Kazinotë më të mira online me PayNow

Gjetja e kazinove më të mira në internet në Singapor me mundësi pagese të besueshme dhe të përshtatshme është shumë më e vështirë nga sa duket. Kjo është arsyeja pse në këtë faqe, ne kemi identifikuar kazinotë më të vlerësuarat që pranojnë PayNow për lehtësinë tuaj.

Përveç kësaj, ne kemi mbledhur të gjithë informacionin që ju duhet të dini - si dhe një udhëzues hap pas hapi - se si të përdorni këtë metodë bankare për të marrë tarifat dhe transferimin e fondeve, në mënyrë që të mos keni nevojë.

Mësoni më shumë rreth PayNow, përfitimet e tij dhe se si ai krahasohet me ofruesit e tjerë të pagesave në internet, do t'ju ndihmojë të jeni gati për të përdorur këtë metodë bankare të shpejtë, të sigurt dhe miqësore për përdoruesit në një kohë të shkurtër!

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është PayNow?

Çfarë është PayNow?

Mënyra e pagesës në internet pa para, e sigurt dhe në kohë reale - PayNow - u lançua dhe u promovua në vitin 2017 si për konsumatorët ashtu edhe për bizneset. I prezantuar nga Shoqata Banka e Singaporit (ABS), PayNow ishte një përgjigje e drejtpërdrejtë ndaj një kërkese në rritje për një mënyrë më të përshtatshme dhe efikase të transferimit të tarifave dhe marrjes së fondeve.

PayNow mbikëqyret nga Autoriteti Monetar i Singaporit (MAS) dhe ofron një shërbim të përmirësuar të transferimit të fondeve që lejon klientët e katërmbëdhjetë bankave pjesëmarrëse në PayNow të dërgojnë dhe të marrin fonde në Dollar Singapori (SGD) nga një llogari bankare e Singaporit në tjetrën. Këto banka pjesëmarrëse përfshijnë, por nuk kufizohen në, Citibank Singapore Limited; DBS Bank/POSB; HSBC; Maybank; OCBC Bank; Standard Chartered Bank; dhe United Overseas Bank.

Çdo klient dhe biznes mund të regjistrohet për shërbimin PayNow thjesht duke përdorur numrin e tyre celular të regjistruar në Singapor, Kartën e Identitetit të Regjistrimit Kombëtar të Singaporit ose numrin e huaj të identifikimit, numrin e regjistrimit të biznesit UEN ose adresën virtuale të pagesës. Përdoruesit më pas mund të transferojnë fondet e SGD nga një llogari bankare ose llogari e portofolit elektronik në një tjetër përmes rrjetit të transaksioneve të shpejta dhe të sigurta (FAST). Kjo është një linjë pagese e rregulluar dhe e standardizuar që siguron ndërveprim të sigurt ndërmjet ofruesve të pagesave.

Një kod QR mund të krijohet gjithashtu për ju kur përdorni përfaqësuesin PayNow Mobile. Ai është i disponueshëm sapo të regjistroni numrin tuaj celular me PayNow nëpërmjet DBS/POSB digi bank/iWealth dhe mund të ndahet për të marrë fonde lehtësisht përmes numrit tuaj celular të regjistruar në PayNow.

Kur lidhet me ofruesit e pagesave të vendeve fqinje si Stripe, DuitNow, UPI dhe PromptPay, PayNow ofron një mundësi novatore për banorët e Singaporit që të bëjnë menjëherë pagesa ndërkufitare dhe anasjelltas në vende të tilla si Malajzia dhe Tajlanda.

Shërbimi i besuar i pagesave është i disponueshëm 24/7, 365 ditë në vit dhe kursen kostot për klientët, pasi tarifa është dukshëm më e ulët se kartat në Singapor.

Çfarë është PayNow?
Depozitimi me PayNow në një Kazino Online

Depozitimi me PayNow në një Kazino Online

Depozitimi i parave duke përdorur PayNow në kazinotë online është padyshim një nga mënyrat më të thjeshta dhe më të thjeshta për të transferuar para. Kjo për shkak se nuk keni më nevojë të dini numrin e bankës dhe të llogarisë bankare të marrësit. Duke ndjekur këto tre hapa të thjeshtë, transferimi i fondeve në faqet e kazinosë PayNow është një fllad:

 • Hapi 1: Identifikohu - Si përdorues i regjistruar i PayNow, mund të identifikohesh pa probleme në aplikacionin ekzistues të bankingut në internet ose të bankës celulare të llogarisë suaj bankare. Më pas, do t'ju duhet të identifikoheni në PayNow me numrin tuaj celular, ose Kartën e Identitetit të Regjistrimit Kombëtar të Singaporit ose Numrin e Identifikimit të Huaj.
 • Hapi 2: Vendosni pagesën - Në ekranin e transferimit të PayNow, skanoni cilindo nga kodet QR të PayNow të kazinosë online ose futni UEN-në e kazinosë në internet dhe shumën që do të transferohet.
 • Hapi 3: Konfirmoni pagesën - Verifikoni që emri i marrësit - siç është regjistruar në PayNow - është i saktë përpara se të konfirmoni transferimin e fondeve. Verifikoni emrin e kazinosë në internet, bëni pagesën dhe keni mbaruar!

