Kazino Në Internet William Hill cash direct

William Hill Cash Direct është një zgjidhje e përshtatshme pagese e ofruar nga faqja e internetit e kazinove dhe lojërave të fatit në internet William Hill. Metoda e depozitimit dhe tërheqjes së Cash Direct e bën jashtëzakonisht të lehtë lojën në kazinotë online. Është në dispozicion vetëm për lojtarët nga MB.

Sistemi i pagesave funksionon në kupona me parapagesë. Çdokush me një llogari në William Hill mund të blejë kuponin e parapaguar në cilindo nga pikat fizike të basteve William Hill në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Ky kupon mund të përdoret më pas në kazinonë online dhe shuma kreditohet menjëherë. Kjo siguron një shkallë të lartë të anonimitetit dhe shpejtësisë. Më shumë informacion rreth këtij shërbimi pagese mund të gjeni më poshtë.