Kazinotë më të mira online me SelfPay

Në këtë udhëzues, CasinoRank ju ofron gjithçka që duhet të dini për kazinotë më të mira në internet që pranojnë SelfPay në Rumani. Ekipi ynë i ekspertëve të iGaming ka bërë kërkime të thelluara mbi metodën e depozitimit SelfPay dhe ka mbledhur veçoritë kryesore të saj. Në këtë faqe do të gjeni gjithashtu informacione për pranueshmërinë e bonusit. Ne ju udhëzojmë, hap pas hapi, se si mund të përdorni SelfPay për të financuar llogarinë tuaj të kazinosë në internet.

Misioni ynë është t'u ofrojmë lojtarëve të kazinosë online në Rumani vlerësime të drejta dhe të paanshme. Prandaj, ne do të paraqesim edhe disavantazhet që mund të hasni kur përdorni SelfPay si një mënyrë pagese në kazino në internet. Duke pasur të gjithë këtë informacion në majë të gishtave, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni nëse është mënyra më e mirë e pagesës për nevojat tuaja.

Çfarë është SelfPay?

Çfarë është SelfPay?

SelfPay u themelua në vitin 2009 me emrin ZebraPay, dhe në fillim të vitit 2018 u ndryshua në SelfPay. Kompania, me seli në Bukuresht, ofron shërbime të pagesave elektronike në Rumani përmes makinerive të pagesave të vetëshërbimit. Në fakt, kompania zotëron rrjetin më të madh të terminaleve të vetë-shërbimit në Rumani.

Me siguri ju keni parë një makinë të tillë pagese të paktën një herë. Ato janë të vendosura në qendrat tregtare në të gjithë vendin. SelfPay ka më shumë se 8,000 stacione pagese. Ato janë të përhapura në më shumë se 1000 vende në Rumani.

Nëpërmjet makinerive të pagesave mund të kryeni pagesa në mbi 170 shërbime lokale dhe kombëtare. Kjo metodë përdoret gjerësisht për të paguar faturat e energjisë elektrike, ujit, internetit, gazit, kanalizimeve, telefonit celular dhe të tjera. Ju gjithashtu mund të paguani këstet bankare, ose të blini një kartë regjistrimi të makinës apo edhe një kartë sigurimi të makinës.

Në këtë artikull, ne do të shikojmë SelfPay si një metodë depozitimi dhe zbuloni kazinotë më të mira në internet që pranojnë VetëPay.

Çfarë është SelfPay?
Depozitimi në kazinotë në internet me SelfPay

Depozitimi në kazinotë në internet me SelfPay

SelfPay mund të përdoret lehtësisht bëni një depozitë në kazino në internet. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të gjeni një nga vendet ku ka një makinë pagese SelfPay.

 1. Shkoni te "Shërbime të tjera" dhe zgjidhni kazinonë nga lista.
 2. Pastaj ndiqni hapat e përshkruar për të bërë një depozitë. Depozitën mund ta paguani me para në dorë ose me kartë.

Ju lutemi vini re se disa makina SelfPay pranojnë vetëm para në dorë. Nëse dëshironi të paguani me kartë, ju lutemi kontrolloni fillimisht nëse karta juaj ka një zonë të dedikuar për pagesat me kartë. Përveç kësaj, SelfPay nuk vendos kufizime transaksionesh. Kufizimet e vetme janë ato të vendosura nga kazinoja online.

Aplikacioni SelfPay Tani

Aplikacioni celular SelfPay Now mund t'ju ndihmojë të depozitoni para në llogarinë tuaj të kazinosë në internet. Aplikacioni mund të lidhet me një kartë personale, në të cilën mund të ngarkoni para direkt nga stacionet e pagesave SelfPay. Pra, nëse nuk keni para në kartën tuaj dhe dëshironi të depozitoni në kazino, kjo është një metodë shumë e dobishme. Mund ta ngarkoni kartën tuaj bankare me para të menjëhershme (pa marrë parasysh se cila bankë e ka lëshuar kartën tuaj). Pastaj përdorni një kartë bankare për të bërë një depozitë në kazinonë tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të depozitoni përmes një makine SelfPay ose metodës tradicionale të kartës.

