Kazinotë më të mira online me RazorPay

Thuaj lamtumirë ditëve të varësisë vetëm nga transfertat bankare dhe paratë në dorëzim. Me rritjen e tregtisë elektronike dhe rënien e transaksioneve me karta, është bërë thelbësore të akomodohen opsionet e pagesave dixhitale. Razorpay, një portë pagese në internet, u ofron përdoruesve me bazë në Indi një mënyrë pa probleme dhe të sigurt për të pranuar pagesa dhe për të bërë depozita në internet. Megjithatë, trajtimi i depozitave në internet vjen me përgjegjësi të madhe - të tilla si sigurimi që një transaksion në internet të jetë i sigurt, i besueshëm dhe i përshtatshëm për përdoruesit.

Fatmirësisht për ju, ne kemi gjetur kohë për të mbledhur gjithçka që ju duhet të dini për Razorpay, shërbimet e tij të ofruara, mënyrat e pagesës në internet Razorpay dhe më shumë! Më poshtë janë renditur edhe kazinotë më të vlerësuara që pranojnë Razorpay si një metodë depozitimi. Le të hedhim një vështrim.

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Razorpay?

Çfarë është Razorpay?

Razorpay është e vetmja zgjidhje e bazuar në renë kompjuterike në Indi, e krijuar për të përpunuar, pranuar dhe shpërndarë pagesat përmes pagesave të shitësve dhe portave të pagesave. Me selinë e saj me qendër në qytetin e Bengaluru, kjo mënyrë pagese është e disponueshme vetëm në rajonin indian dhe u themelua nga grupi i ish-studentëve të IIT Roorkee në 2014.

Razorpay konsiderohet të jetë 'ndërmjetësi' ose një mënyrë pagese ndërmjetëse që kombinon më shumë se një sistem bankar. Ai u mundëson bizneseve të pranojnë pagesa përmes formave të ndryshme të transaksioneve. Me pak fjalë, ky sistem pagese mundëson lidhjen e bankave dhe kuletave të ndryshme me të, duke i bërë pagesat më të lehta për të gjithë në Indi. Kjo do të thotë që opsionet tuaja të depozitimit dhe tërheqjes janë të pafundme. Ju mund të depozitoni dhe tërhiqni para duke përdorur Kartën e Debitit; Kartë Krediti; Netbanking; Ndërfaqja e Unifikuar e Pagesave (UPI); Këste mujore të barabarta (IKE); EMI pa kartë; Transferte bankare; Emandate; Paguaj më vonë dhe ofrues të ndryshëm të portofolit elektronik.

Përveç portës së pagesave, Razorpay ofron veçori dhe përfitime shtesë për kompanitë dhe bizneset e vogla, të tilla si ofrimi i tregtarit me një mundësi për të automatizuar transfertat bankare, faturat dhe ofrimi i mbi 100 mënyrave të pagesës dhe tërheqjes.

Çfarë është Razorpay?
Depozitimi me Razorpay në një kazino në internet

Depozitimi me Razorpay në një kazino në internet

Për shkak të modelit të portës së pagesave dhe gamës së gjerë të shërbimeve të pagesave të disponueshme, ka mënyra të shumta në të cilat konsumatorët mund të bëjnë depozita në kazino ose transaksione në internet përmes bizneseve që pranojnë pagesa duke përdorur Razorpay. Këto përfshijnë bërjen e depozitave në kazino duke përdorur metoda të njohura pagese si Karta e Debitit, Karta e Kreditit, Netbanking, UPI, EMI, EMI pa kartë; Transferte bankare; Emandate; Paguaj më vonë dhe ofruesit e portofolit elektronik. Nëse jeni të interesuar të mësoni se si të bëni një depozitë në kazino në detaje duke përdorur ndonjë prej këtyre shërbimeve të njohura të pagesave përmes kazinove Razorpay, ju sugjerojmë të lexoni metodat e ndryshme të depozitimit për më shumë informacion.

