Kazinotë më të mira online me Paysafe Card

E disponueshme në më shumë se 50 vende dhe 30 monedha, Paysafecard është një metodë e thjeshtë dhe e sigurt e pagesës me parapagesë në internet që lejon një përdorues të depozitojë ose të tërheqë para në mijëra tregtarë online në mbarë botën, duke përfshirë kazinotë.

Ai funksionon në mënyrë të pavarur nga çdo llogari bankare, kartë krediti ose informacion personal. Karta Paysafe është thjesht një pin 16-shifror që mund të përdoret për të paguar kudo në internet. Një kartë Paysafe e çdo shume mund të blihet ose në internet në një uebsajt të partnerit të kartës Paysafe ose përmes shitësve lokalë.

Këtu janë renditur emrat e faqeve të internetit të lojërave të fatit dhe kazinove që lejojnë kartën Paysafe si një mënyrë pagese, si dhe bonuse që mund të blihen gjatë regjistrimit.

Kazinotë më të mira online me Paysafe Card
Përmbledhje e Paysafecard

Përmbledhje e Paysafecard

Paysafecard është një mënyrë pagese eCash që operon nën emrin e Kompanisë së Shërbimeve me Parapagesë Ltd. dhe rregullohet nga Autoriteti i Shërbimeve Financiare (FSA) në MB. E themeluar në vitin 2000 me seli në Vjenë, Paysafecard është një lider në tregun global në këtë fushë. Paysafe Group ka zyra në shumë pjesë të Evropës, Amerikës së Veriut dhe Azisë.

Shumë kazino online me vlerësime më të mira ofrojnë depozita në Paysafecard dhe kazinotë e njohura si JackpotCity, Spin dhe Europa Casino janë shembuj të shkëlqyer të tillë.

Shërbimet e Paysafecard ofrohen gjithashtu në telefonat celularë dhe ju duhet vetëm të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin nga dyqani i aplikacioneve të telefonit tuaj. Aplikacioni celular është i disponueshëm për telefonat celularë me Android dhe iOS. Optimizuar për desktop, tablet dhe celular.

Përmbledhje e Paysafecard
Çfarë është një Paysafecard?

Çfarë është një Paysafecard?

Paysafecard është një zgjidhje pagese online i njohur gjerësisht për të kupona me parapagesë. Ju mund t'i blini këto karta me parapagesë për t'i bërë pagesat në internet më të përshtatshme dhe të sigurta. Kur bëni pagesa me Paysafecard, nuk ka nevojë të jepni asnjë informacion në lidhje me bankën ose kartën tuaj të kreditit, pasi paratë ruhen paraprakisht në kartë.

Meqenëse nuk keni nevojë të ndani informacionin tuaj personal, nuk ka frikë nga ndonjë kërcënim financiar. Privatësia dhe siguria janë dy nga arsyet më të rëndësishme që Paysafecard të jetë kaq popullor në botë.

Paysafecard përmban vlera të ndryshme për blerje. Ju mund të blini një Paysafecard nga shumë dyqane fizike të disponueshme me pakicë në Evropë me vlerë 10 €, 25 €, 50 €, 100 €, 125 €, 150 € dhe 175 €. Ose faqet e internetit në internet që ofrojnë kupona të kartave Paysafe.

Për të blerë një Paysafecard, fillimisht zgjidhni një shumë. Shuma e zgjedhur do të bëhet vlera aktuale e kartës. Më pas, kompania do t'i sigurojë blerësit një pin 16-shifror për përdorimin e kartës kur kryen pagesat në internet.

Çfarë është një Paysafecard?
Kuponat dhe Kartat e Paysafecard

Kuponat dhe Kartat e Paysafecard

Paysafecard shpërndahet si një kupon letre ose si një kartë fizike. Pra, blerja e kuponëve të paysafecard nga portalet online është gjithashtu e mundur. Kupon elektronik me parapagesë është produkti më i njohur nga kompania.