Për të transferuar para në kartën tuaj, duhet të vendosni të dhënat e kartës tuaj në aplikacionin SelfPay Now. Më pas gjeneron një kod unik pagese. Ju lutemi vini re se ky kod unik është i vlefshëm vetëm për një minutë. Përdorni kodin e pagesës në një ATM, paguani dhe paratë do të kreditohen në llogarinë tuaj. Ky lloj transaksioni paguhet 3 lei.

Depozitimi në kazinotë në internet me SelfPay
Tërheqja e fitimeve tuaja nga kazinotë në internet me SelfPay

Tërheqja e fitimeve tuaja nga kazinotë në internet me SelfPay

Për momentin, SelfPay nuk ofron shërbimin e tërheqja e fitimeve të lojërave të fatit nga kazinotë në internet. Megjithatë, ju mund të depozitoni para duke përdorur këtë metodë. Ju mund t'i tërhiqni fitimet tuaja përmes një prej opsioneve të tjera të ofruara nga kazinoja ku jeni regjistruar.

Tërheqja e fitimeve tuaja nga kazinotë në internet me SelfPay
Tarifat e Vetëpagimit dhe Koha e Përpunimit të Transaksioneve

Tarifat e Vetëpagimit dhe Koha e Përpunimit të Transaksioneve

Një tjetër avantazh i madh që kanë përdoruesit e SelfPay lidhet me tarifat. Transaksionet e kryera përmes makinerive të pagesave të kompanisë nuk paguhen me tarifë. Përdoruesit do të paguajnë vetëm shumën që depozitojnë në kazino. Kështu, përdoruesit mund shijoni lojërat e kazinosë në internet pa tarifa shtesë.

Megjithatë, ana më pak pozitive është se nuk mund të bëni një depozitë nëpërmjet SelfPay në të gjitha kazinotë online në Rumani. Për të zbuluar se cilat kazino ofrojnë mundësinë e depozitimit të parave përmes SelfPay:

 1. Vizitoni llogarinë e lojtarit dhe mënyrat e depozitimit.
 2. Ju gjithashtu mund ta zbuloni drejtpërdrejt nga makina SelfPay.
 3. Shkoni te shërbimet e tjera dhe lëvizni poshtë për të parë se cilat kazino e pranojnë këtë mënyrë pagese.

Sa i përket kohës së transaksionit, ato janë të menjëhershme. Për më tepër, edhe nëse vendosni të ngarkoni para në kartën tuaj, koha e transferimit është ende e menjëhershme. Nuk ka rëndësi se cila bankë e lëshon kartën, ju i depozitoni paratë në makinën SelfPay dhe llogaria juaj do të financohet brenda një kohe të shkurtër. Pasi të keni ngarkuar kartën tuaj me para, mund ta përdorni për të bërë një depozitë në çdo kazino online në Rumani. Të gjitha kazinotë e licencuara pranojnë kartat bankare si një mënyrë pagese.

Tarifat e Vetëpagimit dhe Koha e Përpunimit të Transaksioneve
Ku pranohet Mënyra e Pagesës VetëPay?

Ku pranohet Mënyra e Pagesës VetëPay?

Makineritë SelfPay janë të disponueshme vetëm në Rumani deri në vitin 2022. Në qershor 2022, kompania filloi zgjerimin e rrjetit ndërkombëtar. Tregu i parë që hyri ishte Irlanda, e ndjekur nga Franca, Italia dhe Spanja.

Vende të tjera në rajon janë gjithashtu në shënjestër si pjesë e zgjerimit ndërkombëtar. Në çdo vend ku operon, SelfPay ofron mundësinë për të bëni pagesa në monedhën kombëtare.

Siç pritej, popullariteti më i madh i makinave SelfPay është në Rumani. Por kompania pret që popullariteti i saj të rritet në vende të reja ku shërbimi është i disponueshëm.

Ku pranohet Mënyra e Pagesës VetëPay?
Bonuset kryesore me SelfPay

Bonuset kryesore me SelfPay

Për çdo lojtar kazino, është shumë e rëndësishme që një mënyrë pagese të jetë e pranueshme për bonuse. Nëse nuk mund të përdorni një bonus përmes një mënyre pagese, ka më pak gjasa që ai të përdoret gjerësisht. Pranueshmëria e bonusit është një nga gjërat e para që një përdorues do të kontrollojë. Kur regjistroni një llogari të re, shumica e lojtarëve duan gjithashtu të kenë akses në një bonus mirëseardhjeje. Megjithatë, jo të gjitha mënyrat e pagesës njihen për këtë lloj bonusi. SelfPay nuk bën pjesë në këtë kategori.

