Kazinotë më të mira online me Visa

Visa është një nga kartat më të famshme të kreditit në botë. Është për këtë arsye që shumë platforma online e përdorin atë si një mënyrë pagese. As kazinotë online nuk kanë mbetur pas. Ka qindra kazino që pranojnë Visa si një mënyrë pagese, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për lojtarët që e preferojnë atë. Ai u ofron lojtarëve përfitime të tilla si siguria, komoditeti dhe lehtësia e përdorimit.

Si lojtarët e rinj ashtu edhe ata të krijuar të kazinosë janë të bekuar me Visa si një mënyrë pagese. Ajo hyri në lojë kur bota e iGaming ka nevojë për një mënyrë pagese të sigurt dhe të besueshme për të lehtësuar depozitimin dhe tërheqjen e kazinosë. Që atëherë, zgjidhja e pagesës së vizave të kazinosë në internet ka vazhduar të kryesojë në mesin e metodave të pagesës të disponueshme për lojtarët në internet.

Lojtarët që preferojnë këtë mënyrë pagese kanë shumë kazino online për të zgjedhur. Disa nga këto kazino përfshijnë Vera & John, ZigZag 777, Fun Casino, Dafabet, Bob Casino dhe Uptown Aces, ndër të tjera.

Kazinotë më të mira online me Visa

Për shkak të komoditetit të tyre, kazinotë në internet janë rritur në popullaritet. Megjithatë, një rritje kaq e madhe vjen edhe me sfidat e saj - një prej tyre është konkurrenca e madhe mes kazinove online.

Trego më shumë...
Depozitë me vizë

Depozitë me vizë

VISA është karta e kreditit më e famshme në botë dhe më e madhja përveç Kinës. VISA ka 323 milionë mbajtës të kartave. Ajo ka një pjesë të tregut 50% jashtë Kinës. VISA në fakt nuk është një kartë krediti edhe pse shumë thonë kartë VISA. Është një rrjet global i transferimit të fondeve dhe një markë nga e cila mund të fuqizohen kompanitë.

Kompanitë si bankat por edhe shumë të tjera si linjat ajrore apo dyqanet ushqimore mund t'u ofrojnë klientëve të tyre karta të pajisura me VISA që mund të përdoren në të gjithë botën.

Depozitë me vizë
Çfarë është Visa?

Çfarë është Visa?

Visa është emri zyrtar i markës së Shoqatës Ndërkombëtare të Shërbimit Visa. Është kartela kryesore e pagesave elektronike që dallohet për avantazhet e shumta në transaksionet online. Mbi 20,000 banka anëtare (të tilla si Bank of America dhe Wells Fargo) janë të licencuara për të lëshuar karta Visa në emrat e tyre. Visa ekziston si kartë krediti, kartë debiti dhe kartë me parapagesë.

Çfarë është Visa?
Si funksionon Visa

Si funksionon Visa

Rrjedha e transaksionit të pagesave me vizë fillon kur mbajtësi i kartës trajton një kartë tek tregtari për pagesë. Tregtari përdor një pajisje POS për të lexuar të dhënat në kartë dhe më pas ia transmeton informacionin e transaksionit blerësit. Një kërkesë për autorizim transaksioni dërgohet nga blerësi në Visa, të cilën Visa ia përcjell edhe bankës emetuese.

Ndonjëherë, transaksioni mund të miratohet ose refuzohet automatikisht nëse kërkesa për autorizim kryen "përpunim të pavarur" në emër të emetuesit. Nëse jo, emetuesi i dërgon Visa-s një përgjigje autorizimi, duke treguar se transaksioni ose është miratuar ose refuzuar. Visa ia përcjell përgjigjen blerësit, ndërsa blerësi ia transferon përgjigjen tregtarit.