Mjafton të zgjidhni vlerën e kuponit tuaj dhe të bëni pagesën. Megjithatë, duke qenë se ju duhet ta bëni pagesën në internet, mund të kërkoni një mënyrë tjetër bankare në internet ose një kartë krediti ose debiti për ta blerë atë.

Regjistrimi i llogarisë

Procesi i regjistrimit në një llogari paysafecard është relativisht i lehtë, pasi ju duhet të kryeni vetëm disa hapa të thjeshtë për të. Hapat e marrjes së një llogarie paysafecard janë përmendur më poshtë:

 • Detaje personale - Pas zgjedhjes së opsionit të hyrjes në faqen e internetit të paysafecard, do të shfaqet një faqe interneti ku duhet të jepni të dhënat tuaja (adresën e emailit, numrin e celularit, datën e lindjes dhe emrin), informacionin e adresës (shtetin, qytetin, kodin postar dhe emer rruge). Pasi të keni dhënë këtë informacion, klikoni në butonin 'Vazhdo'.
 • Konfirmimi i të dhënave - Më pas do të shfaqet një faqe tjetër, ku duhet të konfirmoni detajet që keni dhënë. Përveç kësaj, ju gjithashtu duhet të pranoni paysafecard duke shtuar shenjën e duhur në një kuti specifike. Ju gjithashtu mund të zgjidhni që të keni buletinin e paysafecard. Pastaj, duhet të zgjidhni butonin 'Regjistrohu Tani'.
 • Të dhënat__Verifikimi - Kur procesi i konfirmimit të të dhënave të përfundojë, paysafecard do të verifikojë numrin tuaj të celularit dhe adresën e emailit. Një mesazh me tekst me një kod verifikimi do të dërgohet në celularin tuaj dhe një lidhje konfirmimi do të dërgohet në adresën e emailit që keni dhënë.

Kur të përfundojë ky proces verifikimi, do të keni llogarinë tuaj në paysafecard.

Kushtet e Përdorimit

Mosha e ligjshme për të pasur një llogari Paysafecard është 18. Megjithatë, të miturit që janë 16 vjeç e lart mund të marrin gjithashtu Paysafecard Master Cards. Ata duhet të vërtetojnë identitetin e tyre dhe duhet të kenë leje nga prindërit ose kujdestarët e tyre ligjorë. Ka disa kufizime të tjera për përdoruesit që përdorin shërbimet e Paysafecard:

Shuma më e lartë e transferueshme për një transaksion të vetëm është 1 €.

 • Një person duhet të jetë të paktën 18 vjeç për të qenë mbajtës i Paysafecard Classic.
 • Një person lejohet të mbajë një llogari të vetme paysafecard.
 • Një tarifë e këmbimit valutor do të zbatohet për çdo pagesë ndër-valutore.
Kuponat dhe Kartat e Paysafecard
Si të blini një Paysafecard?

Si të blini një Paysafecard?

Ju mund të blini paysafecard online në dy mënyra të ndryshme. E para është blerja e kuponëve të paysafecard që janë të disponueshme në vlera të ndryshme. Ju mund t'i blini këto kupona nga vende të ndryshme fizike me para të vërteta. Ju mund të blini një kupon të paysafecard me vlerë 10 €, 25 €, 50 €, 100 €, 125 €, 150 € dhe 175 €.

Pas blerjes së kuponit, do t'ju jepet një kod 16-shifror. Sapo të merrni kodin, jeni gati të bëni pagesa online dhe offline. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të vizitoni faqet e internetit që kanë të drejtë të shesin kuponat e paysafecard online. Për të blerë Paysafecard në internet, duhet të:

 1. Hyni në llogarinë My Paysafecard.
 2. Pas hyrjes në llogarinë My Paysafecard, duhet të porosisni një Master Card me parapagesë, të cilën mund ta rimbushni përmes llogarisë tuaj dhe të bëni pagesa online dhe offline.
 3. Mund ta rimbushni Master Card-in tuaj deri në 1500 € në ditë dhe gjendja maksimale e një karte mund të jetë 4000 €.