Pra ti mundesh aplikoni për një bonus mirëseardhjeje si dhe oferta të tjera të ngjashme. Bonuset e depozitave, rimbushja e llogarisë ose promovime të tjera të drejtuara nga kazinoja ku keni një llogari janë gjithashtu të disponueshme nëpërmjet mënyrës së pagesës SelfPay. Pavarësisht nga bonusi që merrni, kontrolloni gjithmonë kushtet e rikthimit.

Bonuset kryesore me SelfPay
Si të zgjidhni metodën më të mirë të pagesës

Si të zgjidhni metodën më të mirë të pagesës

Edhe pse zakonisht neglizhohet, procesi i zgjedhjes së metodës më të mirë të pagesës është shumë i rëndësishëm. Nëpërmjet mënyrës së pagesës, ju do të menaxhoni të gjitha transaksionet financiare mes jush dhe kazinosë. Pra, është e rëndësishme të siguroheni që paratë tuaja dhe të dhënat bankare të jenë të sigurta.

Kur zgjidhni një metodë pagese, duhet të merren parasysh disa aspekte.

Koha e transaksionit

Është e rëndësishme të zgjidhni një opsion ku transaksioni kryhet menjëherë. Askush nuk dëshiron të presë me orë apo ditë që paratë të mbërrijnë në llogarinë e kazinosë. E njëjta gjë vlen edhe për tërheqjet. Kur tërheqim fitimet, duam t'i kemi paratë në llogaritë tona sa më shpejt të jetë e mundur.

Komisioni

Disa mënyra pagese marrin një komision. Pra, përveç faktit që një kazino mund t'ju ngarkojë një tarifë depozite (2% në depozitë dhe 3% në tërheqje), mund të aplikohen edhe tarifa të tjera.

Kufijtë e transaksionit

Disa mënyra pagese vendosin kufizime të veçanta nga ato të vendosura nga kazinotë online. Kështu, mund të gjendeni në një situatë ku nuk mund të depozitoni shumën e kërkuar për të përfituar plotësisht nga një bonus.

Si të zgjidhni metodën më të mirë të pagesës
Të mirat dhe të këqijat e SelfPay

Të mirat dhe të këqijat e SelfPay

Përparësitë e SelfPay

 • Depozitat bëhen menjëherë
 • Makinat e automatizuara të pagesave në mbi 1000 vendndodhje në të gjithë Rumaninë
 • Nuk ka kufizime pagese, zbatohen vetëm kufijtë e kazinosë
 • Asnjë tarifë transaksioni
 • Metoda e pranueshme për të hyrë në bonuse.

Disavantazhet e VetëPagimit

 • Nuk ka tërheqje nga kazino
 • Duhet të shkoni në një ATM për të bërë një depozitë në kazinonë online.
 • Ka ende relativisht pak kazino që pranojnë mënyrën e pagesës.
Të mirat dhe të këqijat e SelfPay
Procesi i hapjes së një llogarie me SelfPay

Procesi i hapjes së një llogarie me SelfPay

SelfPay funksionon ndryshe nga metoda tradicionale e depozitimit të kazinosë. Para së gjithash, duhet të theksohet se nuk keni nevojë të hapni një llogari SelfPay për të depozituar para në llogarinë tuaj të përdoruesit në kazinonë online. Këtu janë hapat që duhet të ndiqni:

 1. Hapi i parë që duhet të bëni është të hyni në llogarinë tuaj të lojtarit.
 2. Shkoni te depozitimi i fondeve dhe zgjidhni metodën SelfPay.
 3. Futni shumën që dëshironi të depozitoni dhe më pas konfirmoni.
 4. Kazinoja do të gjenerojë një kod pagese për ju.
 5. Shkruajeni ose kërkoni që t'ju dërgohet me email.
 6. Kjo do të përdoret për të kryer pagesën në stacionin e pagesave SelfPay.
 7. Tani gjithçka që duhet të bëni është të shkoni në një vend ku ka një makinë pagese SelfPay.
 8. Nga ekrani "Shërbime të tjera", zgjidhni kazinonë tuaj dhe futni kodin e pagesës të krijuar nga llogaria juaj e kazinosë.
 9. Ndiqni pjesën tjetër të udhëzimeve në ekran për të përfunduar procesin e pagesës.
Procesi i hapjes së një llogarie me SelfPay
Kush mund të përdorë SelfPay?

