Kazinotë më të mira online me Skrill

Skrill është një mënyrë pagese e përdorur për shërbimet në internet si kazinotë online. Është një portofol dixhital dhe një nga mënyrat më të njohura të pagesës atje. Skrill ofron një mënyrë të sigurt dhe të sigurt për të kryer transaksione në internet. Me rritjen e popullaritetit të tij, shumë lojtarë zgjedhin Skrill për të depozituar fitimet.

Kompania mund të kryejë transaksione në më shumë se 40 monedha, duke përfshirë dërgimin e parave në llogaritë në një vend tjetër. Gjithashtu është e mundur të përfundoni transaksionet duke dërguar fonde në një adresë emaili ose në një numër telefoni.

Tani është i disponueshëm për klientët në më shumë se 120 vende të ndryshme anembanë botës dhe është një zgjedhje fleksibël për pagesat.
Skrill funksionon duke i lejuar klientët të ngarkojnë para në portofol. Kjo mund të bëhet në disa mënyra të ndryshme. Kjo përfshin kartat dhe transfertat bankare, ndër të tjera. Pasi fondet janë në portofol, ato mund të përdoren për të paguar tregtarët e ndryshëm ose për të blerë kriptovaluta.

Kazinotë më të mira online me Skrill
Depozita në Kazino në internet me Skrill

Depozita në Kazino në internet me Skrill

Me fjalë të thjeshta, Skrill është një portë pagese në internet që funksionon si një shërbim i portofolit elektronik për të transferuar fonde ndërkombëtarisht ose brenda vendit. Thuhet se është konkurrenti më i afërt i portës tjetër të njohur të pagesave në internet 'PayPal.' Ju mund t'i menaxhoni lehtësisht fondet tuaja me Skrill, pasi siguron depozita dhe tërheqje të sigurta.

Përdoruesit mund të aksesojnë dhe transferojnë bilancin e tyre 24x7 globalisht përmes aplikacionit Skrill. Aplikacioni është i disponueshëm në Google Play Store dhe Apple App Store për pajisjet Android dhe iOS.

Skrill ofron veçori të avancuara të portës së pagesave në internet që ofrohen nga platforma të tjera të portofolit elektronik. Për më tepër, trafiku i drejtpërdrejtë është pothuajse 49.66% në këtë platformë, dhe trafiku i kërkimit është 27.09%. Përfitimi i shkëlqyer i Skrill është se ofron zgjidhje inovative dhe ofron gjithashtu lehtësira të tjera të ndryshme marketingu.

Ka fituar çmime të ndryshme prestigjioze si EGP B2B Award, Deloitte Technology Fast 50 Award dhe shumë të tjera. Platforma ju bën zgjidhjet e pagesave më të lehta duke ofruar produkte të avancuara të pagesave.

Ju mund të merrni kartën e debitit të parapaguar Skrill që lëshohet nga MasterCard. Me këtë kartë mund të bëni blerje në dyqan pa pagesë. Por, ju duhet të paguani një tarifë prej 10 € në vit. Kjo tregon se është e lirë të tërhiqni para përmes Skrill.

Ekzistojnë më shumë se 100 mënyra lokale pagese si kuletat dixhitale, kartat e parapaguara, porta e pagesave, PSP, karrocat e blerjeve dhe transfertat bankare të menjëhershme për të menaxhuar pothuajse 40 monedha për të trajtuar pagesat ndërkufitare.

Skrill mbështet transfertat bankare nga më shumë se 3000 banka në mbarë botën. Ai gjithashtu ofron pagesë me një prekje me 1 prekje për përdoruesit. Nuk duhet të shqetësoheni pasi produktet e pagesave Skrill janë në përputhje me PCI.

Depozita në Kazino në internet me Skrill
Duke përdorur Skrill në kazinotë në internet

Duke përdorur Skrill në kazinotë në internet

Skrill është një nga shërbimet e njohura të portës së pagesave, duke u fokusuar në transferimin e parave me kosto të ulët që është bërë një preferuar i të gjitha kohërave në mesin e mbajtësve të llogarive virtuale të kazinosë. Jo vetëm në llogaritë e njohura të kazinove në internet ofrojnë Skrill si opsion pagese, por Skrill është gjithashtu shumë i popullarizuar në kazinotë live.

