Kazinotë më të mira online me VCreditos

VCreditos është një platformë pagese që gjendet vetëm në Brazil që mund të përdoret për qëllime të ndryshme dhe një prej tyre është depozitimi në kazinotë online. Është një alternativë solide ndaj platformës së mirënjohur Neteller dhe u ofron lojtarëve brazilianë një shans të ri për të pasur një sistem të portofolit elektronik që mund të trajtojë opsione të shumta pagese në një vend.

Ky artikull do të zbërthejë të gjitha tiparet kryesore të VCreditos, cilat janë përfitimet kryesore nga përdorimi i tij dhe si mund të përdoret për të bërë depozita dhe cilat kazino e pranojnë atë aktualisht.

Çfarë është VCreditos?

Çfarë është VCreditos?

Në një periudhë kohore kur platformat e tjera të portofolit elektronik ishin bërë të padisponueshme për përdoruesit brazilianë, VCreditos u ngrit në krye të grumbullit si një opsion i rritur në vend. Puna me banka të shumta kombëtare në Brazil për të përpunuar pagesat dhe në dispozicion për të luajtur në mbi 20 kazinotë më të mira të veçanta në internet, është thjesht i disponueshëm në Brazil, kështu që ka një dizajn jashtëzakonisht të fokusuar. Ndërsa është një sistem relativisht i ri, ai po ecën me shpejtësi drejt të qenit universal në të gjithë vendin.

VCreditos nuk është një institucion financiar si i tillë, por funksionon më shumë si një aktivizues pagese në të njëjtën mënyrë si PayPal. Pagesat mund të bëhen me fletë bankare, transfertat bankare ose kuletat Bitcoin, dhe tërheqjet bëhen njësoj. Ka shumë opsione specifike për duke bërë depozita, megjithëse disa nga ato të shpejta kërkojnë që përdoruesi të bëjë disa depozita të rregullta përpara se të kenë akses në to. Ekziston edhe sistemi PIX, por ky është ende në zhvillim dhe nuk është aq i disponueshëm universal si të tjerët.

Depozitimi me VCreditos në kazino

 • Depozitat me VCreditos fillimisht kërkojnë hapjen e një llogarie me ta, megjithëse kjo është falas për t'u bërë. Vini re se VCreditos kufizon llogaritë në një për adresë IP.
 • Pasi të aktivizohet llogaria, hapi më i mirë tjetër është të shkarkoni aplikacionin në një smartphone ose tablet.
 • Nga atje, ju mund të lidheni me një llogari bankare ose një portofol elektronik në mënyrë që pagesat të përpunohen pa probleme në të ardhmen.
 • Opsionet për të depozituar janë më pas një transferim i drejtpërdrejtë bankar, një faturë bankare ose nëpërmjet sistemit PIX. Me 5 banka të veçanta që e ofrojnë atë, ekziston edhe Depozita Bankare e Menjëhershme, e cila mund të depozitojë fonde në çast siç sugjeron emri. Gjithashtu, ekziston një opsion i shpejtë bankar për ata lojtarë që kanë përdorur VCreditos për të paktën 60 ditë dhe kanë depozituar një shumë minimale.
 • Pasi të ketë fonde në llogari, portofoli elektronik mund të përdoret në kazinotë pjesëmarrëse në të njëjtën mënyrë si opsionet e tjera të pagesës të tilla si kartat e kreditit dhe PayPal. Për më tepër, nuk ka rëndësi nëse fondet e shtuara në portofol ishin fillimisht në BRL, USD apo edhe Bitcoin, pasi aplikacioni do të konvertojë gjithçka automatikisht.
Çfarë është VCreditos?
Si të bëni një tërheqje me VCreditos?

Si të bëni një tërheqje me VCreditos?

Meqenëse VCreditos funksionon si një portofol elektronik, çdo kazino që do të pranojë depozita prej saj do ta pranojë gjithashtu si një opsion për duke bërë tërheqje, megjithëse rregullat dhe kufijtë për të në këtë rast do të vendoseshin nga kazinoja specifike.

Sa i përket tërheqjes nga një llogari VCreditos, fondet mund të tërhiqen në një llogari bankare të lidhur ose në një portofol Bitcoin. Megjithatë, ekzistojnë disa rregulla se si funksionojnë tërheqjet:

 • Çdo fond i depozituar në një llogari të VCreditos duhet të përdoret në një nga kazinotë e tyre partnere dhe nuk mund të rimbursohet drejtpërdrejt. Tërheqjet janë të kufizuara në fitimet që kthehen nga ato kazino. Kjo përfshin çdo çmim ose fond bonus të shtuar direkt në llogari.
 • Për arsye sigurie, VCreditos do të lejojë tërheqje bankare vetëm në të njëjtën llogari bankare që lojtari ka lidhur dhe jo në ndonjë llogari të jashtme.

Tarifat dhe kohët e përpunimit të VCreditos

Koha për përpunimin e një depozite është 2 ditë pune, pa përfshirë ditën kur është bërë kërkesa. Për çdo depozitë mbi 30,000 Real ose 10,000 USD, kjo rritet në 3 ditë pune, dhe maksimumi që mund të kërkohet në një transaksion është 40,000 Real ose ekuivalenti amerikan.

Tërheqjet e bëra në një bankë braziliane nuk kanë tarifa për transaksionet, por tërheqjet në një portofol Bitcoin kanë një tarifë prej 1.5%.

Si të bëni një tërheqje me VCreditos?
Ku pranohet VCreditos?

Ku pranohet VCreditos?

VCreditos është i disponueshëm vetëm për t'u përdorur nga lojtarët brazilianë, megjithëse disa kazino nga jashtë Brazilit e pranojnë atë nëse kanë një version lokal të Brazilit të faqes së tyre.