Kufijtë e depozitave të PayNow

PayNow ndjek të njëjtat kufij të shumës së pagesës si mekanizmat aktualë të pagesës si FAST. Nuk ka kufi tarifor ditor ose mujor për PayNow. Megjithatë, kufiri aktual i depozitave për transaksion është 200 000 S$.

Transfere të gabuara PayNow

Kryerja e një pagese për marrësin e gabuar mund të jetë një situatë stresuese për t'u gjetur. Pra, nëse keni bërë një pagesë në llogarinë bankare të një marrësi të gabuar, kontaktoni numrin celular që është përdorur për të bërë pagesën. Për shkak se përdorimi i parave që nuk ju takojnë është vepër penale, është e domosdoshme që t'i njoftoni ata për transferimin e gabuar dhe të kërkoni kthimin e pagesës. Nëse nuk ka përgjigje nga marrësi i pasaktë, kontaktoni menjëherë bankën tuaj për ndihmë në zgjidhjen e problemit.

Depozitimi me PayNow në një Kazino Online
Si të bëni një tërheqje me PayNow

Si të bëni një tërheqje me PayNow

Nëse mendoni se depozitimi i një pagese PayNow është i lehtë, tërheqja e tarifave nga faqet e kazinosë PayNow është edhe më e lehtë! PayNow njihet si një nga metodat bankare më të lehta për tërheqjen e fitimeve. Kjo është për shkak se ju mund të merrni tarifa të sigurta në çdo kohë, dhe me klikimin e një butoni, duke përdorur numrin tuaj celular. Ai gjithashtu vjen me siguri të shtuar për të siguruar që lojtarët të marrin fondet e tyre në kohë reale dhe pa asnjë problem. Pra, ndiqni këto tre hapa për një metodë të shpejtë, të sigurt dhe të lehtë të tërheqjes:

 • Hapi 1: Identifikohu në PayNow - Identifikohu në platformën ekzistuese të bankingut në internet ose aplikacionin e bankingut celular të llogarisë suaj bankare.
 • Hapi 2: Lidhni numrin tuaj celular - Në ekranin e regjistrimit të PayNow, lidhni numrin tuaj celular ose Kartën e Identitetit të Regjistrimit Kombëtar të Singaporit ose numrin e identifikimit të huaj me numrin tuaj të llogarisë bankare. Do të kërkohet të futet një SMS OTP.
 • Hapi 3: Identifikoni veten - Hapi i fundit ju thërret të vendosni një emër me të cilin do t'ju identifikojnë faqet e kazinosë PayNow. Tani jeni krijuar për të marrë fonde në çast!

Kufijtë e tërheqjes së PayNow

PayNow ka një kufi minimal tërheqjeje prej 50 S$ për transaksion. Për më tepër, kufiri për tërheqjet ditore qëndron në 200 000 S$ për fituesit, ndërsa kufizimet e tërheqjes për tarifat mujore janë 2 700 000 S$.

Tarifat dhe kohët e përpunimit të PayNow

Për sa i përket detajeve rreth kohërave të përpunimit të depozitave dhe transfertave, do të zbuloni se PayNow është një nga shërbimet më të përshtatshme atje. Për të ilustruar këtë pikë, le ta zbërthejmë këtë në më shumë detaje. Ne do të shikojmë kohën e përpunimit të transfertave, kohën e përpunimit të tërheqjes dhe tarifat:

Në lidhje me kohët e përpunimit të transfertave me PayNow, së pari duhet të shohim mekanizmat e ndryshëm të transferimit që ju ofron PayNow - pasi këto funksionojnë në mënyra të ndryshme.