Sidoqoftë, këtu është një udhëzues i përgjithshëm hap pas hapi se si të bëni depozita kazinotë në internet që pranojnë pagesa përmes Razorpay:

 1. Krijo një llogari në faqen e kazinosë Razorpay.
 2. Bëhuni drejt seksionit të pagesës së depozitave.
 3. Hapni ekranin e pagesës Razorpay në faqen e internetit ku dëshironi të bëni një depozitë.
 4. Zgjidhni mënyrën e pagesës që dëshironi të përdorni për të përpunuar pagesën tuaj. (p.sh. kartë debiti, kartë krediti, e-portofol etj.)
 5. Më pas, zgjidhni cilin ofrues shërbimi dëshironi të përdorni sipas cilësdo mënyrë pagese që keni zgjedhur.
 6. Do të shfaqet një faqe e detajuar e pagesës, duke ju kërkuar të plotësoni fushat boshe të ofruara.
 7. Bëni depozitën e dëshiruar dhe pas një periudhe kohore paratë do të kreditohen në llogarinë tuaj të lojës.

Kufijtë e depozitave ditore

Meqenëse Razorpay pret zgjidhje të ndryshme transaksionesh në internet përmes portës së tyre gjithëpërfshirëse të pagesave, kufijtë ditor të depozitave do të ndryshojnë në varësi të llojit të metodës së pagesës që përdoret. Për një shpjegim individual të kufirit ditor të depozitave të çdo shërbimi pagese, ju rekomandojmë të lexoni metodat e ndryshme të depozitimit për më shumë informacion. Duke qenë në dijeni, do të pajiseni me njohuri për sasinë e saktë të kufizuar të parave që mund të depozitoni gjatë depozitave të kazinosë duke u siguruar që të keni një përvojë pozitive të lojërave të fatit. Përveç kësaj, ne kemi përcaktuar çdo lloj pagese që Razorpay u ofron klientëve me kufirin e tij të përgjithshëm të depozitave:

 • Netbanking - 5,00,000 ₹
 • Kartat (debiti dhe krediti) - 5,00,000 ₹
 • UPI - 1 00 000 ₹
 • Kuletat - për tregtarët jo-KYC: 10,000 ₹; Për tregtarët KYC: 1,00,000 ₹
 • PayLater - ICICI Bank PayLater: 30,000 ₹; GetSimpl: 30,000 ₹; FlexiPay nga HDFC Bank: 60,000 ₹ (Limiti minimal: 2,000 ₹)
 • PayPal - Sipas kufirit të komunikuar të llogarisë tuaj PayPal (zakonisht 10,000 USD për një llogari të verifikuar PayPal)

Ju lutemi vini re se kufijtë minimalë shtesë të depozitave mund të shtohen nga kazinoja në internet Razorpay. Megjithatë, kjo do të komunikohet në termat dhe kushtet e ndryshme të kazinove online.

Depozitimi me Razorpay në një kazino në internet
Si të bëni një tërheqje me Razorpay

Si të bëni një tërheqje me Razorpay

Razorpay ka funksione të shumta dhe mënyra pagese në internet të disponueshme, gjë që e bën atë një nga portat e pagesave më të përshtatshme, të besueshme dhe më të përshtatshme për përdoruesit për depozitat e kazinosë. Megjithatë, për shkak të modelit të portës së pagesës, tërheqja direkt nga Razorpay nuk është e mundur nëse nuk përdorni veçorinë e tyre Cash Advance - një portal kredie vetëshërbyese që ofron kredi afatshkurtra me interes të ulët. Lojtarët këshillohen të zgjedhin metodat alternative për tërheqje, siç janë opsionet e transaksionit të organizuara nga Razorpay. Këtu përfshihen kartat e kreditit dhe debiti, Netbanking dhe shërbimet e kuletave elektronike.

Kufijtë ditor të tërheqjes

Kufijtë e tërheqjes për 24 orë do të ndryshojnë në varësi të llojit të mënyrës së pagesës që përdoret. Për një shpjegim të detajuar të kufirit ditor të tërheqjes së çdo shërbimi pagese, ju rekomandojmë të lexoni secilën nga mënyrat e ndryshme të depozitimit për më shumë informacion.