Së pari, është çështja e zgjedhjes se në cilën kazino dëshiron të luajë lojtari që pranon Skrill. Pastaj, duke u bërë anëtar i asaj faqeje kazino duke u regjistruar. Më pas, do të thotë të shkosh te seksioni i depozitave të kazinosë dhe të zgjedhësh opsionin Skrill.

Kazinoja do të prodhojë automatikisht formularin që duhet të plotësohet për transferimin Skrill. Pasi të jepet informacioni, kazinoja do të kalojë në përpunimin e tyre me Skrill për të dorëzuar informacionin dhe për të marrë konfirmimin e pranimit të pagesës. Pas miratimit, paratë duhet të shfaqen në llogarinë e lojtarëve për t'u përdorur.

Lojtarët mund të luajnë me lehtësi dhe me siguri maksimale duke përdorur llogarinë Skrill si opsionet e tyre të pagesës. Përdorimi i kësaj metode pagese dixhitale përmirëson kështu sigurinë në internet kur bëni transaksione në një kazino të drejtpërdrejtë.

3 kazinotë më të mira në internet që pranojnë Skrill

Duke përdorur Skrill në kazinotë në internet
Si të hapni një llogari Skrill?

Si të hapni një llogari Skrill?

Hapja e një llogarie me Skrill është mjaft e lehtë, pasi mund t'i merrni paratë tuaja falas. Për më tepër, ju mund ta shpenzoni shumën me tregtarë të ndryshëm në internet dhe ta tërhiqni edhe në llogarinë tuaj bankare. Ju mund të hapni llogarinë tuaj në këto hapa të thjeshtë:

Shkoni te Faqja kryesore e Skrill dhe më pas te Llogaritë > faqja e regjistrimit

Futni emrin, shtetin, monedhën, emailin dhe fjalëkalimin tuaj.

Pas kësaj, bini dakord për kushtet e regjistrimit dhe regjistrohuni me Skrill

Tani, plotësoni të dhënat tuaja të adresës dhe detaje të tjera personale

Futni të dhënat tuaja të kontaktit dhe plotësoni sfidën e captcha

Zgjidhni mënyrën e pagesës dhe jepni detajet përkatëse

Nëse jeni dakord me termat dhe kushtet e Skrill, atëherë shënoni kutinë

Tani, zgjidhni "Hap Llogarinë"

Këtu, do të vini re se nuk është bërë asnjë verifikim ID deri më tani, pasi Skrill i lejon klientët e tij të mbajnë shuma më të vogla pa verifikimin e ID-së së tyre. Për më tepër, ju nevojitet një llogari bankare personale për të dërguar ose marrë para përmes Skrill Money Transfer. Kjo do të thotë që ju duhet të keni edhe një llogari bankare.

Si të hapni një llogari Skrill?
Çfarë duhet të mbani mend kur përdorni Skrill

Çfarë duhet të mbani mend kur përdorni Skrill

Skrill mund të ketë vendosur kufij të ndryshëm moshe për produkte të caktuara për të llogaritur këtë ofrues të sistemit të pagesave në internet. Në përgjithësi, duhet të jeni 18 vjeç e lart për të hapur llogarinë dhe përdoruesi mund të hapë vetëm një llogari. Ju duhet të merrni miratimin nga Skrill në disa rrethana për të hapur llogari shtesë.

Ka shumë kufizime për të mbajtur një llogari Skrill si:

Transferimi maksimal që mund të bëni është vetëm 1000 dollarë për transaksion

Lejohet vetëm një llogari për person dhe shumë llogari janë për klientin Skrill VIP

Vetëm deri në një sasi të kufizuar mund të dërgoni ose merrni para pa verifikim

Vetëm mbajtësit me emër lejohen të shtojnë mënyra pagese në llogarinë e tyre Skrill

Ju mund të përdorni llogarinë në monedhat e deklaruara dhe vetëm nga vendet

Aktivitetet e dyshimta si përpjekjet e dështuara të hyrjes mund të çojnë në pezullimin e llogarisë së përdoruesit

Çfarë duhet të mbani mend kur përdorni Skrill
Si të financoni një llogari Skrill?

