Kazino Në Internet NeoSurf

Kur kërkoni për një shërbim të kartës me parapagesë që është sa i besueshëm dhe me reputacion, NeoSurf është një. E lançuar në vitin 2004, karta është një nga disa APM-të e integruara në treg të disponueshme në mbarë botën, në supermarkete, dyqane, internet kafe, kioska, pika karburanti, etj. Mes disa platformave online që lejojnë tërheqjet përmes NeoSurf, kazinotë online janë përfshirëse.

Si funksionon NeoSurf
Si funksionon NeoSurf

Si funksionon NeoSurf

Për të tërhequr të gjitha fitimet, fillimisht krijoni një llogari në faqen zyrtare të NeoSurf. Futni të dhënat personale dhe lojtarët janë të mirë. Më pas, ata duhet të lundrojnë në llogarinë e tyre të kazinosë, të zgjedhin opsionin "Pagesa", të fusin detajet e llogarisë NeoSurf dhe të klikojnë "Save". Sa herë që lojtarët e fatit fitojnë, ata thjesht mund të klikojnë butonin "Tërheqje" për t'u kredituar.

Si funksionon NeoSurf