Si të bëni një tërheqje me Razorpay
Tarifat dhe kohët e përpunimit të Razorpay

Tarifat dhe kohët e përpunimit të Razorpay

Siç e dimë, Razorpay synon t'u ofrojë klientëve një shërbim pa probleme, të sigurt dhe gjithëpërfshirës për të pranuar pagesa dhe për të përpunuar transaksione në internet. Megjithatë, për shkak të kufizimeve nga partnerët bankar, ka tarifa të ndryshme përpunimi dhe kohë përpunimi për çdo mënyrë pagese që janë vendosur. Le të hedhim një vështrim më të afërt në këtë:

Tarifa e pagesave në internet Razorpay

Siç është aktualisht, biznesi Razorpay është zhvilluar në një mënyrë që konsumatorët të mos paguajnë asnjë tarifë për përpunimin e pagesave përmes Razorpay. Megjithatë, lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm për faktin se tarifat mund të aplikohen në varësi të mënyrës së pagesës që përdoret përmes portës Razorpay. Përveç kësaj, tregtari, kompania ose biznesi në internet që integron Razorpay si një shërbim transaksioni mund të presin që të aplikohen tarifa. Razorpay ngarkon 2% për transaksion, si dhe një tarifë 18% për mallrat dhe shërbimet (GST) për bizneset që kanë një qarkullim vjetor mbi 20 ₹ lakhs.

Kohët e përpunimit të transferimit

Për shkak të modelit të portës së pagesës të Razorpay, transferimi i parave do të rezultojë në kohë të ndryshme përpunimi në varësi të llojit të metodës së pagesës së përdorur. Shumica e depozitave të kazinosë do të përpunohen dhe do të kreditohen në llogarinë tuaj pas një periudhe relativisht të shkurtër kohe. Ne i këshillojmë lojtarët të lexojnë metodat e ndryshme të depozitimit për më shumë informacion mbi kohën e përpunimit dhe veçoritë shtesë.

Kohët e përpunimit të tërheqjes

Kohët e përpunimit të tërheqjes gjithashtu ndryshojnë dhe do të varen nga mënyra juaj e preferuar e pagesës. Tërheqjet e transfertave bankare dhe tërheqjet e kartave të debitit dhe kreditit i nënshtrohen periudhave më të gjata të pritjes që mund të zgjasin diku nga 5 ditë pune deri në 2 javë. Përkundrazi, tërheqjet e portofolit elektronik janë shumë më të shpejta se shërbimet e tjera të pagesave - duke u paguar brenda 24 deri në 48 orëve nga kërkesa juaj fillestare.

Tarifat dhe kohët e përpunimit të Razorpay
Ku pranohet Razorpay?

Ku pranohet Razorpay?

Siç u përmend më parë, Razorpay mbështetet vetëm në Indi dhe duket të jetë mjaft popullor duke pasur parasysh se përdoret nga afro një milion klientë. Popullariteti i tij vjen nga ndërfaqja e tij e thjeshtë, veçoritë e pasura dhe është zgjidhja e vetme në këtë rajon e krijuar për të përpunuar, pranuar dhe shpërndarë pagesat përmes pagesave të shitësve dhe portave të pagesave. Razorpay e kupton se klientët e tij individualë, bizneset e vogla dhe korporatat më të mëdha, në një fazë ose në një tjetër, do të duhet të përpunojnë monedha të shumta në një mënyrë pa probleme. Kjo është arsyeja pse porta e pagesave i ka lejuar përdoruesit të pranojnë pagesa në internet në monedha të ndryshme ndërkombëtare të mbështetura - të gjitha duke kryer konvertimin e monedhës në kohë reale duke përdorur shkëmbimin në momentin e pagesës. Siç qëndron, Razorpay mbështet një mori prej mbi 100 monedhash të huaja, duke përfshirë INR, USD, EUR dhe SGD - duke siguruar që ai të ketë shtrirje të gjerë globale. Është e rëndësishme të theksohet se pagesat ndërkombëtare paguhen në rupi indiane.