Paysafecard është një metodë shumë e njohur depozitimi. Një nga arsyet kryesore për popullaritetin e tij është se një përdorues nuk ka nevojë të zbulojë informacione financiare kur përdor këtë mënyrë pagese. Nëse jeni duke blerë kupona me parapagesë nga shitës me pakicë offline, mund t'i blini ato me para në dorë. Në këtë mënyrë, nuk ka nevojë të përdorni një llogari bankare.

Megjithatë, nëse jeni duke blerë kupona nga platformat në internet ose po rimbushni Mastercard-in tuaj, duhet të kryeni transaksione parash nga mënyra të tjera pagese. Për këtë, do t'ju duhet një llogari bankare. Mbushja e një Mastercard është subjekt i një tarife, e cila është 4% e shumës së rimbushjes. Një maksimum prej 1500 € ditore mund të transferohet në Mastercard.

Si të rimbushni Paysafecard?

Pagesa me paysafecard është po aq e përshtatshme sa blerja e kuponëve të paysafecard dhe plotësimi i Paysafecard Master Card. Megjithatë, duke qenë se kuponët dhe Mastercards nuk janë të njëjta, ju duhet t'i blini ato duke përdorur dy metoda të ndryshme. Të dyja metodat janë përmendur më poshtë, hap pas hapi.

Përdorni veçorinë e kërkimit dhe gjeni pikat e shitjes lokale aty pranë për të blerë një kupon.

Blini kuponat e paysafecard, ato janë në dispozicion në shuma të ndryshme nga 10 deri në 175 €. Çdo tarifë shtesë varet nga shitësi.

Tani, ju jeni plotësisht të pranueshëm për të bërë pagesa në platformat online duke futur pinin 16-shifror të paysafecard që ju është dhënë.

Si të blini një Paysafecard?
Si të bëni pagesa përmes Paysafecard Mastercard?

Si të bëni pagesa përmes Paysafecard Mastercard?

Ju gjithashtu mund të bëni pagesa nëpërmjet Mastercard, por ju duhet të aplikoni për një kartë përmes llogarisë tuaj paysafecard. Nëse keni një Mastercard me parapagesë, mund ta rimbushni atë në mënyrën e mëposhtme:

 1. Fillimisht, hyni në llogarinë tuaj të paysafecard.
 2. Opsioni, Paysafecard Master Card, ndodhet në menynë e majtë. Klikoni mbi të.
 3. Vendosni shumën me të cilën dëshironi të rimbushni kartën tuaj dhe konfirmoni kërkesën tuaj.
Si të bëni pagesa përmes Paysafecard Mastercard?
Kostoja për transferimin e parave

Kostoja për transferimin e parave

Për transfertat e parave, përdoruesit nuk kanë nevojë të ofrojnë asnjë tarifë, pasi sistemi i pagesave është falas për transaksione. Megjithatë, tarifat e tjera si muaji i 7-të do të tarifohen me 10 SAR në muaj për përdorimin e kuponëve të paysafecard. Kostoja do të zbritet nga gjendja ekzistuese e kartës.

Mbajtësit e Master Card duhet të ofrojnë 90 € si tarifë vjetore. Për tërheqjet dhe pagesat në valutë të huaj do të kërkohet një tarifë prej 3%. Duke përdorur një kupon, shuma më e lartë e transferueshme për një transaksion të vetëm është 1 €. Duke përdorur Master Card, mund të kryeni transaksione deri në 1000 € në ditë.

Kostoja për transferimin e parave
Sfondi i Paysafecard

Sfondi i Paysafecard

Kompania është themeluar në Vjenë, Austria, në vitin 2000. Katër miq të quajtur Armin Sageder, Michael Muller, Reinhard Eilmsteiner dhe Michael Altrichter u bashkuan për të krijuar një zgjidhje më të përshtatshme për transaksionet financiare në internet dhe u krijua karta Paysafe.