Si të financoni një llogari Skrill?

Nëse dëshironi të shtoni fonde në llogarinë tuaj Skrill, kjo mund të bëhet me llogarinë tuaj ekzistuese Skrill. Për të depozituar fondet në llogarinë tuaj Skrill, duhet të ndiqni këto hapa të rëndësishëm:

Hyni në llogarinë tuaj Skrill

Tani, zgjidhni skedën "arkëtar" dhe zgjidhni "depozitë"

Këtu do të shfaqet logoja Skrill 1-Tap. Ju mund të zgjidhni këtë opsion depozitimi thjesht duke klikuar në ikonën

Nëse ka ndonjë kod bonus (nëse është e aplikueshme) ose shumë depozite, klikoni në 'Depozitë'. Sidoqoftë, një gjë që duhet të theksohet këtu është se fondi që dëshironi të depozitoni duhet të jetë më i vogël ose i barabartë me shumën e llogarisë suaj Skrill.

Tani do të drejtoheni në faqen kryesore të Skrill, ku duhet të plotësoni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.

Përfundoni transaksionin tuaj përmes faqes së internetit të Skrill

Pas këtij hapi, do të shihni një mesazh "porosi miratohet". Tani, klikoni në 'OK' për t'u transferuar përsëri në arkë, ku do të gjeni një mesazh të suksesshëm depozitimi.

Këtu mund të zgjidhni mënyrën e pagesës pas përfundimit të kësaj depozite. Kjo mund të bëhet me ndihmën e Skrill 1-Tap. Duhet të klikoni në 'Paguaj'.

Këto hapa depozitimi të bëra me ndihmën e Skrill 1-Tap do t'ju ndihmojnë të bëni depozitime të mëvonshme dhe nuk keni nevojë të identifikoheni në llogarinë tuaj Skrill në mënyrë të përsëritur.

Skrill 1-Tap është një metodë e sigurt, pasi monitoron sigurinë e transaksionit tuaj nëpërmjet transaksioneve me SMS dhe verifikimit.

Si të financoni një llogari Skrill?
Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Skrill në kazinotë në internet

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Skrill në kazinotë në internet

Këtu janë disa nga arsyet kryesore pse duhet të përdorni Skrill në kazinotë në internet.

Siguria - FSA rregullon dhe monitoron aktivitetet e ofruesit të shërbimit të portës së pagesave Skrill.

Kjo platformë përdor kriptim të nivelit të lartë për të mbrojtur informacionin që u jepet përdoruesve të kazinosë në internet. Kriptimi 128-bit dhe vërtetimi me dy faktorë ofrojnë siguri maksimale për përdoruesit.

Ndihmon të deklaroni se informacioni juaj është i siguruar dhe detajet nuk do të bien në duart e hakerëve. Fjalëkalimet e përdoruesve janë rreptësisht konfidenciale për të parandaluar çdo keqpërdorim.

Karakteristikat e kontrollit kundër mashtrimit shtojnë një shtresë sigurie për transaksionet. Megjithatë, koha e identifikimit është mjaft e gjatë dhe shuma e përdoruesit ngec në llogari për një kohë të gjatë, gjë që shqetëson njerëzit.

Shpejtësia - Llogaria Skrill është lehtësisht e aksesueshme dhe mund ta transferojë shumën në çast përmes kartave me parapagesë dhe sistemeve të tjera të pagesave. Por, transferta bankare mund të zgjasë nga 3 deri në 5 ditë pune që mund të shqetësojë disa lojtarë. Ju mund t'i transferoni paratë kudo në botë.

Duke qenë se transfertat e parave të gatshme janë të menjëhershme, lojtarët e kazinosë mund t'i transferojnë paratë dhe të bëjnë gjithashtu tërheqje. Nëse e krahasoni Skrill me platforma të tjera, tarifa e ngarkuar është mjaft më e lirë, por mund të shihet si një disavantazh.