Ku pranohet Razorpay?
Bonuset kryesore me Razorpay

Bonuset kryesore me Razorpay

Bonuset e kazinosë në internet janë shpërblime që marrin lojtarët për kryerjen e detyrave specifike në një kazino. Është një mënyrë për kazinotë për të tërhequr dhe mbajtur lojtarë. Bonuset janë një mënyrë e shkëlqyer për të rritur buxhetin tuaj të lojës, por është e rëndësishme të mbani mend se ato nuk janë saktësisht para falas. Të gjitha bonuset u nënshtrohen kushteve dhe kushteve të caktuara, si dhe kërkesave për bast. Çdo kazino ka kushte të ndryshme bonusi, të cilat ne i përshkruajmë në rishikimet tona të kazinosë në internet indiane. Detyrat e përgjithshme të lidhura me bonusin përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në regjistrimin, bërjen e depozitave, luajtjen me besnikëri dhe referimin e anëtarëve të rinj. Është e rëndësishme që lojtarët të dinë se çfarë lloj bonusesh kazino mund të presin përpara se të bashkohen në përvojën e lojërave. Lojtarët me bazë në rajonin indian mund të presin gjithashtu një seri bonusesh në shumicën e kazinove online. Kjo përfshin bonuset e mirëseardhjes, bonuset e rrotullimit falas, bonuset e ringarkimit dhe kthimit të parave, madje edhe bonuset e rastësishme pa depozitim. Fatkeqësisht, nuk është e zakonshme gjeni kazinotë në internet që lëshojnë bonuse depozitash në këtë fazë, që do të thotë se do të jetë e rrallë të gjesh një kazino në internet që lëshon një bonus depozite edhe me Razorpay.

Bonuset kryesore me Razorpay
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Është e qartë se pse Razorpay konsiderohet të jetë një nga mënyrat më pa probleme dhe më gjithëpërfshirëse për kryerjen e pagesave në internet në Indi. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh gjatë procesit të zgjedhjes së metodës më të mirë të depozitimit. Zgjedhja e metodës së duhur të depozitimit është kritike për të siguruar një përvojë pozitive të kazinosë në internet. Le t'i hedhim një vështrim tre treguesve kryesorë për t'u kujdesur kur zgjidhni metodën e duhur të depozitimit për ju:

Mbështetje me shumë monedha

Monedha në të cilën mund të përpunoni paratë tuaja është më e rëndësishme nga sa mund ta imagjinoni. Sigurimi që fondet mbeten në rupi indiane gjatë gjithë procesit të transaksionit e bën përvojën e pagesës pa probleme. Përveç kësaj, të kesh një ofrues pagese që ju lejon të rrini duar, të relaksoheni dhe të mos shqetësoheni për kryerjen e konvertimeve të kursit të këmbimit është gjithashtu një tregues i madh për t'u kujdesur.

Ndërfaqe miqësore për përdoruesit

Metodat e depozitimit të kazinosë në internet duhet të jenë të lehta për t'u përdorur. Nëse ato janë të komplikuara për të lundruar, do të duhet një kohë e gjatë për t'i përdorur ato, dhe si rezultat, përdoruesit thjesht nuk do ta bëjnë. Metodat dhe portat e mira të pagesës së lojërave të fatit në internet duhet të jenë mjaft gjithëpërfshirëse, por të kuptueshme dhe të thjeshta në të njëjtën kohë.

Siguria

Pavarësisht se cilën mënyrë pagese në internet përdorni, interneti i hap përdoruesit ndaj një sërë kërcënimesh sigurie. Duke luajtur kumar në internet, përdoruesit duhet të ndajnë informacione personale dhe financiare në mënyrë që të depozitohen. Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një portë pagese ose ofrues, është thelbësore që metodat e besuara, të licencuara dhe shumë të sigurta të pagesës të përdoren për të mbajtur të sigurt informacionin privat dhe për të mbajtur çdo transaksion pa mashtrim.

Duke pasur parasysh këtë, këtu janë të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Razorpay për pagesat e kazinosë.

