Opsionet e pagesës

Opsionet e pagesës listojnë të gjitha opsionet për klientët që shijojnë lojërat e fatit në internet dhe mënyrat e ndryshme se si ata mund të depozitojnë ose tërheqin para nga llogaritë e tyre të kazinosë në internet. Disa nga metodat më të zakonshme janë sigurisht kartat e kreditit dhe kartat e debitit, më së shpeshti të përfaqësuara nga VISA, Mastercard, Maestro, Diners dhe American Express.