Bonuset e ringarkimit të kazinosë - Lojtarët e kazinosë që zgjedhin Skrill si opsionin e tyre të pagesës kanë të drejtë të marrin bonusin e rimbushjes së kazinosë.

Megjithatë, shuma e bonusit do të ndryshojë sipas depozitës dhe kazinosë që do të zgjidhni. Kjo mund të shqetësojë disa lojtarë të kazinosë. Për më tepër, shumë kazino online me bazë në Skrill ofrojnë një bonus 100% të mirëseardhjes për lojtarët e saj.

Komoditet - Skrill pranohet në mbi 200 vende dhe mund të kryeni transaksione në pothuajse 40 monedha. Kjo i bën pagesat dhe depozitat të përshtatshme për lojtarët. Ju mund të përdorni aplikacionin celular të Skrill për të bërë depozita, kështu që është mjaft i përshtatshëm për të përdorur Skrill në çdo kohë dhe kudo në mbarë globin.

Skrill ofron shërbimin e mbështetjes së klientit 24x7 dhe FAQ, në rast se nuk mund të tërhiqni ose depozitoni paratë tuaja. Por, duhet të jeni të vetëdijshëm për një gjë që sistemi i mbështetjes Skrill mund të mos përgjigjet gjithmonë shpejt. Prandaj, nëse transaksioni juaj i kazinosë vonohet, atëherë duhet të prisni disa ditë.

Reputacioni - Skrill është një sistem portë pagese në internet plotësisht i licencuar dhe i autorizuar. Ai është nën Autoritetin Financiar të Mbretërisë së Bashkuar për menaxhimin e financave. Ai ka besueshmëri, besueshmëri dhe besueshmëri të lartë midis përdoruesve të tij. Ai lejon vetëm llogaritë e verifikuara të bëjnë transferimin dhe depozitimin e fondeve.

Megjithëse Skrill ka një numër kaq të mirë të bazës së klientëve, ai mund të transferojë vetëm më pak se 1 miliard për klientët e tij. Kjo mund të ndodhë sepse procesi i identifikimit të tij kërkon shumë kohë në krahasim me kuletat e tjera elektronike.

Kostoja - Supozoni se po i paguani një tregtari direkt nga portofoli juaj Skrill, po dërgoni para në një llogari bankare ndërkombëtare përmes transferimit të parave Skrill ose po i merrni paratë në llogarinë tuaj Skrill.

Në këtë rast, të gjitha këto transaksione janë falas. Megjithatë, Skrill mund të mos jetë falas për lloje të tjera të transaksioneve të pagesave globale ose lokale.

Ju duhet të paguani një komision prej 1% për depozitat, por shuma e tërheqjes është mjaft e lartë si duhet të paguani 5,50 € për transfertë bankare, 7,50% tarifohet në kartën Visa dhe për Swift, është 5,50 €. Një pengesë tjetër është se përdoruesi duhet të kryejë një transaksion përmes llogarisë së tij Skrill një herë në 12 muaj; as 5€ nuk do të zbriten nga llogaria e tyre.

Shërbimi ndaj klientit - Skrill ka një seksion FAQ të lidhur mirë, ku përdoruesit mund të kërkojnë përgjigje për shumë pyetje të dobishme. Por, nëse nuk mund t'i zgjidhni pyetjet tuaja, ai ofron mbështetje të plotë të klientit. Ju mund t'i kontaktoni ata nëpërmjet numrit lokal të tarifave të SHBA dhe MB.

Por, duhet të ruani numrin tuaj të referencës së klientit në mënyrë që agjenti të mund të merret me ju. Madje mund t'u dërgoni një mesazh direkt ose t'i telefononi drejtpërdrejt në numrat e tyre të telefonit për ndihmë të menjëhershme. Sidoqoftë, pengesa është se Skrill nuk ofron një strukturë 'bisedë live'.

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Skrill në kazinotë në internet
Opsionet e mbështetjes së klientit të Skrill

Opsionet e mbështetjes së klientit të Skrill

Skrill, i njohur më parë si Moneybookers, është një biznes transferimi i parave në internet me bazë në Mbretërinë e Bashkuar. Ofruesi i portës së pagesave ofron mundësi të gjithanshme të mbështetjes së klientit për klientët e tij. Por, disa janë të menjëhershme dhe disa mund të zgjasin deri në 2-3 ditë pune.