 1. Duke filluar me standardin PayNow - Ky mekanizëm pagese përdor një numër celulari, ose Kartën e Identitetit Kombëtar të Regjistrimit të Singaporit ose Numrin e Jashtëm të Identifikimit Adresa e pagesës virtuale në të cilën ju skanoni kodin tuaj QR të PayNow. Koha e përpunimit të transferimit është pothuajse e menjëhershme dhe funksionon 24 orë, 7 ditë në javë, gjatë gjithë orarit. Kudo dhe kurdo!
 2. Kalimi në PayNow Corporate. Kjo metodë transaksioni është shumë e ngjashme me standardin PayNow. Ky mekanizëm pagese përdor skanimin e kodit të përgjigjes së shpejtë të adresës së pagesës virtuale të Singaporit ose kodin QR PayNow me kohën e përpunimit të transferimit gjithashtu pothuajse të menjëhershme. Korporata PayNow operon 24 orë, 7 ditë në javë.

Tani, le të shohim kohën e përpunimit të tërheqjes:

 1. Ngjashëm me kohën e përpunimit të transfertave, pasi t'ju dërgohen paratë, ju mund të tërhiqni pothuajse menjëherë!
 2. Pasi të jetë dorëzuar tërheqja, do të jeni në gjendje t'i mblidhni paratë menjëherë. Ju lutemi vini re se shuma duhet të mblidhet brenda 48 orëve pas dorëzimit. Kjo bëhet pa pagesë.
 3. Për tërheqje online, ju mund të tërhiqni duke kredituar drejtpërdrejt llogarinë tuaj bankare të regjistruar. Ky proces është gjithashtu i menjëhershëm dhe tarifohet me një tarifë prej (0,14 S$) për transaksion.
Si të bëni një tërheqje me PayNow
Ku pranohet PayNow?

Ku pranohet PayNow?

Siç qëndron, shërbimi PayNow nuk është ende i hapur për botën, por është ekskluzivisht i pranuar dhe i disponueshëm për përdoruesit në Singapor. Për shkak të natyrës së saj specifike për rajonin, e vetmja monedhë që konsumatorët mund të përdorin për të kryer transaksione të ndryshme brenda PayNow është SGD.

E vetmja herë kur PayNow mund të përdoret në kontekstin e vendeve dhe monedhave të tjera, është kur përdoret së bashku me ofruesit shtesë të pagesave si Stripe, DuitNow, UPI dhe PromptPay. Duke vepruar kështu, Singaporianët mund të bëjnë pagesa të menjëhershme ndërkufitare me vendet fqinje me klikimin e një butoni! Këto vende përfshijnë Tajlandën dhe Malajzinë.

Ku pranohet PayNow?
Bonuset kryesore me PayNow

Bonuset kryesore me PayNow

Nëse jeni duke pyetur veten nëse Kazinotë në internet PayNow ofrojnë bonuse, përgjigjja është po! Lloji i bonuseve që ofrojnë kazinotë online të PayNow mund të ndryshojë dhe çdo kazino në internet mund të zhvillojë mënyra të ndryshme dhe unike për të tërhequr lojtarë.

Llojet më të zakonshme të bonuseve mund të përfshijnë një bonus mirëseardhjeje ose depozite - bonuse shumë shpërblyese. Për bonuset e mirëseardhjes, kazinotë në internet u ofrojnë lojtarëve një bonus pas regjistrimit, ndërsa bonuset e depozitave përfshijnë një shumë të ndeshjes në një depozitë të pagesës së parë.

Aq sa lojtarët nga Singapori pëlqejnë çdo lojë kazinoje në internet, Singaporianët janë gjithashtu shumë të dashur për të kërkuar bonuse bujare. Ka disa mënyra se si kazinotë në internet mund t'ju japin një bonus duke u siguruar që nuk mund të përfitoni prej tij. Kjo është arsyeja pse është thelbësore të lexoni paraprakisht termat dhe kushtet e çdo oferte bonus për të shmangur zhgënjimin.

Bonuset kryesore me PayNow
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Kur duke zgjedhur midis kazinove online, është e domosdoshme që lojtarët të marrin parasysh me kujdes mënyrat e ndryshme të pagesës. Transaksionet e shpejta, të lehta dhe të sigurta janë një nga kriteret më të rëndësishme për ata që luajnë në faqet më të vlerësuara të kazinove në internet. Duke zgjedhur metodën e duhur dhe më të mirë të depozitimit, përvoja juaj në kazino në internet mund të jetë aspak e mahnitshme!

Ndër shumë avantazhe të tjera, lojtarët gëzojnë komoditetin dhe natyrën në kohë reale të PayNow. Kjo u mundëson atyre që luaj lojra kazino online në mënyrën më efikase dhe më të favorshme. Le të trajtojmë avantazhet dhe disavantazhet e PayNow brenda kazinove në internet.