Në këtë fazë fillestare, ajo ishte një korporatë aksionare me emrin Paysafecard Wertka. Megjithatë, ajo pësoi ndryshime masive në infrastrukturën e saj në vitet në vijim.

Tani ajo është bërë një nga kompanitë më të besuara dhe më të pranuara për t'u përdorur në blerjet online dhe depozitat e parave në llogaritë e tjera tregtare.

Intensiteti i komoditetit, sigurisë dhe shpejtësisë së ofruar në transaksione e ka pozicionuar kompaninë midis bizneseve kryesore mbajtëse të industrisë së pagesave online. Paysafecard tani synon erërat më të forta me mbi 245 punonjës të kualifikuar. CEO aktual i paysafecard është Udo Muller.

Sfondi i Paysafecard
Ku mund ta përdorni Paysafecard?

Ku mund ta përdorni Paysafecard?

Paysafecard kujdeset për mbi 50 vende të ndryshme dhe 17 monedha në mbarë botën me kuponët e saj me parapagesë. Kuponët e disponueshëm në këto vende janë të ngatërruar me monedhat vendase. Vendet më të njohura ku përdoret zakonisht paysafecard përfshijnë Greqia, Republika Çeke dhe Finlanda.

Duke e vënë re për herë të parë, mund të duket se këto kupona nuk janë edhe aq tërheqës pasi nuk kanë vlerë më të madhe. Por, fakti është se Paysafecard është shumë i aftë në sektorin e blerjeve online.

Ku mund ta përdorni Paysafecard?
Monedhat e pranuara në Paysafecard

Monedhat e pranuara në Paysafecard

Kompania është duke ushqyer shumë rajone të botës, kështu që pranon monedha të shumta. Përdoruesit mund ta përdorin këtë kartë në monedha si dollari australian, dollari kanadez, levi bullgar, kuna kroate, dollari i Zelandës së Re dhe shumë monedha të tjera.

Duke qenë se karta Paysafe fillimisht ishte vetëm një kupon pagese, depozitat mund të bëheshin duke përdorur atë, por përdoruesit duhej të zgjidhnin një mënyrë tjetër bankare për tërheqjen e shumave. Megjithatë, me shërbimin e ri të tërheqjes të quajtur Payout, përdoruesit tani mund të bëjnë tërheqje përmes llogarisë së tyre Paysafecard.

Ky proces i tërheqjes është në funksionim dhe aktualisht, 30 tregtarë janë aktivë me këtë opsion, dhe ju mund ta merrni këtë lehtësi në mbi 20 vende të ndryshme. Megjithatë, nëse banoni në një vend ku kjo metodë nuk është nisur ende, ju duhet të përdorni opsione të tjera tërheqjeje.

Monedhat e pranuara në Paysafecard
Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Paysafecard

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Paysafecard

Vetë emri i kartës Paysafe tregon se është një kartë me pagesa të sigurta. Prandaj, mund të kuptoni se siguria është një aspekt në të cilin kjo kompani investon një fokus të gjerë. Kjo mënyrë pagese është jashtëzakonisht e siguruar dhe në mënyrë të krahasueshme më e shpejtë se metodat e tjera të pagesës të disponueshme në kazinotë online.

Dhe kjo është arsyeja pse është shumë e ndërlikuar gjeni një platformë të lojërave të fatit në internet që nuk ofron opsionin e kartës Paysafe në faqen e saj të pagesës. Dhe kazinotë në internet kanë përfshirë gjithashtu këtë opsion bankar duke vëzhguar popullaritetin e jashtëzakonshëm të kartës Paysafe.

Megjithatë, karta Paysafe nuk është plotësisht e lirë nga dobësitë. Në seksionin vijues, ne do të diskutojmë të gjitha aspektet mbresëlënëse dhe jo shumë mbresëlënëse të kartës Paysafe për t'ju dhënë arsye të mjaftueshme për të vlerësuar.