Ju mund të zgjidhni t'i dërgoni email, t'i telefononi në numrin e shërbimit të klientit, apo edhe të merrni një biletë të lëshuar përmes një emaili. Le t'i shohim tani të gjitha këto opsione më poshtë një nga një, dhe gjithashtu të pranojmë pse klientët zakonisht thërrasin kujdesin ndaj klientit Skrill.

Email/Biletë

Këto emaile do t'ju ndihmojnë të gjeneroni bileta dhe të lidheni me përfaqësuesin e kujdesit ndaj klientit të Skrill. Ju mund t'i dërgoni email Skrill përmes help@skrill.com nëse çështja juaj nuk është aq urgjente. Nëse jeni një anëtar VIP në Skrill, mund t'i dërgoni email ekipit përmes vip@Skril.com ose nëse dëshironi të jeni anëtar VIP, atëherë dërgoni email ekipit të Skrill wanttobevip@Skrill.com.

Pasi të keni krijuar biletën tuaj, mund të prisni një përgjigje brenda 2-3 ditëve të punës nga ekipi i tyre i mbështetjes së klientit përmes emailit. Përndryshe, ju gjithashtu mund të shikoni për pyetjet tuaja në seksionin FAQ.

Telefoni

Mund të kontaktoni ekipin e Skrill përmes numrit të telefonit të shërbimit ndaj klientit 800-238-9984. Koha e pritjes është pothuajse 3 minuta për numrin e shërbimit të klientit. Për më tepër, numri i tij ndërkombëtar që mund të telefononi për një kohë më të shkurtër në radhë është +44 203 308 2520.

Mund të përdorni ID-në tuaj të klientit për t'u lidhur më shpejt. Tarifat standarde të telefonatave do të zbatohen në varësi të ofruesit tuaj. Mbajtësit e llogarisë VIP mund të telefonojnë ekipin e kujdesit ndaj klientit Skrill në këtë numër +44 (0) 203 608 1405.

Arsyet për të cilat klientët thirrën Skrill ishin:

"Nuk mund të hyj në llogarinë time Skrill"

'Si të bëhesh anëtar VIP i Skrill'

"Pse nuk mund të depozitoj më shumë se kjo shumë XXX në llogarinë time tregtare"

'Ju lutem ndihmë; Kam harruar ID-në time të hyrjes dhe fjalëkalimin. Nuk mund të identifikohem.

'Kam mbyllur llogarinë time Skrill, por tani dua ta riaktivizoj'

"Do të doja të ndryshoja emrin tim në llogarinë time Skrill".

Opsionet e mbështetjes së klientit të Skrill
Rreth Skrill

Rreth Skrill

Skrill u themelua në vitin 2001, dhe fillimisht ishte në pronësi dhe operuar nga Skrill Limited. Ajo ishte e regjistruar më parë si 'Money Service Business' me 'Her Majesty's Revenue and Dogana'. Për më tepër, ai rregullohej nga Autoriteti i Sjelljes Financiare dhe ishte i licencuar për t'u operuar brenda Zonës Ekonomike Evropiane.

Ajo ka selinë në Londër, MB. Kompania ka më shumë se 500 punonjës, me pothuajse 40 milionë përdorues aktivë në mbarë botën. Ai mbështet 40 monedha të ndryshme dhe transaksionet mund të kryhen në pothuajse 200 vende. CEO aktual i Skrill është Lorenzo Pellegrino.

Fillimisht, kompania filloi si 'Moneybookers', por i përkiste Grupit Paysafe që nga viti 2015. Në vitin 2018, kompania gjithashtu lejoi klientët e saj të blinin kriptomonedha duke përdorur bilancin e monedhave të tyre fiat.