Kush mund të përdorë SelfPay?

Siç mund ta shihni, çdokush mund të përdorë këtë mënyrë pagese. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni në SelfPay ose të përdorni llogarinë tuaj bankare për depozita. Edhe pse SelfPay nuk kërkon që personi që depoziton të jetë i moshës madhore, kjo kërkohet nga kazinoja online. Kur hapni një llogari të kazinosë në internet, ju kërkohet CNP-ja juaj. Kjo siguron që operatori i lojërave të sigurohet që nuk ka asnjë person nën 18 vjeç pas llogarisë.

Nuk është e nevojshme të përdorni llogarinë tuaj bankare për të hapur një llogari kazino. Ju madje mund të depozitoni para ose të tërhiqni fitimet tuaja pa përdorur llogarinë tuaj bankare në platformë. Çdo kazino ka disa mënyra pagese, duke përfshirë opsionet e llogarisë jo-bankare.

Kush mund të përdorë SelfPay?
Siguria dhe siguria e pagesave me vetëpagesë

Siguria dhe siguria e pagesave me vetëpagesë

SelfPay është një nga metodat më të sigurta për të bërë pagesa në një kazino online. Me mbi 13 vite përvojë, kompania ndërmjetëson pagesa të sigurta për ofrues të ndryshëm shërbimesh. Nga një makinë e vetme, ju mund të bëni pagesa në më shumë se 170 shërbime lokale dhe kombëtare. Gama e ofruesve tek të cilët mund të bëhen pagesat po zgjerohet vazhdimisht. Pra, nuk përjashtohet që në të ardhmen kësaj liste t'i shtohen edhe kazino të tjera online.

Siguria jepet edhe nga fakti që nuk keni nevojë të vendosni të dhënat tuaja personale ose bankare kur bëni një depozitë. Në thelb, as nuk duhet të shqetësoheni. Siç u shpjegua më lart, ju e bëni depozitën tuaj duke përdorur një kod unik pagese të krijuar nga llogaria juaj e kazinosë. E vetmja gjë për të cilën duhet të shqetësoheni është kodi i pagesës. Sigurohuni që të keni futur saktë kodin e pagesës në makinën SelfPay.

Siguria dhe siguria e pagesave me vetëpagesë
Pagesa në makinën SelfPay

Pagesa në makinën SelfPay

Një aspekt tjetër që duhet mbajtur parasysh është mënyra se si të paguani në makinat SelfPay. Të gjitha makinat SelfPay pranojnë para në dorë. Megjithatë, duhet të dini paraprakisht se stacionet e pagesave nuk japin këmbim në para. Merrni shembullin e një depozite prej 180 lei dhe një shumë të rrumbullakët prej 200 lei. Ju nuk do të merrni një ndryshim klasik në para. Në vend të kësaj, makina gjeneron një fletë ndryshimi të së njëjtës sasi, 20 lei. Kjo përfshin një barkod. Ju mund ta përdorni këtë kupon për pagesat e ardhshme në stacionet e pagesave.

Avantazhi kryesor është se kuponi i ndryshimit nuk ka një afat kohor brenda të cilit duhet të përdoret. Por duhet të siguroheni që të mos e humbni dhe ta mbani të paprekur në mënyrë që barkodi të mund të skanohet nga makina.

Pagesa në makinën SelfPay
Zbuloni metoda të tjera pagese

Zbuloni metoda të tjera pagese

Siç e dini, çdo kazino online ofron disa mënyra pagese. Me disa prej tyre, si SelfPay, nuk keni pse të përdorni llogarinë tuaj bankare. Të tjerët ofrojnë transaksione të menjëhershme dhe tërheqje të menjëhershme. Këtu janë metodat më të njohura të depozitimit të kazinove në internet në Rumani. Si rregull, ato janë gjithashtu të disponueshme për tërheqjen e fitimeve të lojërave të fatit në internet.

Kartë bankare

Kjo është një mënyrë e njohur pagese në mbarë botën. Në thelb, thjesht futni të dhënat e kartës suaj dhe transaksioni kryhet menjëherë. Gjithashtu, në këtë kategori është Pagesa me kartë Revolut.

