Kazino Në Internet QIWI

QIWI është një opsion fantastik tërheqjeje për lojtarët e kazinosë nga Rusia dhe më gjerë. Ajo u themelua në vitin 2007 dhe është një ndërmjetës midis bankave të individëve dhe metodave të tjera. Është popullor në një numër vendesh të Evropës Lindore dhe është shtrirë edhe në Lindjen e Mesme. Ai ofron një portofol elektronik, i cili mund të financohet për të bërë blerje dhe tërheqje në dyqanet dhe kazinotë online.

QIWI përdoret vetëm nga një numër i zgjedhur i kazinove në internet. Megjithatë, kur njerëzit i kuptojnë shërbimet dhe lehtësinë e përdorimit të QIWI, ai mund të bëhet edhe më i popullarizuar. Nuk duhet harruar se QIWI ofron karta normale dhe me parapagesë për të bërë të mundur tërheqjen e kazinosë.