është i disponueshëm vetëm për telefona, tableta dhe orë inteligjente të zgjedhura Android Samsung. Për t'u siguruar që sistemi juaj operativ Samsung mund të nisë Samsung Pay dhe është i përputhshëm me aplikacionin, mund të vizitoni faqen Mbështetja e Samsung Pay për të gjetur informacionin e përputhshmërisë së pajisjes dhe kërkesat e softuerit celular.

A është Samsung Pay falas?

Po. Llogaritë e aplikacioneve janë falas për t'u hapur dhe Samsung Pay është falas për t'u përdorur. Mënyra dixhitale e pagesës gjithashtu nuk ngarkon tarifa ATM brenda rrjetit. Megjithatë, tarifat për të dhënat e rrjetit zbatohen sepse si depozitat ashtu edhe pagesat kërkojnë një lidhje interneti për të përfunduar transaksione të sigurta dhe për t'u lidhur me portalet e pagesave në internet në faqet e internetit.

A mund të transferoj para nga Samsung Pay në llogarinë time bankare?

Po. Aplikacioni Samsung Wallet mund të transferojë fonde në llogaritë bankare. Megjithatë, Samsung Pay është i pajtueshëm vetëm me karta të zgjedhura Visa, Mastercard, Discover dhe American Express nga bankat pjesëmarrëse. Për të kontrolluar për bankat pjesëmarrëse të vendit ose rajonin tuaj dhe kartat e përputhshme, vizitoni faqen Mbështetja e Samsung Pay për më shumë informacion.

A janë Samsung Pay dhe Samsung Wallet të njëjta?

Jo. Samsung Wallet është një version i përditësuar i teknologjisë së sigurt dhe të aksesueshme që përdoret për të ndërtuar aplikacionin Samsung Pay. Samsung Pass dhe Pay janë pjesë e ofertës së re përmes aplikacionit Samsung Wallet, së bashku me një sërë veçorish unike si shpërblimet për kthimin e parave, kartat e çelësave dixhitalë, ID-të dhe kartat e anëtarësimit.