Komoditet

Një sistem pagese online duhet të jetë i përshtatshëm për t'u përdorur; përndryshe, nuk do të ketë arsye për ta përdorur atë. Gjithashtu, komoditeti i kënaqshëm do të jetë në shërbimin tuaj kur përdorni një kartë paysafe. Paysafecard ofron ushqim për 50 vende të ndryshme me monedha vendase.

Kompania ofron shërbim cilësor ndaj klientit për përdoruesit përmes opsioneve të bisedës live, emaileve. Përveç kësaj, seksioni FAQ në faqen e tyre të internetit shpesh rezulton i dobishëm. Megjithatë, tërheqja me një kartë Paysafe mund të mos jetë e mundur nëse nuk ka asnjë metodë të pranuar tërheqjeje në rajonin tuaj, e cila mund të jetë një pengesë e mundshme.

Siguria

Me një kartë Paysafe, siguria është në maksimumin e saj. Paysafecard ofron mbrojtje të nivelit të lartë, pasi të dhënat tuaja financiare si detajet bankare dhe informacioni i kartës së kreditit/debitit janë plotësisht anonime. Përveç kësaj, të gjitha platformat online që duan të ofrojnë kartat Paysafe si opsion pagese, i nënshtrohen disa kontrolleve për të garantuar standardet e sigurisë.

Gjithashtu, karta Paysafe u shërben përdoruesve të saj duke respektuar Këshillin Standard të Sigurisë së Industrisë së Kartës së Pagesave (PCI SSC). Megjithatë, nëse një kartë Mastercard Paysafe humbet, të gjitha paratë brenda saj humbasin gjithashtu. Kjo mund të jetë një pengesë e mundshme, por askush nuk mund të hyjë në detajet tuaja bankare duke përdorur atë kartë.

Shpejtësia

Një veçori tjetër joshëse e kartës Paysafe është shpejtësia e saj e qetë. Kur të keni klikuar tashmë në butonin e luajtjes, shuma i dërgohet menjëherë subjektit online ku dëshironi t'i dërgohet. Shuma zakonisht arrin në atë platformë brenda disa minutash. Nëse shuma nuk mund të përpunohet për ndonjë arsye të pazakontë, ajo do t'ju kthehet brenda pak minutash.

Reputacioni

Që nga viti 2000, karta Paysafe ka drejtuar biznesin e saj duke qenë në rreshtin e parë të industrisë. Pa pasur një reputacion të mirë në mesin e përdoruesve, nuk do të kishte qenë kurrë e mundur. Kompania është nën PCI Compliance, duke ofruar shërbime efikase, mbështetje ndaj klientit dhe komoditet. Kjo e ka bërë atë një nga ofruesit më të besueshëm dhe efikas të sistemit të pagesave për shumë vende në mbarë botën.

Megjithatë, duke qenë se përdoruesit mund të bëjnë pagesa vetëm me pin 16-shifror dhe jo me kartë krediti, njerëzit që nuk kanë para të gatshme mund të përballen me pengesa.

Kostoja

Përdoruesit mund të bëjnë pagesa online në të gjitha platformat lokale dhe globale pa u tarifuar nga karta Paysafe. Prandaj, është shumë i përshtatshëm dhe me kosto efektive. Por, ai gjithashtu nuk është i pavlefshëm për tarifa specifike. Ka një tarifë mirëmbajtjeje që fillon pas muajit të 6-të të përdorimit.

Tarifa mujore e mirëmbajtjes do të tarifohet nga muaji i shtatë dhe 10 SAR ose 3 USD do të zbriten çdo muaj nga gjendja e mbetur e kuponit tuaj. Përveç kësaj, ka një tarifë konvertimi nëse transaksioni përfshin transaksione në monedhë. Ekziston një konvertues i valutës së huaj të kartës Paysafe ku mund të gjurmoni kurset e këmbimit të monedhës.