Aktualisht, vetëm tre monedha pranohen nga VCreditos:

 • Real Brazilian
 • Dollarë të Shteteve të Bashkuara
 • Bitcoin

Fondet e vendosura në një llogari VCreditos mund të përdoren në çdo kazino që pranon Real.

Ku pranohet VCreditos?
Çfarë bonusesh vijnë me përdorimin e VCreditos?

Çfarë bonusesh vijnë me përdorimin e VCreditos?

Një nga pjesët më tërheqëse të përdorimit të VCreditos si portofol është se ai vjen me një numër të bonuse speciale për përdoruesit. Kjo vjen në formën e skemës V+, e cila funksionon diçka si një skemë besnikërie në vetë një kazino. Club V+ i lejon përdoruesit të fitojnë pikë në transaksionet e tyre, të cilat më pas mund të shkëmbehen me çmime.

Ekziston gjithashtu një përmirësim i partnerit V+, i cili është një version premium i disponueshëm duke aplikuar në një nga faqet partnere. Çdo status i partnerit është individual për partnerin, kështu që nuk ndahet në të gjithë rrjetin. Të qenit partner V+ rrit numrin e pikëve të fituara me çdo transaksion.

Me normën standarde, $100 Reals konvertohen në 5 pikë, megjithëse partnerët mund t'i fitojnë ato deri në 6 herë më shpejt. Çmimet ndryshojnë çdo muaj në varësi të asaj që dyqani V+ ka në magazinë.

Çfarë bonusesh vijnë me përdorimin e VCreditos?
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Avantazhi më i madh i VCreditos si një platformë pagese është se ajo ka lidhje dhe partneritete me shumë nga bankat më të mëdha në Brazil, duke përfshirë shumë ato virtuale që nuk kërkojnë një proces të gjerë regjistrimi. Kjo do të thotë që depozitat dhe tërheqjet mund të miratohen dhe përpunohen shumë më shpejt sesa me alternativat globale.

Skema e besnikërisë Club V+ është gjithashtu një pikë kryesore plus, pasi jep diçka thjesht për përdorimin e platformës. Për më tepër, ajo gjithmonë po zgjeron metodat e disponueshme të depozitave.

Negativi kryesor për VCreditos është se, pasi është i disponueshëm vetëm për ata që jetojnë në Brazil dhe me bankat braziliane, nuk do të funksiononte në rast se përdoruesi lëviz në një vend tjetër.

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit
Procesi i hapjes së llogarisë VCreditos

Procesi i hapjes së llogarisë VCreditos

Hapja e një llogarie me VCreditos është falas dhe një proces i shpejtë, pasi vetë hapja e llogarisë nuk kërkon asnjë dokumentacion. Gjithçka që nevojitet është një adresë emaili e verifikuar për llogarinë.

Ekzistojnë forma të ndryshme të provave që mund të kërkohen për të përdorur veçori të ndryshme, si për shembull tërheqjet:

 • Pjesa e përparme dhe e pasme e dokumentit tuaj të identitetit, i cili përfshin një foto dhe CPF;
 • Selfie që mban dokumentin;
 • Dëshmia e vendbanimit në emrin tuaj;
 • Një deklaratë bankare që tregon agjencinë, llogarinë dhe emrin tuaj.
Procesi i hapjes së llogarisë VCreditos
Zbuloni depozita të tjera

Zbuloni depozita të tjera

Brenda Brazilit, ka disa opsione të tjera për të bërë depozita në kazinotë online. Një nga opsionet më të njohura në Brazil është PicPay, një nga platformat kryesore të pagesave në vend, e përdorur për një sërë qëllimesh. Megjithatë, më e zakonshme është ajo që njihet si bileta bankare, një metodë pagese e mbështetur zyrtarisht nga qeveria.

Zbuloni depozita të tjera

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është VCreditos?

VCreditos është një platformë e portofolit elektronik vetëm për Brazilin, që lejon transferimin e fondeve, veçanërisht në dhe nga kazinotë në internet. Ai është i disponueshëm si një aplikacion si në telefonat inteligjentë ashtu edhe në tablet, dhe funksionon së bashku me bankat kryesore.

A mund t'i besoj VCreditos?

VCreditos si platformë punon në partneritet me mbi 20 institucione bankare të veçanta, nga tradicionale në virtuale, dhe ka lidhje veçanërisht të ngushta me 5 të mëdhatë për të ofruar shërbime të depozitave të shpejta.

A mund të transferoj para nga VCreditos në llogarinë time bankare?

Kur një përdorues hap një llogari VCreditos, ai do të ketë mundësinë të lidh llogarinë e tij për të bërë depozita dhe tërheqje. Vini re se, pasi një llogari lidhet dhe konfirmohet me VCreditos, tërheqjet nëpërmjet transfertës bankare mund të bëhen vetëm në atë llogari.

A është VCreditos falas?

Krijimi i një llogarie bazë me VCreditos është falas, megjithëse do të aplikohen tarifa të caktuara për transaksione specifike. Për shembull, duke bërë një tërheqje në një portofol Bitcoin shkakton një tarifë transaksioni prej 1.5%. Gjithashtu, disa veçori kërkojnë që lojtari të depozitojë.

Sa kohë zgjasin tërheqjet e VCreditos?

Kjo varet nga madhësia e tërheqjes që kërkohet. Çdo kërkesë deri në 30,000 Real ose 10,000 Dollarë Amerikanë trajtohet brenda 2 ditëve pune, pa përfshirë ditën e kërkesës. Çdo kërkesë që gjithsej më shumë se kjo do të zgjasë deri në 3 ditë pune.