Pro

 • Në dispozicion mbi 100 mënyra të besueshme pagese
 • Ndihma në shumë monedha
 • Në përputhje me standardin e sigurisë së të dhënave të industrisë së kartës së pagesave (PCI-DSS)
 • Nuk nevojitet asnjë proces hapjeje llogarie
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit

Kundër

 • Në dispozicion vetëm në Indi
 • Nuk ka bonuse depozite në dispozicion
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit
Procesi i hapjes së llogarisë Razorpay

Procesi i hapjes së llogarisë Razorpay

Përgjegjësia e hapjes së një llogarie me Razorpay nuk bie mbi klientët. Në vend të kësaj, integrimi dhe lidhja e Razorpay si një opsion shërbimi pagese varet nga tregtari ose biznesi në internet. Pasi Razorpay të jetë vënë në dispozicion si një mënyrë pagese për lojtarët, gjithçka që duhet bërë është që përdoruesit të hyjnë në ekranin e transaksionit të Razorpay, të zgjedhin mënyrën e preferuar të pagesës, të plotësojnë fushat boshe të ofruara dhe në fund të përpunojnë depozitën e dëshiruar. shuma. Përveç kësaj, lojtarët do të duhet t'i përmbahen kufijve të moshës që kërkohen për të hapur një llogari bankare në internet ose e-portofol me cilindo ofrues shërbimi që zgjidhni të përpunoni transaksionin tuaj. Sigurohuni që të njiheni me kufizimet e ndryshme të moshës të ofruesit tuaj të pagesave duke vizituar faqen e tyre të internetit për më shumë informacion.

Procesi i hapjes së llogarisë Razorpay
Siguria dhe siguria duke përdorur Razorpay

Siguria dhe siguria duke përdorur Razorpay

Meqenëse Razorpay është një zgjidhje e portës pagese e bazuar në renë kompjuterike që përdor mbi 100 ofrues pagesash më të besueshëm, vetë Razorpay mund të identifikohet si një biznes shumë i sigurt dhe i sigurt. Razorpay dihet se është një zgjedhje e mirë për depozitat e kazinove në internet pasi të gjitha transfertat mbrohen nga shërbimi - duke siguruar që klientët të mos kenë nevojë të shqetësohen për paratë e tyre, informacionin personal ose financiar, por në vend të kësaj mund të shijoni lojërat e ofruara nga kazinotë online që pranojnë pagesa përmes Razorpay. Si përfundim, kjo zgjidhje e portës së pagesës është në përputhje me PCI-DSS - duke rritur besueshmërinë e saj në hapësirën e sigurisë dhe sigurisë.

Aspektet e sigurisë dhe sigurisë së Razorpay

Komunikimi i koduar

Razorpay përdor sigurinë më të lartë, certifikatat Secure Socket Layer dhe Transport Layer Security, të cilat garantojnë që asnjë person i paautorizuar të mos ketë akses në të dhënat e ndjeshme të pagesave të klientëve përmes internetit.

Tokenizimi për të parandaluar ekspozimin e të dhënave

Kjo zgjidhje e portës së pagesës zëvendëson numrin 16-shifror të kartës së klientit me një token që zëvendëson numrin origjinal të kartës. Shenjat caktohen në mënyrë të rastësishme, duke e bërë jashtëzakonisht të vështirë për hakerat që të rindërtojnë numrin aktual të kartës.

PCI DSS dhe ISO: 27001 në përputhje

Këshilli PCI është një organ ndërkombëtar që përcakton rregulloret e pajtueshmërisë për menaxhimin e të dhënave të mbajtësve të kartës për të gjitha sistemet e pagesave në internet.
Organizata ISO ka një anëtarësim të 164 organeve kombëtare të standardeve. Duke qenë në përputhje me të dyja këto standarde, së bashku me auditimet e shpeshta të palëve të treta dhe një ekip të dedikuar të sigurisë së brendshme, të dhënat e klientit janë gjithmonë të sigurta me Razorpay.