Bonusi i ringarkimit të kazinosë

Shumë platforma të lojërave të fatit në internet shpesh ofrojnë bonuse të ndryshme të ringarkimit në kartat Paysafe. Dhe, çdo lojtar në internet e di, nuk ka asgjë më emocionuese sesa të marrësh bonuse fitimprurëse për rimbushjen nga fundi i kazinosë.

Megjithatë, bonuset në internet nuk janë gjithmonë të disponueshme dhe mund të varen nga shuma që depozitoni dhe loja që zgjidhni të luani. Nëse nuk do t'u japë lojtarëve pakënaqësi, bonuset e rifreskimit që vijnë me kartën Paysafe janë magjepsëse.

Shërbimi ndaj klientit

Mbështetja e klientit të Paysafecard fillon nga seksioni i detajuar FAQ i vendosur në faqen e tyre të internetit. Seksioni FAQ ka përgjigje të detajuara për çdo problem të zakonshëm në lidhje me shërbimet e kartave Paysafe. Ju mund t'i kontaktoni ata përmes opsionit të bisedës live nëse keni nevojë për shërbime të plota nga ekipi i mbështetjes së klientit. Ky opsion është i disponueshëm në faqen e tyre zyrtare.

Ekipi efikas mbështetës është aty për të bërë që problemi juaj të zgjidhet sa më shpejt të jetë e mundur. Përdoruesit mund të përdorin gjithashtu rrjete sociale si Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn dhe YouTube për të kërkuar ndihmë nga ekipi mbështetës. Sidoqoftë, pjesa e poshtme është, ende tani, nuk ka asnjë strukturë të disponueshme për biseda live.

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Paysafecard
Opsionet e mbështetjes së klientit të Paysafecard

Opsionet e mbështetjes së klientit të Paysafecard

Paysafecard, një nga ofruesit më të njohur të shërbimeve të pagesave financiare në internet, aktualisht ofron shërbimin e saj në 50 vende të ndryshme nga e gjithë bota. Duke qenë një nga më të mirat në industri, kompania po ofron gjithashtu mbështetje efikase ndaj klientit përmes dy pikave të ndryshme kontakti.

Megjithatë, koha e marrë për këto dy metoda është gjithashtu e ndryshme. Nëpërmjet bisedës së drejtpërdrejtë, përdoruesit mund të përfitojnë ndihmë të menjëhershme nga ekipi mbështetës, por ata duhet të presin pak më gjatë për emailet. Përveç kësaj, mbështetja e paysafecard është gjithashtu e disponueshme përmes faqeve të rrjeteve sociale si Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn dhe YouTube.

Email/Formulari i kontaktit

Ju mund të plotësoni një formular kontakti pasi të vizitoni faqen e mbështetjes së klientit të paysafecard. Për të mbledhur një biletë, duhet të zgjidhni opsionin paysafecard, të shkruani pyetjen tuaj në seksionin e mesazheve, të shkruani adresën tuaj të emailit dhe numrin e telefonit dhe të shtypni butonin dërgoni. Do të duhen 2 deri në tre ditë pune që të vijë një përgjigje.

Përveç kësaj, ju gjithashtu mund t'i dërgoni e-mail ekipit të mbështetjes së klientit. Adresa e tyre zyrtare e postës është info@paysafecard.com.

Bisedë e drejtpërdrejtë

Shërbimi i bisedës së drejtpërdrejtë është i disponueshëm për përdoruesit që kanë nevojë për mbështetje urgjente. Mund ta gjeni opsionin e bisedës live në anën e majtë të pjesës së poshtme të ekranit të kompjuterit tuaj. Ekipi i mbështetjes së klientit është atje për të ofruar ndihmë të menjëhershme përmes opsionit të bisedës live.

