Online Casino InterAc

E themeluar në vitin 1984 si Interac Association, Interac është një kompani kanadeze që lehtëson transaksionet elektronike ndërbankare. Për momentin, kjo mënyrë pagese në internet është e disponueshme vetëm në Kanada, por ka plane të hollësishme për të zgjeruar operacionet në rajone të tjera. Interac krenohet me mbi 59,000 ATM dhe mbi 450,000 tregtarë.

Interac është një metodë popullore tërheqjeje në shumë kazino online. Faqet e autoriteteve të tilla si Rank Kazino Online rekomandojnë këtë zgjidhje pagese për disa arsye. Së pari, kthesa e transaksionit është e shpejtë. Çmimet janë gjithashtu të përballueshme. Cfare ka me shume? Interac e merr seriozisht sigurinë. Ai ofron shërbime bankare të sigurta dhe të sigurta në krahasim me shumicën e mënyrave të pagesës atje.