Si funksionon Visa
Si të përdorni vizën në kazinotë në internet

Si të përdorni vizën në kazinotë në internet

Si shumica kazinove online do ta pranojnë këtë formë pagese, është e lehtë për lojtarët të gjejnë se në cilën formë duan të luajnë. Është vetëm një çështje që pasi të regjistroheni si lojtar, të shkoni në seksionin e depozitave.

Kaloni në listën e opsioneve të depozitave në seksionin e kartës së kreditit dhe zgjidhni Visa si metodë pagese. Kazinoja do të sigurojë një formular që do të plotësohet me informacion, të cilin lojtari e kopjon nga karta e tij Visa. Pasi informacioni të futet saktë, pagesa mund të verifikohet dhe pastrohet.

Si të përdorni vizën në kazinotë në internet
Të mirat dhe të këqijat e vizave

Të mirat dhe të këqijat e vizave

Visa është opsioni kryesor bankar në industrinë e lojrave dhe ka shumë përparësi për lojtarët e kazinosë dhe përdoruesit e tjerë. Po kështu, ka të meta që lojtarët duhet t'i marrin parasysh përpara se të vendosin të përdorin letrat.

Pro

 • Visa është një opsion bankar i pranuar gjerësisht në shumicën e ofruesve të kazinove në internet.
 • Është një metodë e besueshme pagese e njohur për komunitetin e lojtarëve të kazinove online në mbarë botën.
 • Visa përpunon depozitat e saj në çast dhe falas.
 • Visa ka të drejtë për bonuse të mëdha në kazinotë më të mira të vizave në internet.
 • Është i sigurt, i sigurt dhe i shpejtë për depozitat e kazinosë dhe pagesat në internet.

Kundër

 • Tërheqjet mund të zgjasin çdo kohë nga 2 - 5 ditë pune që lojtarët t'i marrin në llogaritë e tyre.
 • Lojtarët duhet të fusin detajet e kartës në faqen e internetit.
Të mirat dhe të këqijat e vizave
A është Visa e sigurt për t'u përdorur?

A është Visa e sigurt për t'u përdorur?

Disa mund të shqetësohen për përdorimin e kartës së tyre Visa në një kazino në internet, sepse u jepet akses në të. Duhet të kihet parasysh se lojtarët duhet të përdorin vetëm kazinotë në internet të cilat janë të licencuara dhe të besueshme dhe do të kenë sigurinë e duhur për të mbrojtur lojtarët e tyre.

Informacioni personal në lidhje me kartën Visa të lojtarit ruhet nga kazinoja në një format të koduar. Kazinoja nuk do të përdorë përsëri kartën e kreditit nëse lojtari nuk jep lejen e tij kur bën depozitimin e radhës. Nëse karta përdorej pa leje, klientët mund të bënin një ankesë në zyrat qendrore të Visa.

Historia e vizave

Revolucioni pa para të gatshme fillon me Visa në 1958, kur Banka e Amerikës lançoi kartën e parë të kreditit të konsumatorit për qëllime të përgjithshme, BankAmericard, në Fresno, Kaliforni. Në vitin 1965, Banka e Amerikës filloi të lejojë banka të tjera jashtë Kalifornisë të nënshkruajnë marrëveshje licencimi për kartën.

Në vitet në vijim, shumë banka në mbarë vendin vazhdojnë të licencojnë BankAmericard. Në fund të viteve 1960, një nga drejtuesit e bankave të licencuara, Dee Hock, sugjeron që të gjitha bankat që tregtojnë kartën duhet të formojnë një shoqatë sipërmarrje të përbashkët.

Objektivi ishte t'u mundësonte anëtarëve të shfrytëzonin përfitimet e një sistemi të centralizuar pagesash dhe të konkurronin në mënyrë të moderuar për përfitimet e tyre. Ky sugjerim funksionon dhe Hock u bë president i shoqatës.