Karta me parapagesë e Skrill mund të përdoret në cilëndo nga katër monedhat si Euro, Dollar Amerikan, PLN dhe GBP. Klientët me qarkullim të lartë mund të përdorin një plan anëtarësimi premium të njohur si 'Skrill VIP'. Ai përbëhet nga llogari me shumë monedha, token sigurie dhe pikë besnikërie gjithashtu.

Skrill jo vetëm që i lejon njerëzit të bëjnë pagesa të lidhura me biznesin, por gjithashtu mund të bëjnë depozita dhe tërheqje përmes Skrill në llogaritë e tyre të kazinosë në internet. Nëse vendosni të dërgoni para nga Skrill në llogarinë e tyre bankare, është falas dhe marrja e parave është gjithashtu pa pagesë.

Skrill nuk është vetëm një nga platformat e sofistikuara, por gjithashtu ngarkon tarifa më të ulëta. Numri i tregtarëve në këtë platformë është pothuajse 120,000 në mbarë botën dhe mund të përdoret lehtësisht me platformat Facebook dhe eBay. Dy tregjet kryesore të Skrill-it që ofrojnë shërbime të portës së pagesave janë ndërmjetësit Forex dhe industria e lojërave të fatit në internet.

Rreth Skrill
Si të depozitoni dhe tërhiqni nga llogaria Skrill?

Si të depozitoni dhe tërhiqni nga llogaria Skrill?

Ju mund t'i depozitoni paratë në llogarinë tuaj Skrill me opsionin e depozitimit 'Skrill 1-Tap'. Përdoruesit mund t'i depozitojnë paratë vetëm përmes transfertës bankare, kartës bankare ose kuletave të tjera elektronike të lidhura vetëm me llogarinë tuaj bankare.

Për të vazhduar me depozitat, duhet të jepni datën e lindjes, adresën dhe më pas të vazhdoni me pagesën. Nëse dëshironi të tërhiqni paratë tuaja nga Skrill, mund t'i dërgoni direkt në llogarinë tuaj bankare, duke zgjedhur opsionin "Tërheq". Për kuletat elektronike, është e menjëhershme, dhe për një kartë bankare, duhen 3 ditë pune.

Ju mund të bëni një depozitë direkte në Skrill nëpërmjet 'transferimit të drejtpërdrejtë në bankën tuaj' që është metoda më e përdorur. Ju mund të përdorni karta me parapagesë, Neteller (siç ka blerë Moneybookers), Trustly, Klarna, Paysafecard ose Bitcoin për të bërë depozita direkte.

Kufiri ditor i Skrill është 1,000 dollarë në ACH, dhe për një kartë krediti, është 2,500 dollarë për transaksion. Nëse pagesa pranohet nga Skrill, atëherë duhen 20 minuta për të kredituar shumën. Por, nëse refuzohet, Skrill do të sigurojë një rimbursim të plotë në llogarinë tuaj bankare pas verifikimit të plotë.

Koha e përpunimit të Skrill është e menjëhershme për kuletat elektronike dhe Skrill MasterCard me parapagesë, transferimi bankar mund të zgjasë nga 1-5 ditë pune, MasterCard mund të zgjasë deri në 3 ditë pune dhe Visa Card do të zgjasë 7 ditë pune dhe portofoli celular dhe pagesa është i menjëhershëm.

Edhe ju mund të bëni pagesa celulare përmes aplikacionit Skrill, i disponueshëm si për pajisjet mobile Android ashtu edhe për iOS. Ju mund të zgjidhni të bëni transaksione me monedhat e disponueshme Skrill në këto kazino në vitin 2020 si Karamba, Dunder, Party Casino, Casino.com dhe Betway.

Si të depozitoni dhe tërhiqni nga llogaria Skrill?
Kostot e Skrill për transferimin e parave

Kostot e Skrill për transferimin e parave

Tarifa e transferimit të menjëhershëm të Skrill në kuletat elektronike është falas përmes transferimit të parave të Skrill. Kufiri i transferimit të Skrill është 1,000 dollarë përmes Shtëpisë së Clearing Automatik, dhe për kartat e kreditit, është 2,500 dollarë për transaksion. Ky është kufiri ditor për kryerjen e transaksioneve të Skrill.