Siguria dhe siguria duke përdorur Razorpay
Zbuloni Depozita të tjera

Zbuloni Depozita të tjera

Razorpay është treguar të jetë një zgjidhje ideale për të bërë depozita në kazino dhe më shumë për shkak të veçorive të portës së pagesave që lejojnë pagesa të sigurta, të përshtatshme dhe të përshtatshme për përdoruesit. Por është gjithashtu e rëndësishme që klientët apo lojtarët të zbulojnë metoda alternative të depozitimit. Duke e bërë këtë, dhe duke kuptuar se si metodat e ndryshme të depozitimit të kazinove në internet krahasohen me njëra-tjetrën, kumarxhinjtë mund të peshojnë të mirat dhe të këqijat e secilit për të gjetur mënyrën më të mirë të pagesës së kazinosë për ta. Më poshtë është një listë e metodave alternative të depozitimit që ju të zbuloni:

Skrill

Skrill është një portofol dixhital dhe njihet si një nga mënyrat më të njohura të pagesës atje. Skrill ofron një mënyrë të sigurt dhe të sigurt për të menaxhuar transaksionet tuaja në internet. Me rritjen e popullaritetit të tij, shumë lojtarë zgjedhin Skrill për të depozituar fitimet.

Neteller

Neteller është padyshim gjithashtu një nga kuletat elektronike më të njohura deri më sot. Kjo zgjidhje pagese është një nga sistemet më të hershme dhe më të suksesshme të pagesave në kazinotë online dhe përdoret ende gjerësisht nga miliona lojtarë sot.

Zimpler

Zimpler është një zgjidhje moderne, e besueshme dhe e shpejtë pagese që u mundëson klientëve të lidhin llogaritë e tyre bankare operative me portofolin elektronik dhe të bëjnë depozita në kazinotë online që pranojnë pagesa online nëpërmjet kësaj mënyre.

Zbuloni Depozita të tjera

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është Razorpay?

Razorpay është një zgjidhje e bazuar në renë kompjuterike në Indi, e krijuar për të përpunuar, pranuar dhe shpërndarë pagesat përmes pagesave të shitësve dhe portave të pagesave.

A mund t'i besoj Razorpay?

Po. Razorpay u ofron klientëve mbi 100 ofrues pagesash më të besueshëm. Përveç kësaj, zgjidhja e portës së pagesës është në përputhje me PCI-DSS dhe ISO, përdor komunikim të koduar dhe përdor tokenizimin për të parandaluar ekspozimin e të dhënave.

A është Razorpay falas?

Deri diku. Siç qëndron aktualisht, biznesi Razorpay është zhvilluar në një mënyrë që konsumatorët të mos paguajnë asnjë tarifë për përpunimin e pagesave përmes Razorpay. Sidoqoftë, lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm për faktin se tarifat mund të aplikohen në varësi të mënyrës së pagesës që përdoret përmes portës Razorpay.

Sa kohë zgjasin tërheqjet e Razorpay?

Kohët e përpunimit të tërheqjes ndryshojnë dhe do të varen nga mënyra juaj e preferuar e pagesës. Tërheqjet e transfertave bankare dhe tërheqjet e kartave të debitit dhe kreditit i nënshtrohen periudhave më të gjata të pritjes që mund të zgjasin diku nga 5 ditë pune deri në 2 javë. Përkundrazi, tërheqjet e portofolit elektronik janë shumë më të shpejta se shërbimet e tjera të pagesave - duke u paguar brenda 24 deri në 48 orëve nga kërkesa juaj fillestare.

A mbështet Razorpay vetëm pagesat INR?

Jo. Razorpay ka lejuar përdoruesit të pranojnë pagesa në internet në monedha të ndryshme ndërkombëtare të mbështetura - të gjitha duke kryer konvertimin e monedhës në kohë reale duke përdorur shkëmbimin në momentin e pagesës. Siç qëndron, Razorpay mbështet një mori prej mbi 100 monedhash të huaja, duke përfshirë INR, USD, EUR dhe SGD - duke siguruar që të ketë shtrirje të gjerë globale. Është e rëndësishme të theksohet se pagesat ndërkombëtare paguhen të gjitha në rupi indiane.