Në vitin 1970, kontrolli i BankAmericard u kalua nga Banka e Amerikës tek bankat e ndryshme që lëshonin kartën. Një e sapokrijuar National BankAmericard Incorporation (NBI) është një nga bankat emetuese dhe ka punuar si një korporatë autonome jo aksionare për menaxhimin, promovimin dhe zhvillimin e sistemit BankAmericard në SHBA.

Në vitin 1974 u krijua IBANCO - një korporatë shumëkombëshe anëtare që menaxhon programin global BankAmericard. Në vitin 1976, drejtorët e IBANCO vendosën të bashkojnë disa banka ndërkombëtare në një rrjet të vetëm global me një emër. Prandaj, NBI e riemëroi BankAmericard në Visa USA në të njëjtin vit, dhe IBANCO u bë Visa International.

Udhëtimi vazhdoi dhe sot Visa ka rreth 1.46 miliardë karta në qarkullim që pranohen në mbi 160 vende. Kartat Visa po gjenerojnë më shumë se 4.3 trilion dollarë në shitje.

Vendet ku vizat janë të njohura

Pranueshmëria globale e Vizës e bën atë të njohur në rajonet e mëposhtme:

 • Azi/Paqësor
 • Amerika e Veriut
 • Amerika Latine dhe Karaibet
 • Evropë
 • Lindja e Mesme dhe Afrika

Transaksionet e vizave në kazino

Viza është më e disponueshme dhe metodë e pranueshme e pagesës e zhytur nga markat e kazinove në internet. Për shkak të lehtësisë së aksesit dhe transaksioneve të shpejta, karta online e kazinosë Visa preferohet gjerësisht nga lojtarët e kazinosë për të depozituar fonde. Ka shumë opsione financimi që i lejojnë lojtarët të zgjedhin opsionet që u përshtaten më së miri.

Lojtarët mund të marrin një kartë Visa të kazinosë në internet nga palë të treta si bankat, unionet e kreditit dhe huadhënësit e pavarur. Përdoruesi i mundshëm duhet të aplikojë paraprakisht dhe do t'i nënshtrohet një kontrolli kredie.

Pas marrjes së kartës, vendosni numrin e kartës, emrin e mbajtësit, datën e skadencës dhe kodin CVV në llogarinë e përdoruesit të kazinosë për të depozituar fonde. Ky informacion mund të ruhet për depozitat e mëvonshme, në varësi të shfletuesit ose platformës së softuerit të kazinosë.

A është Visa e sigurt për t'u përdorur?
Kazinotë e vizave

Kazinotë e vizave

Kur lojtarët janë në kërkim të ofruesve të lojërave të kazinove Visa, ata mund të gjejnë qindra marka të kazinove që pranojnë Visa në internet. Disa nga kazinotë më të mira të Visa Online përfshijnë Zoti Green, BAO, Quinnbet, Wild Fortune, Kazino Spela, Goodwin Casino, Savarona, River Belle, ComeOn dhe Voodoo Dreams.

Kazinotë e vizave
Si të tërhiqni fondet e kazinosë në internet me vizë

Si të tërhiqni fondet e kazinosë në internet me vizë

Arkëtimi në kazinotë online duhet të jetë i sigurt, i shpejtë dhe i besueshëm – kjo është ajo që Visa u ofron kumarxhinjve për momentin. Me çdo kartë Visa (Electron, Platinum, Infinite, Classic, Gold dhe Signature) në portofolin e një lojtari të fatit, tërheqja është e lehtë dhe relaksuese.

Përpara se lojtarët të marrin para, markat e besuara të kazinove do të kërkojnë një ID përdoruesi për të konfirmuar që lojtari është në moshë madhore dhe nuk është përjashtuar nga faqja e internetit. Lojtarët nuk ka të ngjarë të ngarkohen me ndonjë tarifë për tërheqjen, por çdo tarifë e bashkangjitur është zakonisht e ulët. Tani, lojtarët duhet të shkojnë në llogaritë e tyre të kazinosë dhe të shohin se si bëhen tërheqjet e kazinosë Visa.