Të mirat dhe të këqijat e metodës së depozitimit PayNow

Të mirat:

 1. PayNow është një metodë bankare e pranuar në shumicën e kazinove online në Singapor.
 2. Në dispozicion 24/7, 365 ditë në vit
 3. I shpejtë, i menjëhershëm dhe miqësor për të transferuar fonde SGD
 4. Jashtëzakonisht i sigurt për pagesat në internet dhe depozitat në kazino
 5. Ka një gamë të gjerë bankash pjesëmarrëse në Singapor
 6. PayNow është falas për t'u regjistruar

Disavantazhet:

 1. Transferimi i parave është i disponueshëm vetëm në Singapor dhe jo i hapur për botën.
 2. Vetëm SGD mund të përdoret për transfertat e PayNow.
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit
Procesi i hapjes së llogarisë PayNow

Procesi i hapjes së llogarisë PayNow

Hapja e një llogarie me PayNow është relativisht e lehtë dhe mund të bëhet duke përdorur hapat e mëposhtëm të thjeshtë:

Regjistrimi me numrin tuaj celular

 • Hapi 1 - Filloni me procesin e regjistrimit me numrin tuaj celular. Identifikohu në celularin tënd të bankës digi me ID-në tënde të Touch/Face ose ID-në dhe pinin e përdoruesit të bankës digi.
 • Hapi 2 – Prekni te Pay and Transfer, më pas zgjidhni PayNow.
 • Hapi 3 – Pasi të keni zgjedhur PayNow, trokitni lehtë mbi profilin tuaj dhe zgjidhni të regjistroni numrin tuaj celular.
 • Hapi 4 – Shtoni dhe konfirmoni numrin tuaj të saktë celular. Pasi ta keni bërë këtë, shkruani pseudonimin tuaj të preferuar të PayNow dhe zgjidhni llogarinë me të cilën dëshironi të lidheni me PayNow-in tuaj. Më pas, prekni tjetër.
 • Hapi 5 - Do të merrni një numër OTP të dërguar në numrin tuaj celular të regjistruar. Futni këtë numër OTP dhe më pas prekni Submit për të përfunduar regjistrimin.
 • Hapi 6 - Tani keni përfunduar regjistrimin tuaj PayNow me numrin tuaj celular.

Regjistrimi me kartën tuaj të identitetit të regjistrimit kombëtar të Singaporit ose numrin e identifikimit të huaj

Për t'u regjistruar me kartën tuaj të identitetit të regjistrimit kombëtar të Singaporit ose numrin e identifikimit të huaj, procesi është mjaft i ngjashëm me regjistrimin me numrin tuaj celular, me dallime të vogla. Shikoni më poshtë:

 • Hapi 1 - Hyni në aplikacionin e bankës tuaj digi me ID-në tuaj të prekjes/fytyrës ose ID-në dhe pinin e përdoruesit të bankës digi.
 • Hapi 2 – Prekni te Pay and Transfer, më pas zgjidhni PayNow.
 • Hapi 3 – Pasi të keni zgjedhur PayNow, trokitni lehtë mbi profilin tuaj dhe zgjidhni të regjistroni Kartën tuaj të Identitetit të Regjistrimit Kombëtar të Singaporit ose Numrin e Identifikimit të Huaj.
 • Hapi 4 – Shtoni dhe konfirmoni kartën tuaj të identitetit të regjistrimit kombëtar të Singaporit ose numrin e identifikimit të huaj. Pasi ta keni bërë këtë, shkruani pseudonimin tuaj të preferuar të PayNow dhe zgjidhni llogarinë me të cilën dëshironi të lidheni me PayNow-in tuaj. Më pas, prekni tjetër.
 • Hapi 5 - Konfirmoni që detajet janë të sakta dhe prekni Regjistrohu Tani.
 • Hapi 6 - Tani keni përfunduar regjistrimin tuaj PayNow me Kartën tuaj të Identitetit të Regjistrimit Kombëtar të Singaporit ose Numrin e Identifikimit të Huaj.
Procesi i hapjes së llogarisë PayNow
Siguria dhe siguria duke përdorur PayNow

Siguria dhe siguria duke përdorur PayNow

Pyetja e parë që vjen në mendjen e një personi kur merret me dërgimin dhe marrjen e parave nga distanca është siguria dhe besueshmëria. Me të drejtë, është e rëndësishme të siguroheni që metodat që përdoren kur dërgoni dhe merrni para në internet janë të sigurta.

