Kazinotë më të mira online me Pay4Fun

Pay4Fun është një nga mënyrat e pagesës dixhitale të Brazilit. Është veçanërisht i popullarizuar në mesin e lojtarëve në internet pasi dyfishohet si opsion depozitimi dhe tërheqjeje në shumicën e kazinove.

Një tjetër arsye e spikatur që lojtarët e kazinosë në internet përdorin këtë metodë pagese lokale është veçoria dhe besueshmëria e saj e shkëlqyer e sigurisë. Më mirë akoma, lojtarët nuk kanë nevojë të japin të dhënat e tyre bankare dhe personale me kazinotë në internet kur bëjnë pagesa, gjë që rrit më tej privatësinë e Pay4Fun.

Shumica e kazinove online braziliane pranojnë Pay4Fun, duke e bërë atë një zgjedhje të preferuar për shumë lojtarë brazilianë. Përveçse të kenë një llogari bankare, përdoruesit e Pay4Fun duhet të jenë 18 vjeç e lart dhe të kenë një numër të vlefshëm të sigurimeve shoqërore.

Si të bëni një depozitë me Pay4FunSi të bëni një tërheqje me Pay4Fun
Si të bëni një depozitë me Pay4Fun

Si të bëni një depozitë me Pay4Fun

Përpara se të nisin çdo proces depozitimi, lojtarët duhet të regjistrohen për shërbimet e Pay4Fun. Procesi është relativisht i lehtë. Ai përfshin sigurimin e detajeve të identifikimit dhe kontaktit, duke përfshirë emrin, numrin e sigurimeve shoqërore dhe adresën e emailit. Pas regjistrimit të suksesshëm, përdoruesit mund të financojnë llogarinë e krijuar të portofolit elektronik me fondet që synojnë të depozitojnë në kazino.

Punonjësit mund të financojnë llogaritë e tyre të portofolit elektronik Pay4Fun në dy mënyra. Metoda e parë është lidhja e kartave të kreditit ose debitit me llogarinë Pay4Fun, nga e cila fondet mund të transferohen në portofolin elektronik. Metoda e dytë është duke përdorur transferta bankare në internet për të ngarkuar llogarinë direkt nga një llogari bankare.

Më pas lojtarët mund të hyjnë në llogaritë e kazinosë në internet në të cilat duan të depozitojnë fonde dhe të lundrojnë në seksionin e depozitave të faqes bankare.

Në faqen e depozitave, lojtarët mund të zgjedhin Pay4Fun nga lista e metodave të depozitimit, e cila do t'i ridrejtojë në një dritare pop-up.

Dritarja kërcyese do të ketë fusha ku lojtarët duhet të plotësojnë adresën e tyre Pay4Fun dhe shumën që do të depozitohet. Dorëzimi i informacionit do ta ridrejtojë faqen në faqen e Pay4Fun, ku lojtarët mund të autorizojnë transaksionin për të përfunduar procesin. Shuma minimale e depozitës për mënyrën e pagesës është 14 R$.

Si të bëni një depozitë me Pay4Fun
Si të bëni një tërheqje me Pay4Fun

Si të bëni një tërheqje me Pay4Fun

Tërheqja e fondeve me Pay4Fun është mjaft e lehtë. Opsioni i tërheqjes së Pay4Fun është i disponueshëm në pothuajse të gjitha kazinotë kryesore braziliane në internet. Procesi gjithashtu mund të ndryshojë pak midis kazinove të ndryshme për shkak të dallimeve në ndërfaqet e përdoruesit, por ideja bazë është e njëjtë.

Punonjësit duhet së pari të identifikohen në llogaritë e tyre të kazinosë në internet përpara se të fillojnë një tërheqje. Hapi tjetër është të kontrolloni gjendjen e llogarisë për t'u siguruar që ka fonde të mjaftueshme për të bërë një tërheqje.

Leximi i kushteve dhe kushteve të tërheqjes është gjithashtu thelbësor. Kjo është për shkak se shumica e kazinove në internet zakonisht kufizojnë sasinë që lojtarët mund të tërheqin.

Mund të ketë gjithashtu kushte të tjera të përcaktuara në lidhje me kohën e tërheqjes, shumat minimale dhe maksimale të tërheqjes dhe numrin e tërheqjeve në ditë. Njohja e gjithë atij informacioni mund të jetë e dobishme.

Procesi i tërheqjes

Për t'u tërhequr me Pay4Fun, lojtarët duhet së pari të lundrojnë në faqen e tërheqjes së kazinosë. Më pas ata duhet të zgjedhin opsionin Pay4Fun nga lista e opsioneve të disponueshme.

Zgjedhja e Pay4Fun do të hapë një faqe pop-up në të cilën lojtarët duhet të plotësojnë detaje të ndryshme. Detaje të tilla përfshijnë adresën e llogarisë Pay4Fun në të cilën kazinoja do të dërgojë fondet dhe shumën që lojtarët dëshirojnë të tërheqin.

Më pas lojtarët mund të paraqesin kërkesën për tërheqje pasi të konfirmojnë se të gjitha detajet e tërheqjes janë të sakta.

Kufiri ditor i tërheqjes

Pay4Fun lejon një kufi ditor të tërheqjes prej 30,000 R$. Sidoqoftë, kufiri zakonisht ndryshon midis shumë kazinove në internet braziliane, sipas kushteve dhe kushteve të tyre.

Kazinotë në internet mund të kenë kufij më të ulët të tërheqjes në varësi të madhësisë dhe aftësive të tyre financiare.

Kohët e përpunimit

Koha e përpunimit të tërheqjes ndryshon gjithashtu midis kazinove të ndryshme në internet. Koha zakonisht varet nga sa kohë u duhet kazinove për të përpunuar dhe miratuar kërkesën për tërheqje përpara se të lëshojnë fondet. Në shumicën e rasteve, zgjat nga një deri në tre ditë pune.

Sidoqoftë, Pay4Fun zakonisht i përpunon fondet në çast kur kazinoja i lëshon ato. Kjo do të thotë që lojtarët mund të kenë akses në fondet e tyre të tërhequra menjëherë pasi kazinoja online të miratojë dhe dërgojë fondet.

A mund të bëhen tërheqje në celular?

Futbollistët mund të përdorin pajisjet e tyre celulare për të tërhequr fonde nga kazinotë e tyre në internet nëpërmjet Pay4Fun.

Megjithatë, kjo është e mundur vetëm nëse kazinotë në internet nga të cilat janë tërhequr fondet janë të aksesueshme në një pajisje celulare. Procesi i tërheqjes është përgjithësisht i njëjtë pavarësisht nga pajisja e përdorur.

Disa kazino online me aplikacione celulare e bëjnë procesin edhe më të lehtë duke ruajtur informacionin e tërheqjes, kështu që lojtarët nuk kanë nevojë të fusin përsëri informacionin në tërheqjet e mëvonshme.

Si të bëni një tërheqje me Pay4Fun