Vlen të përmendet se Skrill ka pajtueshmërinë e tij strikte, kështu që nëse vendi juaj është i ndaluar sipas Skrill, nuk mund të bëni depozita dhe tërheqje përmes kësaj platforme. Por, Skrill lejon që transaksionet në mbi 200 vende të dërgojnë dhe të marrin para. Le të shohim vendet që Skrill pranon të dërgojë para ose të marrë para.

Në cilat vende mund të dërgoj para me Skrill?

Vendet e përfshira këtu janë:

Australia, Austria, Qipro, Bangladeshi, Nepali, Greqia, Gjermania, Letonia, Tajlanda, Vietnami, Polonia, Holanda, Belgjika, Mbretëria e Bashkuar, Irlanda, Indonezia, San Marino, Sllovenia, Sri Lanka, Spanja, Malajzia, Italia, Kenia, Finlanda , Estonia, Luksemburgu, Lituania, Monako, Sllovakia dhe Filipinet.

Nga cilat vende mund të marr para me Skrill?

Vendet e përfshira këtu janë:

Andorra, Emiratet e Bashkuara Arabe, Austria, Australia, Norvegjia, Zelanda e Re, Belgjika, Bahreini, Bullgaria, Kanadaja, Kolumbia, Zvicra, Republika Çeke, Finlanda, Franca, MB, Irlanda, Islanda, Italia, Omani, Polonia, Norvegjia, Malta, Holanda, San Marino, Singapori, Serbia, Sllovenia, Sllovakia, Tajlanda, Suedia, Tajvani, Turqia, Afrika e Jugut dhe shumë më tepër.

Adresa e Skrill, Informacioni i Kontaktit dhe Detajet e Telefonit

Skrill, më parë Moneybookers, është një ofrues i shërbimit të pagesave në internet që kujdeset për mbi 200 vende dhe 40 monedha. Klientët mund të lidhen pa probleme me sistemin e mbështetjes së klientit të Skrill nëpërmjet këtyre opsioneve për të adresuar ankesat e tyre.

Adresa fizike

Ju mund t'i shkruani Skrill-it për zgjidhjen e ankesave tuaja në adresën e "Zyrës së Regjistruar", që është - Skrill Limited, 25 Canada Square, Canary Wharf, Londër, E14 5LQ, MB.

Numrat e telefonit për shërbimin ndaj klientit Skrill

Numri i tij ndërkombëtar i telefonit është +44 203 308 2520. Për përdoruesit ndërkombëtarë, ai do të tarifohet sipas tarifave të thirrjeve të tyre lokale. Mbajtësi i llogarisë VIP mund të kontaktojë Skrill përmes +44 (0) 203 608 1405. Ju mund të përdorni ID-në tuaj të klientit për të zvogëluar kohën e radhës që mund të jetë pothuajse 3 minuta. Megjithatë, banorët e Mbretërisë së Bashkuar mund të telefonojnë në këtë numër +44 203 308 2519 gjatë orarit të punës.

Platforma e parave në internet Skrill nuk ofron opsionin Live Chat deri më tani, por ndonjëherë mund ta shohim atë në të ardhmen.

Nëse jeni i ri në përdorimin e Skrill, mund të shkoni te seksioni FAQ i platformës dhe të vendosni pyetjet tuaja.

Këto FAQ mund të shkruhen në skedën "Merr përgjigje të menjëhershme". Ju mund të kërkoni FAQ në lidhje me llogaritë, pagesat, sigurinë, tërheqjet, etj.

Kostot e Skrill për transferimin e parave
Siguria në lojërat e fatit

Siguria në lojërat e fatit

Nëse ju ose dikush që njihni keni nevojë për ndihmë për shkak të problemeve të lojërave të fatit, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë:

Siguria në lojërat e fatit

FAQ

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Çfarë është Skrill dhe për çfarë përdoret?

Skrill është një portofol elektronik në internet i cili trajton shumë lloje të ndryshme pagesash online. Skrill është një nga metodat më të njohura të depozitimit dhe tërheqjes për kazinotë online në të gjithë botën. Që nga viti 2015 Skrill ka qenë pjesë e grupit Paysafe së bashku me ish-konkurrentin e tij Neteller.