Për sa i përket tërheqjeve, kjo metodë nuk është më e favorshmja për shkak të kohëzgjatjes. Një tërheqje e kartës mund të zgjasë nga 1-4 ditë pune.

transferte bankare

Një metodë që mund ta përdorni vetëm nëse nuk keni nevojë për para të menjëhershme në llogarinë tuaj të lojtarit. Depozitat dhe tërheqjet kërkojnë më shumë kohë për t'u përfunduar. Transaksioni i transfertës bankare mund të zgjasë deri në disa ditë pune.

Kuletat elektronike

Shumica e mënyrave të pagesës në kazinotë online përfaqësohen nga kuletat elektronike. Ne do t'ju prezantojmë me ato më të zakonshmet.

Paysafecard

Blini kodet e pagesave të Paysafecard dhe kreditoni kazinonë tuaj me to. Këto mund të blihen në shumë pika në të gjithë Rumaninë. Ju gjithashtu mund të përdorni Paysafecard pa një llogari, por nëse regjistroheni ju merrni kufij të rritur dhe më shumë përfitime.

Skrill

Disa kazino madje ofrojnë mundësinë e depozitimit përmes Skrill 1-Tap. Ti mundesh lidhni llogarinë tuaj të kazinosë në internet me Skrill dhe të gjitha transaksionet do të bëhen menjëherë dhe në mënyrë të sigurt. Megjithatë, për të ngarkuar para në llogarinë tuaj Skrill, duhet të përdorni kartën tuaj bankare.

Neteller

Një mënyrë e shpejtë për të depozituar para. Neteller është i integruar nga shumica e kazinove në internet në Rumani. Thjesht zgjidhni këtë dhe shkruani PIN-in tuaj të Neteller. Transaksioni Neteller kryhet menjëherë, kështu që ju do t'i keni paratë tuaja në platformën online brenda sekondave.

Mos harroni të kontrolloni se cilat metoda janë të pranueshme për bonuse rollover dhe jo-rollover. Depozitat e bëra nëpërmjet disa opsioneve mund të mos llogariten.

Zbuloni metoda të tjera pagese

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është SelfPay?

SelfPay është një kompani që ndërmjetëson pagesat për shërbimet lokale dhe kombëtare në Rumani. Pagesat bëhen përmes më shumë se 8,000 makinerive pagesash, të cilat shpërndahen në më shumë se 1,000 vendndodhje në Rumani. Pagesa për këto makina mund të bëhet me para në dorë. Disa stacione pagese pranojnë gjithashtu pagesa me kartë.

A mund t'i besoj SelfPay?

SelfPay është një kompani e besueshme që ka ndërmjetësuar pagesa për shërbime të ndryshme për më shumë se 13 vjet. Siguria e të dhënave dhe siguria e transaksioneve janë dy nga gurët themelorë të kompanisë dhe ajo po zgjerohet vazhdimisht. Në vitin 2022 do të fillojë të zgjerohet edhe ndërkombëtarisht. Vendi i parë evropian në të cilin ka hyrë SelfPay është Irlanda, e ndjekur nga Spanja, Franca, Italia.

A mund të transferoj para nga SelfPay në llogarinë time bankare?

Po. SelfPay ka lançuar aplikacionin SelfPay Tani. Përmes tij, një përdorues mund të transferojë para direkt në llogarinë e tij bankare. Transaksioni kryhet menjëherë, pavarësisht se në cilën bankë keni llogarinë tuaj bankare. Shkarkoni aplikacionin SelfPay Now, regjistrohuni dhe futni një kartë. Më pas mund të gjeneroni një kod unik pagese dhe të paguani në stacionin e pagesave SelfPay.

A është mënyra e depozitimit falas?

Depozitat e kazinosë në internet SelfPay janë pa pagesë. Përpara se të bëni një depozitë në kazino, duhet të gjeneroni kodin tuaj unik të pagesës. Kjo mund të bëhet nga llogaria juaj e lojtarit. Kur depozitoni në stacionin e pagesave SelfPay, ju lutemi vini re se ai nuk jep ndryshim në para. Futni një shumë fikse ose do të merrni ndryshim në formën e një kupon. Ju mund ta përdorni këtë kupon për pagesat e ardhshme.

A mund të tërhiqem nga kazinoja me SelfPay?

Ju nuk mund të përdorni SelfPay për të tërhequr fitimet nga lojërat e fatit në internet. Në fakt, ky është një nga disavantazhet e kësaj mënyre pagese. Për të tërhequr fitimet tuaja, zgjidhni një nga mënyrat e pagesës të listuara nga kazinoja ku jeni regjistruar.