Mbështetja e thirrjeve telefonike nuk ofrohet për përdoruesit e paysafecard. Megjithatë, opsioni i bisedës live është i mjaftueshëm për të ofruar shërbimin e nevojshëm brenda kohës së kërkuar. Zakonisht, përdoruesit kërkojnë ndihmë nga ekipi i mbështetjes së klientit të paysafecard në lidhje me çështje të tilla si:

 • Nuk mund të identifikohem në llogarinë time të paysafecard. Cfare duhet te bej tani?
 • Pse po refuzohen pagesat e mia?
 • Kam harruar fjalëkalimin tim dhe ID-në time të hyrjes. Cfare duhet te bej tani?
 • Unë kam një llogari paysafecard. Si mund ta riaktivizoj?
 • Si mund ta ndryshoj ID-në time të përdoruesit të paysafecard?
 • Kam humbur Paysafecard Mastercard. Cfare duhet te bej tani?
 • Si të depozitoni nga një llogari Paysafecard
Opsionet e mbështetjes së klientit të Paysafecard
Bërja e tërheqjeve nga Paysafecard

Bërja e tërheqjeve nga Paysafecard

Për të tërhequr para nga paysafecard, duhet të keni një llogari Paysafecard. Në llogarinë time Paysafecard përdorni "_Pagesa_" për të marrë para nga tregtarë të tjerë online. Pas marrjes së parave në llogarinë tuaj paysafecard, mund të tërhiqni para në ATM me kartën tuaj.

Vini re se kufiri i tërheqjes së parave të gatshme është 400 € në ditë. Në rast të ndonjë rimbursimi, do t'i ktheni paratë tuaja në llogarinë tuaj My Paysafecard brenda 15 ditëve të punës.

Bërja e tërheqjeve nga Paysafecard
Mbështetje për Paysafecard

Mbështetje për Paysafecard

Tabela e mbështetjes së Paysafecard është shumë aktive në bisedën e tyre live. Stafi mbështetës është mjaft me përvojë dhe i aftë për të ndihmuar përdoruesit e tyre me të gjitha llojet e vështirësive.

Biseda e drejtpërdrejtë është e vetmja mundësi e shërbimit të menjëhershëm të klientit për të marrë ndihmë dhe ndihmë. Kompania nuk ofron mbështetje për klientët me telefon, kështu që nuk ka numra kontakti të disponueshëm në faqen e internetit të paysafecard.

Përdoruesit gjithashtu mund të mbledhin bileta për adresimin e pyetjeve të tyre, pasi ekziston një faqe e caktuar për të faqen zyrtare të paysafecard.

Seksioni FAQ mund të jetë gjithashtu i dobishëm për përdoruesit nëse ata kërkojnë përgjigje për pyetje të përgjithshme. Përdoruesit që kërkojnë përgjigje në lidhje me çështjet e sigurisë, pagesave, llogarive dhe tërheqjes mund të kërkojnë pyetjet e tyre në skedën e kërkimit dhe të marrin përgjigje të menjëhershme.

Mbështetje për Paysafecard
Siguria në lojërat e fatit

Siguria në lojërat e fatit

Nëse ju ose dikush që njihni keni nevojë për ndihmë për shkak të problemeve të lojërave të fatit, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë:

Siguria në lojërat e fatit

FAQ

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Cilat janë monedhat që pranon paysafecard?

Duke qenë një nga ofruesit më të mirë të shërbimeve të pagesave financiare, paysafecard pranon shumicën e monedhave kryesore si AUD, CAD, CZK, EGP, EUR, INR, JPY, NZD, NOK dhe shumë të tjera.

Në cilat vende paysafecard nuk i ofron shërbimet e saj?

Ka disa vende në të cilat paysafecard nuk ofron shërbimet e saj. Pak nga këto vende janë Armenia, Algjeria, Bjellorusia, Kamboxhia, Gana, Iraku, Jordoni, Laosi dhe Mianmari.

A mund të paguaj me Paysafecard nëpërmjet PayPal?

Pagesa me paysafecard përmes PayPal është e mundur, por ky shërbim është i kufizuar në disa vende. Përdoruesit nga Finlanda, Franca, Belgjika, Irlanda, Italia dhe disa të tjerë kanë të drejtë të bëjnë këtë lloj pagese.