Kjo është arsyeja pse PayNow ka marrë metoda të rrepta për të garantuar sigurinë e platformës së tyre. Le të thellojmë se çfarë e bën të sigurt për t'u përdorur:

 • Së pari, procesi nga fundi në fund i transaksionit PayNow miraton të njëjtat standarde sigurie që janë vendosur nga industria bankare në Singapor për të gjitha transferimet e fondeve. Plotësimi i këtyre rregullave të sigurisë së industrisë siguron besueshmërinë e platformës.
 • Së dyti, përfaqësuesit që përdoren në PayNow, si numri i celularit, janë të gjitha informacionet që mblidhen nga bankat në të cilat po krijohet llogaria. Çfarë do të thotë kjo është se nëse dikush tenton të vjedhë ose të përdorë informacionin e dikujt tjetër si një përfaqësues për llogarinë e tij bankare, ai do të refuzohet menjëherë. Për të shtuar një shtresë të dytë sigurie, ekziston një faqe verifikimi ku dërguesi mund të shohë emrin e marrësit përpara se të konfirmojë transferimin e fondeve. Kjo faqe verifikimi mund ta sigurojë dërguesin se ata me të vërtetë po ia dërgojnë paratë personit të synuar.
 • Së treti, pasi të ketë ndodhur një transaksion, njoftimet do të dërgohen nga banka, si për marrësin ashtu edhe për dërguesin. Sigurimi që të gjithë janë të vetëdijshëm se tarifat janë transferuar me sukses.
Siguria dhe siguria duke përdorur PayNow
Zbuloni metoda të tjera të depozitimit të kazinosë

Zbuloni metoda të tjera të depozitimit të kazinosë

Megjithëse PayNow është një nga shërbimet e pagesave më të përshtatshme, të sigurta dhe miqësore për çdo kazino në internet, shumica e Singaporitëve përdorin karta krediti për të kryer pagesat - duke pasur një VISA si markën kryesore të zgjedhur. Sa për pagesat dixhitale, ka mënyra të tjera të depozitimit të tilla si PayPal dhe eNETS.

 • VISA - Kjo metodë depozitimi njihet si një nga metodat më të besueshme të pagesës së kazinosë në internet. Është i disponueshëm në të gjithë botën dhe mund të përdoret për sigurimin e depozitave në kazinotë online më të vlerësuarat.
 • PayPal - Paypal ka qenë metoda më e përdorur e pagesës në kazino në internet për një kohë të gjatë. Karakteristikat e tij përfshijnë përpunimin e shpejtë të pagesave, një platformë të lehtë për t'u përdorur dhe pranimin e Paypal në mbarë botën - të cilat janë arsyet kryesore për suksesin e tij si një shërbim i sigurt transferimi fondesh.
 • eNETS - Një shërbim pagese elektronike për klientët, institucionet dhe tregtarët. Shërbimet e eNETS përfshijnë pagesën me kartë krediti dhe debiti përmes bankingut në internet. Megjithatë, eNETS nuk përdoret shumë shpesh për pagesa në e-Commerce, sepse nuk është i optimizuar për transaksione të tilla dhe nuk ofron mundësi për përdorim celular.

Duke parë se si metodat e ndryshme dhe të njohura të depozitimit të kazinove në internet krahasohen me njëra-tjetrën, mund të peshoni të mirat dhe të këqijat e secilës për të gjetur mënyrën e pagesës që ju përshtatet më së miri!

Zbuloni metoda të tjera të depozitimit të kazinosë

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është PayNow?

PayNow është një shërbim online dhe i sigurt i transferimit të fondeve nga Singapori peer-to-peer dhe i lejon klientët e katërmbëdhjetë bankave pjesëmarrëse në PayNow të dërgojnë dhe të marrin fonde në Dollar Singapori (SGD) nga një llogari bankare e Singaporit në tjetrën.

A mund t'i besoj PayNow?

Po, PayNow ka marrë metoda të rrepta për të siguruar sigurinë dhe aksesin në platformën e tyre. Këto metoda përfshijnë të njëjtat standarde sigurie që janë vendosur nga industria bankare në Singapor, si dhe një faqe verifikimi ku dërguesi mund të shohë emrin e marrësit përpara se të konfirmojë transferimin e fondeve.

A mund të transferoj para nga PayNow në llogarinë time bankare?

Po, PayNow mund të përdoret për transfertat e fondeve në dollarë të Singaporit ndërmjet katërmbëdhjetë bankave pjesëmarrëse të Singaporit.

A është PayNow falas?

Është falas të regjistroheni për PayNow. Megjithatë, disa transaksione mund t'ju kërkojnë të paguani një tarifë të vogël.

Sa kohë zgjasin tërheqjet e PayNow?

Tërheqjet e PayNow janë të menjëhershme dhe ndodhin në kohë reale - një nga arsyet e shumta se pse Singaporianët preferojnë këtë metodë për të dërguar dhe marrë para.