Kazino Në Internet Paysafe Card

Paysafe Card është një produkt i Paysafe Group, i themeluar në vitin 2000 nga Udo Müller dhe katër bashkëthemelues të tjerë me bazën e tij në Vjenë, Austri. Marka rregullohet nga Banka Qendrore e Irlandës, duke përdorur një sistem të thjeshtë që lejon përdoruesit të bëjnë transaksione të sigurta në internet.

Si funksionon karta Paysafe
Si funksionon karta Paysafe

Si funksionon karta Paysafe

Paysafe Card u lejon bastorëve të tërheqin fitimet e tyre direkt në kartën e tyre, e cila mund të përdoret për transaksione të ndryshme. Lojtarët mund të regjistrohen në faqen e internetit të sistemit të pagesave vetëm me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e tyre. Më pas lidhni llogarinë e tyre të kartës Paysafe me llogarinë e tyre të kazinosë në internet ku ndodhin fitimet e rregullta.

Pasi të fitoni, zgjidhni "tërheq" dhe bastorët marrin fondin në kartën e tyre Paysafe menjëherë.

Si funksionon karta Paysafe