Si të tërhiqni fondet e kazinosë në internet me vizë
Procesi i tërheqjes së vizave në kazino

Procesi i tërheqjes së vizave në kazino

 1. Shkoni te seksioni i arkëtarit të llogarive të tyre të kazinosë – një faqe që tregon fondet totale që ka një individ dhe sa mund të tërheqë nga balanca.
 2. Për ata lojtarë të rinj në lojërat e fatit, bonusi i mirëseardhjes mund të mos reflektohet në fondet e disponueshme për tërheqje kur nuk plotësohen kërkesat e bastit.
 3. Për tërheqjen e elektroneve të vizave të kazinosë në internet (ose çdo lloj tjetër karte Visa), klikoni tërheqje dhe zgjidhni llojin e kartës së dëshiruar.
 4. Konfirmo me një fjalëkalim dhe më pas kliko "dorëzo"
 5. Tërheqja do të përpunohet menjëherë, por ndonjëherë, mund të duhen 2 – 5 ditë pune për të mbërritur në llogaritë e lojtarëve.

Shënim:ID-ja e përdoruesit mund të kërkohet për të përfunduar tërheqjen, prandaj mbajeni pranë.

Bankat që lëshojnë viza si opsion pagese

Duke ditur që Visa është jashtëzakonisht e dobishme për lojtarët e kazinosë kur bëhet fjalë për depozitat dhe tërheqjet, është gjithashtu thelbësore të dini se ku mund ta blejnë një të tillë. Shumë sisteme bankare po lëshojnë këto karta për të lehtësuar lojën për lojtarët.

Meqenëse përfshihen paratë, lojtarët e kazinosë nuk do të donin t'ia besonin të ardhmen e tyre financiare çdo organi që lëshon kartë krediti. Si e tillë, është e nevojshme të dihet se cilat kompani Visa janë të sigurta dhe të besueshme dhe që do të mbrojnë interesat e konsumatorëve të tyre tani dhe në të ardhmen.

Për këtë arsye, lojtarët mund të kontaktojnë një nga lëshuesit e mëposhtëm të kartave Visa për të marrë një për pagesat e tyre në kazino online: Citibank, Wells Fargo, Capital One, Bank of America, Synchrony Financial, Barclays US, US Bank, USAA, Credit One, PNC Bank dhe Chase.

Me këto banka, lojtarët e kazinosë në internet mund ta çojnë pagesën e lojës së tyre në nivelin tjetër.

Viza: Metoda e preferuar bankare për pagesat në kazino online

Visa ofron shumë shërbime kartash që kanë vlerë të madhe për lojtarët e kazinove në mbarë botën, të cilat përfshijnë:

 • Shërbimi i Kërkimit të Mbajtësit të Kartës: Ky është shërbimi i numrit të telefonit të mbështetjes së klientit, duke i ndihmuar lojtarët të bëjnë pyetje për çdo gjë që lidhet me kartat e tyre Visa.
 • Përgjegjësi zero: Ky shërbim mbron nga përdorimi i paautorizuar i informacionit të përdoruesve kur ata vendosin të dhënat e kartës së tyre në çdo faqe interneti të kazinosë ose gjatë blerjeve në internet. Një politikë e detyrimit zero nënkupton një pagesë 0 $ për transaksione të paautorizuara.
 • Raportimi i kartës së humbur ose të vjedhur: Mbajtësit e kartës Visa mund të përdorin shërbimin "raportimi i kartës së humbur ose të vjedhur" duke telefonuar një Visa Global Customer Care. Një përfaqësues i vizave do të punojë me përdoruesit e përfshirë dhe do të zëvendësojë kartën.