Skrill, MoneyBookers dhe Neteller janë ndoshta ofruesit më të përdorur dhe më të respektuar të pagesave të kazinove online në botë dhe konsiderohen të sigurt. Kompania trajton miliona pagesa çdo vit dhe është aktive në shumë vertikalë përtej kazinosë online.

A ka ndonjë ndryshim midis Skrill, Neteller dhe Moneybrokers

Skrill, Neteller dhe MoneyBookers janë të gjitha në pronësi të së njëjtës kompani që nga viti 2015. Neteller ka zgjedhur të mbajë markat individuale edhe pse të gjitha janë pjesë e të njëjtit grup kompanish. Arsyeja për mos konsolidimin e të gjitha markave nën një emër është se markat e ndryshme kanë dallime rajonale kur bëhet fjalë për ndërgjegjësimin e markës.

Cilat janë ndryshimet midis përdorimit të një karte krediti për të depozituar para në një kazino online në krahasim me përdorimin e një portofoli elektronik?

Shumë kazino ofrojnë mundësinë për të depozituar para me kartën tuaj bankare direkt në kazinonë tuaj online. Arsyeja pse kazinotë ofrojnë një numër opsionesh të ndryshme pagese është sepse depozitat e kartave të kreditit në kazinotë online mund të refuzohen. Një avantazh i përdorimit të një portofoli elektronik në vend të depozitave direkt me kartë është rritja e sigurisë midis jush dhe kazinosë online.

A është Skrill një metodë popullore pagese për kazinotë dhe lojërat elektronike në internet?

Skrill është padyshim një nga ofruesit më të njohur të pagesave dhe kuletat elektronike në treg brenda kazinove dhe lojërave elektronike në internet.

A është pa pagesë hapja e një llogarie me Skrill?

Po, hapja e një llogarie me Skrill është pa pagesë.

Cili është kufiri maksimal i tërheqjes dhe depozitimit të Skrill?

Pasi llogaria juaj të jetë verifikuar me Skrill, kufiri i depozitimit dhe tërheqjes është 25,000 dollarë për një llogari individuale Skrill.

Nëse Skrill nuk do të funksiononte për të depozituar para në kazinonë online të zgjedhjes sime, cilën mënyrë tjetër pagese do të rekomandonit?

Nëse Skrill nuk do të funksiononte për ju që të depozitoni para në një kazino në internet, ne do t'ju rekomandonim të hulumtoni se cilat metoda rajonale të pagesës ofrohen nga kazinoja juaj në internet e zgjedhur.

A është e sigurt të përdoret Skrill për të depozituar dhe tërhequr para në internet?

Skrill konsiderohet nga të gjitha standardet një metodë e sigurt pagese dhe tërheqjeje kur bëhet fjalë për trajtimin e transaksioneve në kazino online dhe baste sportive në shumicën e vendeve.

Cilat kazino online nuk e pranojnë Skrill si një mënyrë pagese?

Të gjitha kazinotë e listuara në filtrin e mësipërm i kanë treguar të gjitha Onlinecasinorank se pranojnë lojtarë që depozitojnë në Skrill. Kjo do të thotë që çdo kazino në internet që nuk është në atë listë nuk pranon lojtarë që depozitojnë me kuletat elektronike Skrill.

Cilat pajisje mbështet Skrill?

Skrill mbështet Android, iPhone, Windows, Mac, pajisje të bazuara në ueb, pajisje të bazuara në Linux dhe shumë më tepër.

Cili është modeli i çmimeve të Skrill?

Ai mbështet një model çmimi falas për fillestarët, pagesa një herë dhe pagesa të bazuara në kuota për tregtarët e mëdhenj.

Cilat gjuhë mbështet Skrill?

Skrill mbështet gjuhë si anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, SHBA-Anglisht, Indi-Anglisht, Kinezisht, etj.

Cilat mënyra të tjera pagese janë si Skrill?

Skrill është një portofol elektronik. Kuletat e tjera elektronike të njohura janë:

  • Paypal
  • Neosurf
  • Jeton
  • Moneybookers