Zëvendësimi i kartës së urgjencës: Mbajtësit e kartës Visa mund të marrin një zëvendësim urgjent të kartës ose paradhënie në para brenda 24 orëve nga miratimi. Visa zakonisht bllokon kartën e vjetër, më pas punon me bankën e mbajtësit të kartës. Kjo përshpejton rinovimin dhe e dërgon atë globalisht brenda 72 orëve ose e dërgon atë nëpërmjet Western Union brenda 2 orëve nga miratimi i bankës së përdoruesit.

Procesi i tërheqjes së vizave në kazino
Kostot e vizave për transfertat e parave

Kostot e vizave për transfertat e parave

Politika pa para është mënyra e pagesës së ditës pasi njerëzit rrallë përdorin para për të paguar mallra dhe shërbime. Shumica e blerësve preferojnë të shkojnë me karta krediti në vend të monedhës së fortë për shkak të komoditetit. Tregtarët që pranojnë kartat Visa për pagesa online paguajnë një tarifë të vogël për transaksion.

Por sa tarifon Visa për transfertat e fondeve? Visa tarifon nga 1,29% tarifa transaksioni + 0,05 dollarë tarifa përpunimi, deri në 2,54% tarifa transaksioni + 0,10 dollarë tarifa përpunimi.

Tarifat e transaksionit (të quajtura gjithashtu tarifa tregtare ose tarifa efektive) janë tarifa që u ngarkohen tregtarëve nga procesori i tyre i pagesave për çdo transaksion të përpunuar. Kjo tarifë përfshin tarifën e procesorit, tarifat e lidhjes së kartave të kreditit dhe shkëmbimin bankar.

Megjithatë, disa faktorë do të përcaktojnë tarifat e transaksionit gjatë përpunimit të pagesave, duke përfshirë:

 • Lloji i biznesit
 • Mënyra e përpunimit të pagesave
 • Vëllimi i shitjeve dhe bileta mesatare
Kostot e vizave për transfertat e parave
Si i vlerëson CasinoRank metodat bankare

Si i vlerëson CasinoRank metodat bankare

Ekipi CasinoRank vlerëson lojtarët e tij dhe u jep atyre një prioritet të lartë. Për shkak të kësaj, ekipi siguron që lojtarët të kenë asgjë tjetër përveç më të mirëve. Dhe si e tillë, një nga shqetësimet kryesore të ekipit janë metodat bankare që u ofron kumarxhinjve.

Marrja e depozitave dhe arkëtimi duhet të jetë pa telashe dhe relaksuese. Prandaj, ekipi i CasinoRank sigurohet që çdo opsion bankar i ofruar në këtë platformë të jetë i besueshëm. Ekipi nënvizon disa karakteristika thelbësore që duhet të kenë metodat e besueshme bankare, të cilat përfshijnë:

 • Mbrojtje dhe siguri: Pavarësisht nëse lojtarët futin detajet e kartës së tyre në platformat e kazinosë për të depozituar ose tërhequr, ato detaje janë të sigurta dhe të sigurta. Të gjitha bankat e prezantuara në këtë faqe interneti mbrojnë detajet e mbajtësve të kartës, duke siguruar që asnjë palë e tretë të mos ketë akses në informacionin e lojtarëve.
 • Certifikatë e vlefshme SSL: Sistemet bankare që nuk duan që hakerët të kenë akses në të dhënat e përdoruesve të tyre përdorin certifikata SSL. Dhe zakonisht shënohet me një HTTPS ose një simbol të bllokut të gjelbër që siguron të dhënat e përdoruesve nga cyberpunks.
 • Popullariteti midis kazinove të tjera në internet: Popullariteti mund të arrihet përmes besimit dhe përvojës në industri. Si i tillë, ekipi CasinoRank punon vetëm me metoda të njohura bankare që çojnë në aspektet e depozitave dhe tërheqjeve të kazinosë.
 • Aksesueshmëria: Lojtarët kanë nevojë për sisteme bankare, shërbimi i të cilave do të jetë i disponueshëm dhe i përshtatshëm për përvojën më të mirë të lojërave të fatit. Prandaj, lojtarëve në këtë platformë pajisen me metoda bankare që janë të lehta për t'u përdorur për financim dhe tërheqje në kazino.
 • Mbështetja e klientit: Në rast se shfaqen probleme me pagesat e kazinosë, këto banka kanë shërbime të mbështetjes së klientit që janë në lartësinë e detyrës. Ekipet e tyre mbështetëse janë të disponueshme gjatë gjithë kohës për të siguruar që problemet e lojtarëve të zgjidhen sa më shpejt të jetë e mundur.

Bazuar në këto kritere, kumarxhinjtë që luajnë në këtë platformë kanë pasur gjithmonë përvojën më të mirë të lojërave kur bëjnë depozita. Të gjitha metodat bankare në CasinoRank janë të sigurta, të sigurta, të arritshme dhe të besueshme. Dhe për vitet në vijim, ata do të vazhdojnë të ofrojnë vetëm përvojën më të mirë bankare, edhe në dekadat në vijim.

Si i vlerëson CasinoRank metodat bankare
Siguria në lojërat e fatit

Siguria në lojërat e fatit

Nëse ju ose dikush që njihni keni nevojë për ndihmë për shkak të problemeve të lojërave të fatit, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë:

Siguria në lojërat e fatit

FAQ

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Cila kazino pranon viza?

Funksionalisht të gjitha kazinotë pranojnë Visa. Megjithatë, kjo është ende e kushtëzuar në bazë të kazinosë.

A ka ndonjë tarifë depozitimi me Visa?

Jo nuk ka tarifa depozitash me Visa, kazino bart tarifat e depozitës.

A është Visa e sigurt për t'u përdorur për kazinotë në internet?

Viza është një opsion tepër i sigurt në kazinotë online. Visa ka të gjitha llojet e masave të sigurisë kur përdorni kartën tuaj për pagesa online në kazino.

A ka një bonus Visa për klientët e rinj?

Shumica e kazinove online ofrojnë bonuse të mirëseardhjes. Nëse është specifike për Visa, do të ndryshojë midis kazinove.

A kam nevojë për një lidhje interneti për të përdorur Visa?

Po. Për të përpunuar transaksionet, duhet të jeni të lidhur me internetin nëpërmjet Wi-Fi ose të dhënave celulare.

Cilat metoda të verifikimit të mbajtësit të kartës pranohen?

Visa mbështet Chip & PIN, pa kontakt, çip dhe nënshkrim, dhe rrëshqitje dhe nënshkrim.

A mund të bllokojë Visa lojërat e fatit?

Kjo ndodh në bazë të kazinosë. Por ju, si përdorues, nuk do të bllokoheni për të përdorur Visa.

Cilat janë disa monedha që pranon Visa?

Visa pranon të gjitha monedhat, megjithatë kini parasysh se cila është monedha juaj e origjinës. Kjo do të përcaktojë gjithashtu se cilat opsione të monedhës janë në dispozicion për ju.

Cilat oferta të kazinove Visa janë të disponueshme në kazinotë online?

Tregtarët e kazinove Visa ofrojnë shumë bonuse: Ju merrni bonuse kazino për t'u regjistruar, për të bërë një depozitë, për të luajtur një lojë dhe madje edhe për të humbur para, në formën e bonuseve të kthimit të parave. Bonuset dhe përfitimet specifike ndryshojnë dhe janë specifike për secilën kazino.

A ka ndonjë tarifë për të bërë një tërheqje të vizës në kazino në internet?

Jo. Për të paguar një kazino me Visa nuk kërkohet asnjë tarifë. E njëjta gjë vlen edhe për tërheqjet: Si rregull i përgjithshëm, nuk ka as komisione për të bërë tërheqje. Ju po paguani një komision vjetor në bankën tuaj me emrin "tarifa vjetore operative".